Komentari na vest

Ništa od madridskog Titanika: Real bez ogrebotine na Enfildu

G

Gost 8

pre oko 3 godine

Verovali ili ne najbolji igrač Sveta kada je Liverpul dominirao u Evropi i osvojio titulu u Engleskoj je Van Dajk bez njega propast . Eto i odbrambeni fudbaler može biti najbolji na Svetu nego oni proglasiše Mesija za tu godinu što bi se reklo po automatizmu.
S

Sprdnja

pre oko 3 godine

Čista sreća da real nije primio 5 komada, dešava se!
C

Con cojones

pre oko 3 godine

Znači Real u finalu, PVC tim do polufinala isključivo zahvaljujući sretnom žrijebu.
D

Dečaci protiv muškaraca

pre oko 3 godine

Klasika, imali 2 sezone i sada opet padaju u zaborav.
i

igimigi955

pre oko 3 godine

Dobar je Real, ali ne treba podcijeniti ni Čelzi, ni Tuhela. Zna i Tuhel igrati na rezultat, kao i Zidan. Detalji će odlučiti, ali ipak iskustvo i jači individualni kvalitet ima Real + Kurtoa na golu. A Sity će sa ovakvom formacijom dati ukupno jedan go PSGu u dvomeču. Bez dubokog napadača na Markinjosa i Navasa. Uz to Mbappe je već jednom trpo Siti sa Monakom, i sad će.
M

Monterooo

pre oko 3 godine

Ovakve utakmice su pokazatelj sile reala atalanta u gostima s drugim timom danas bez ramosa varana karvahala valverde na BEKU ali to nema veze njima ni na kraj pameti nije da bi to moglo da krene po zlu,sampionski mod,izbacice celsi i u finalu sa psgom ili sitijem svejedno bice kao i uvek mi smo real madrid a ko ste vi
u

unitedalltheway

pre oko 3 godine

Neosporivo je da je Zizu takticki postavio ekipu, ali kao sto sam rekao nakon utakmice i protiv Barcelone, a evo i veceras kazem, Real je najsretnija ekipa koja je igrala fudbal, i sto se tice 90minuta i zrijeba i svega ostalog. Usput, Salah presmijesan, sebicnjak, da je zabio zicer i mozda koji put dodao kad je sutao kroz sumu nogu u sesnaestercu Liverpool bi prosao. Kakogod, City osvaja i više nego zasluzeno.
G

Goran-gost

pre oko 3 godine

Da druze slazem se, Salah je taj koji na leto treba biti prodat posto ubija ekipu svojim sebiclukom. Inace za Liverpul navijam vise od 30 godina.
A

Analiza meca

pre oko 3 godine

Real veoma stalozeno igrao ceo mec dok je Liverpul u drugom poluvremenu igrao kao da nije u pitanju plasman u polufinale, bez volje i ideje
K

Koan

pre oko 3 godine

Bilo bi bolje da Šaćiriju kosa nije pala na oči
C

Chelsea123

pre oko 3 godine

Uvek ista prica za Real.Istina je da ove sezone nisu pokazali neku raznovrsnu igru,kao ni u prethodnim sezonama uostalom.Ali to je Real,majstor za ovakve utakmice.Tako da ovi koji misle da ce Real neko oduciti od fudbala grdno se varaju.To ja kazem kao navijac Celzija.
D

Djuraa

pre oko 3 godine

Rekoh ja danas da ce biti 0:0.Real zna da igra nokaut fazu
N

Nkk

pre oko 3 godine

Koja bre taktika, najodvratnija igra reala ikad, to sto liverpul ne zna to je druga stvar. Odučiće ih čelzi od fudbala

07.08.16

pre oko 3 godine

Juce je masa vas pisala kako Celzi nema pojma,kako ce ih Real oduciti od fudbala.A pre susreta sa Portom,Celzi je bio odlican.Jedan los mec i ekipa ne valja.Sad se pise kako Real nema pojma,kako ce ih Celzi oduciti,a pre samo dva dana Realu su isli hvalospevi..Misljenja se menjaju kako koji tim odigra,iz dana u dan.
x

xaxaaxxa

pre oko 3 godine

sanjaj, odvalio ih real u ovom dvomecu , i odvalice i maleni celzi bez problema, tuhel najprecenjeniji trener danasnjice uz chola

07.08.16

pre oko 3 godine

Liverpul je kao ona igracka,trkacki autmobil na daljinsko upravljanje,kome je iscurela baterija.Sad je kamapnja LS zavrsena,imaju fokus na Premijer Ligu,ali i tamo je Top 4 vrlo klimav.Klop prosto ne moze da pokrene ekipu i preokrene situaciju.Ne postoji samopouzdanje,energija,ili kako bi neki rekli,nema "hajpa",igraci vise ne veruju ni sebi ni Klopu.Ozbiljan je neuspeh da Liverpul nije mogao da da gol Realu koji je igrao u rezervnom sastavu pozadi.Zidan takticki nadmasio Klopa,opet pokazao kako zna i moze da izvuce maksimum iz Reala.I iako ne volim Real,voleo bih da Zidan opet uzme LS,ma nek uzme i Primeru,samo da zapusi usta svima,svim vecitimkriticarima,i da lupi samar samom Perezu.Osvojio je tri Lige Sampiona,uzeo Primeru,ali opet se uvek sumnja u Zidana.Mozda zato sto se ne kerebeci okolo kao Klop,sto ne truje sve oko sebe kao Murinjo,mozda zato sto nije paljevina pa da urla po svlacionici,i kraj aut linije kao Konte,ne trazi izgovore i ne svadja se sa Upravom,ne trazi krivce na drugoj strani,kao sto rade Murinjo i Konte.Zidan cuti i radi,i zaista bih voleo da uzme LS i primeru i da ode kao gospodin covek,u Juve ili na klupu Francuske.Bez Varana,Ramosa,Karvahala,sa izuzetno skracenom rotacijom,u nizu izbacuje i Liverpul,dobija i Barsu,vraca se u borbu za trofeje.
L

Liverpulovac

pre oko 3 godine

Na ovo mora plus. Sto jes' jes'.
Č

Čuj ovog "madridistu"

pre oko 3 godine

a ko je igrao štopere u Liverpulu leba ti?? Filips koji nema mesta ni u WBA i mladi Kabak koji je došao iz ubedljivo najgore odbrane u Nemačkoj ligi, ne moraš biti glup ako već nisi pametan...
F

Fm

pre oko 3 godine

Kad je Salah ono na pocetku promasio i kad nisu dali gol u prvi 10 minuta posle onakvog naleta, tad su vec ispali.
B

Brko

pre oko 3 godine

Gledaj ti sastava kod Liverpoola i klupe. I oni opet kukaju zbog povreda? Uz to, samo o nekim mitovima pričaju. Spominju se neke magije, čuda, repriza Istanbula, suđeno da ove godine opet tu igraju finale, bla bla. Još krkani rasuli Realov autobus. Inače... Najbolje bi bilo ukinuti komentare na fudbal od septembra do aprila. Kakvih sve nebuloza se može pročitati. Ali nije ni čudo, sve manje se utakmice prate. Ljudi sjede uz tv, listaju instagram i ostale aplikacije, propuste tako 60% meča. Mišljenje stvore na osnovu naslova na portalima i na osnovu tuđih komentara i promašenih tiketa. Onda se koriste termini "prevara, poluigrač, polutrener, sklanjalica, dunster, namještaljka..." svi stručnjaci, svi sve znaju. Kao navijač Bayerna i neko ko ne voli Real nikako zbog prethodnih međusobnih mečeva i sumnjivih sudijskih odluka u korist Reala, ipak ove sezone Zidaneu i igračima treba odati priznanje. Tempirana forma za najbitniji dio sezone, vidi se iskustvo i mirnoća ali i ogromno samopouzdanje i kuražnost mladih igrača. I sasvim kvalitetna klupa. "Sve poluproizvodi ili istrošeni igrači". Čestitke Realu na potpuno zasluženoj pobjedi, savršeno odrađenom dvomeču. Baš ovakava igra je potrebna Bayernu, da malo prepuste loptu protivniku, da ne istroše totalno igrače konstantnim presingom i dodavanjima i da i oni pokušaju napasti kontrama.
A

