Foto: Reuters
Foto: Reuters

Ništa od Garsije na Kamp Nou ove zime

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.01.21. | 08:51

Tvrdi Mundo deportivo

Iako postoji dogovor između Erika Garsije i Barselone, iako je prethodnih dana sve išlo u smeru da će transfer mladog defanzivca na Kamp Nou biti realizovan, takav scenario se neće obistiniti. Tvrdi španski Mundo Deportivo.

Naime, posle sastanka vršioca dužnosti predsednika kluba Karlosa Taskesa sa trojicom kandidata za preuzimanje te funkcije, prethodno odabranih od strane Izbornog odbora doneta je odluka da 20-godišnjak neće biti doveden u aktuelnom prelaznom roku. Ronald Kuman je u poslednjih nedelja konstantno insistirao na dovođenju mladog Španca, ali izgleda da mu želja neće biti ispunjena. Bar ne u najbližoj budućnosti.

Izabrane vesti

Taskes je na dnevni red pred trojicu kandidata izneo pitanje dovođenja Garsije ove zime, a dvojica su glasala odrično. Konsenzus dakle nije postignut, pa je odlučeno da će se ići mimo afiniteta šefa stručnog štaba, odnosno da će transfer morati da sačeka.

Sam fudbaler već nekoliko dana ima dogovorene lične uslove i potencijalni petogodišnji ugovor sa katalonskim klubom. Sa Mančester sitijem još nije bilo zvaničnih pregovora, trebalo bi napomenuti da jedan od predsedničkih kandidata, Viktor Font ima odličan odnos sa izvršnim direktorom Građana, Feranom Sorijanom.


 


tagovi

Erik GarsijaBarselonaMančester SitiZimski prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara