Komentari na vest

Ništa od Mituljikića u IMT-u, sad pola Mozzart Bet Superlige juri Zvezdinog bisera

Š

Škrabotina

pre 11 meseci

Mislim da bi ljubitelje fudbala u Srbiji mnogo više zanimalo koliko su mama i tata dali love da se ova dvojica tako žestoko guraju. Godina je 2023, a ne 1973. Nema više "bisera" koji u njihovim godina nisu minimum reprezentativci. Igrač koji sa 19 godina (maksimum, 16-17 realnije) ne može da dominira u našoj ligi nije vredan članka, a ovoj dvojici se piše godinama kao da su nova verzija Ronalda i Mesija.
S

Saturn

pre 11 meseci

Da si ih odgledao jednom u mladjim selekcijama koliko su odskakali ne bi pisao gluposti
K

Kudravi Gaucho

pre 11 meseci

@Saturn Nisu odskakali u Grafičaru, a sada ih kao pola lige traži. Kako da ne.
E

Esex

pre 11 meseci

Kudravi.odskakali su u graficaru i to kako..samo sto ti to nisi gledao..
K

Kudravi Gaucho

pre 11 meseci

@Esex Gledao prijatelju Prvu ligu Srbije, ništa naročito nisu pokazali. Ista priča kao da Stanićem u Železničaru iz Pančeva. Niko od njih ništa specijalno nije pokazao, prosečni Superligaški igrači i ništa više od toga. Ima mnogo boljih momaka od njih u PLS i Superligi, ali nisu “projekti”.
r

ragazzi di belgrado!

pre 11 meseci

kad uporedi covek ovu bracu manekene i malog Sljivica, kao da uporedjujes ficu i ferari, a sljivic 3 godine mladji.... Biser, talenat, i koji sve izrazi a oni vec imaju po 20 godina... Pizon igrao u prvoj postavi sa 16 godina, Piksi isto... Mnogo mi ovu decu mazimo ili valja ili ne valja kakav talenat sa 20 godina... Da bi neko bio za Zvezdu , on u klub u kom igra u srbiji treba da odskace da ima ucinak... Da na 35 utakmica tokom sezone da 6,7 golova i namesti jos 4,5 e onda mozemo da kazemo au pa ovaj je za nas... Ja ne vidim da se i jedan od njih na pozajmicama pokazao osim Radulovica koji je da 10 golova ove sezone, ruku na srce 2,3 iz penala ...
l

luka muka

pre 11 meseci

Nekad Srnići sada Mituljikići
E

Esex

pre 11 meseci

Fudbal je cudna stvar i sve je relativno..evo npr ovaj mituljikic trenutno ne bi doprinosio kvalitetu igre u vosi,cuki ili u tsc u a za par godina moze biti glavni u torinu,viljarealu,monaku,ajaksu..zato je bitno da u klubu rade ljudi koji znaju nauku i mogu proceniti ritam i vreme napretka svakog igraca,kao i doziranje opterecenja,nacin treninga,ishranu itd...u slucaju ovog mituljikica mislim da bi fk napredak bio odlican izbor za ovu godinu a za dalje bi se videlo na kraju sezone..
N

News

pre 11 meseci

Gde ce on biti glavni igrac? Decko je prosecan igrac za nasu ligu.
E

Esex

pre 11 meseci

News.Ja malo bolje shvatam igru.igrao sam malo ozbiljnije lige.. i gledao sam mituljikice jos pre par godina..tehnika savrsena,fudbalski su pismeni..ostaje jos snaga,eksplozivnost,brzina,sto polako dolazi..neki igraci pre sazreju neki kasnije..ima da se izvines za dve godine ovde sto nisi dovoljno verovao u ove momke.ziv bio i sve najbolje.
B

Boogy

pre 11 meseci

Ajde u Čuku ili Vošu pa da klinac igra evropu.

Chiske

pre 11 meseci

Neka hvala zdrzite ga za sebe slobodno. Dobar je nama Radulovic.
C

CUKARICKI UVEK

pre 11 meseci

Nećemo mi vaš lom. Prošla su vremena kada ste vi odlučivali koga ćemo mi manji klubovi da uzmemo. Nekajl hvala.
d

delija02

pre 11 meseci

Kako se lako deli etiketa BISER on ni u GAT-u nije bio standardan, doprinos prosecan,klub ispao iz lige i opet BISERR
L

Lee Addy

pre 11 meseci

Jeste bio standardan do dolaska lalatovica.
N

News

pre 11 meseci

Jeste bio standardan ali bukvalno nije nista pokazao. Jedan gol i asistencija je mnogo malo za igraca koji je igrao skoro sve utakmice 90 minuta za njih.