Arise

pre oko 3 godine

Najveca fudbalska kradja u LŠ je gol Klosea iz 5m ofsajda protiv Fiorentine,zato ne pricaj puno od sudiskih odluka proti Bayerna drugo ti je sve na mestu!!!!!!!
N

Napapijri

pre oko 3 godine

Takticka tekma skroz. Prvih 10 min liverpul bio u naletu bas jakom, kako je vreme odmicalo nekakko sve slabiji i slabiji. Zidan isao na rezultat to se moglo videti maltene svaki prodor iako ih je bilo malo igrac Reala staje na loptu i vraca nazad. BEZ 3 standardna defanzivca Real ne prima gol na enflidu protiv trenutnog sampiona najjace lige na svetu. Toliko.... Zizu doktore.
G

Ghost007

pre oko 3 godine

Pa ovaj Salah je postao komedija od igraca, lik nema blage veze, Firmino ne zna gde udara,Mane strasno tehnicki potkovan,ali u velikom velikom padu forme...od kako se povedio Van Dajk Liverpul se raspao, sad mozemo zakljuciti da je on bio stub i glavni igrac Liverpula i najzasluzniji za titulu u LS i osvajanje lige...bez njega su flop ekipa.
G

Gost tutti fruti

pre oko 3 godine

*beš ekipu koja zavisi od jednog štopera i zbog njega padne sa 1. na peto mjesto u EPL. Drugim riječima, nije sav uspjeh Lpoola do njega, prenapuhana je ta priča. Salah, Mane, Firmino više ne daju svaki po 18-20 golova u sezoni. Sredina terena je raštimana, nema više ni onog žara, motiva...
J

Jaffa keks

pre oko 3 godine

Real zasluzeno dalje prosao. Veceras odigrali koliko je trebalo. Mislio sam da Liverpulu nedostaje VVD, ali posle ovoga veceras deluje da su mnogo veci problemi na drugim pozicijama. Liverpul pokazao danas zelju, trcali dosta, ali napadali uzaludno. Ima mozda i do postavke Reala, ali deluje mi da su samo prosto mnogo lose napadali. Imali su danas mnogo centarsuteva, a ne secam se da li uspeli bar dva da pogode tamo gde treba. Da su barem isli na pravo mesto i igraci Reala cistili, nego sve nesto prejako, neprecizno... U napadu naprave visak i propuste priliki za dobar pas u zavrsnoj trecini. Ili promase tajming ili bude los pas. Najvise je sa ovim gresio Firmino koliko sam video. Trebalo je Liverpulo malo njegove kreativnosti od prosle godine, malo Maneovih prodora i natrcavanja na centarsuteve, a najvise upotrebljivih centarsuteva sa bekovskih pozicija i krila da bi mogli bar necemu da se nadaju. Ovako, deluje mi da ga ne bi dali za jos 90 minuta. Arnold i Robertson u velikom padu forme od prosle godine, ali Firmino i Mane igraju kao da dosli iz druge lige.
R

Ranko__PO

pre oko 3 godine

Mane kao da je izgubio 70% brzine. Možeš li da se setiš kad je nekog predriblao?
J

Jaffa keks

pre oko 3 godine

@Ranko__PO Deluje kao da izgubio i snagu i brzinu. Njemu to mozda i najjaci aduti kao igracu.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Kazemiro preorao teren. Zidan takticki ponovo unistio klopa.
K

Kaligula gost

pre oko 3 godine

Dakle 0 trofeja za luzerpul u sezoni gde su najavljivali tripletu, pa uobicajna sezona za njih, vec vidjeno, sledeca sezona je njihova.
S

Stevan Miksaa

pre oko 3 godine

Koliko njih ce odati priznanje Zidanu za postavku poslednje 3 utakmice, pro5iv najjacih protivnika, sa samo jednim defanzivcem iz standardne cetvorke? Bez Ramosa, Varana, Karvahala, Vaaskeza.
H

Hrvoje

pre oko 3 godine

Ja odajem priznanje onom sudiji koji je pokrao Atalantu u prvoj utakmici.
A

A por la quatrodecima

pre oko 3 godine

Hala Madrid y nada mas,hasta el final ❤️

2408

pre oko 3 godine

nikad goru, ruzniju i dosadniju utakmicu nisam gledao, bacenih 90 min gledanja, uzas
B

Bodin

pre oko 3 godine

Ne razumem kako neko može da ti lupa minuse na ovu sto posto tačnu konstataciju!
N

Napapijri

pre oko 3 godine

Nisi tigledo cežzi atl madrid murinjo protiv simeonea....
B

Bodin

pre oko 3 godine

Da ali od njih to očekuješ ali ovih večeras nikako

Aha

pre oko 3 godine

Preostaje borba za Kup Goce Trzan i nikad jaca borba za LE,luzeriiii hahahahahaha
t

tyrion_lannister94

pre oko 3 godine

naco je za varana vidic...

Wolfasin

pre oko 3 godine

Zidan i njegova stara garda čine čuda. Kada je ispao Bayern sada mogu i do titule. Modrić, Kros, Kazemiro i Benzema su vrh.
R

Ranko__PO

pre oko 3 godine

Šta je sa Maneom?
@

@

pre oko 3 godine

Otkad je dobio koronu, nije isti igrač, naravno u slabijoj je formi ali to deluje kao glavni razlog.
J

Jaffa keks

pre oko 3 godine

To druze ni meni nije jasno. Proslih sezona ne mozes da ga uhvatis kad krene u prodor, em brz, em jak kao konj. Danas nista. Slao ocajne centarsuteve. Prosle sezone koliko se secam on je mozda i najvise natrcavao na centarsuteve i tako davao dosta golova. Danas ga nesto nisam video na natrcava na peterac. Ruku na srce i da je trcao, ne bi bas usprecio koliko su danas ocajno centrirali sa svih strana. Ne bih rekao da je korona, vise mi deluje da je psihicki pao.
9

951357

pre oko 3 godine

Nije ovo onaj Liverpul iz prethodnih sezona. Ni energije, ni zelje, ni preciznosti, ni organizacije na terenu. Ocigledno mnogo toga ne stima u ekipi. Real odigrao koliko mu trebalo.
n

ne bi ja bajo

pre oko 3 godine

necu vise ni da igraju osvojili su sve sta su mogli
S

Sasa1989

pre oko 3 godine

Godinama cekamo Celsi - Real u LS... Bice tesko ali Celsi prolazi dalje... U finalu Celsi - PSG...
Z

ZzzRrr

pre oko 3 godine

Jedni jalovi napada, delovalo je da im do sutra ne bi dali gol. A Real od jedne košmarne sezone može da osvoji sve što je igrao, osim kupa. Verujem da će i Čelsi na sličan način preskočiti
G

Gost123

pre oko 3 godine

Neverovatno koliko Liverpul igra bezidejno. Nemaju neku igru, ne dozvolis im priliku za kontru i oni su gotovi, ne znaju sta da rade sa loptom kada je imaju u nogama. Pokusavaju centarsutevima ali Real je u skok igri sjajan.

arsenal ❤️

pre oko 3 godine

<3