Ništa od Mituljikića u IMT-u, sad pola Mozzart Bet Superlige juri Zvezdinog bisera

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.07.23. | 16:28

Mladi ofanzivac odbio da se preseli na Novi Beograd, u redove novog člana elite

Sve je bilo utanačeno, dva kluba su postigla preliminarni dogovor, o pozajmici Jovana Mituljikića. Međutim, jedan od najtalentovanijih igrača Crvene zvezde neće u narednih šest meseci braniti boje novog člana Mozzart Bet Superlige, saznaje Mozzart Sport.

Prema našim saznanjima momak rođen 2003. godine nije bio najzadovoljniji ulogom koju mu je namenio trener Traktorista Nebojša Jandrić. Navodno, on je planirao da Zvezdinog bisera koristi kao opciju na levom krilu, što nije primarna pozicija Jovana Mituljikića. Reč je o klasičnom ofanzivnom vezisti, koji se najbolje snalazi kao ideolog igre.

Izabrane vesti

I pored toga zime za Jovana Mituljikića nema. Čim se u fudbalskim krugovima proširila vest o tome da neće biti deo IMT-a u narednoj sezoni, pojedini klubovi Mozzart Bet Superlige su krenuli u akciju. Nije ni čudo, s obzirom da se od Jovana Mituljikića u periodu pred nama konačno očekuje da potvrdi vanserijski potencijal. Reč je o bonus igraču, što mu dodatno podiže vrednost u očima pojedinih klubova.

Za sada se priča da je za Jovana Mituljikića jako zainteresovan Napredak iz Kruševca, posebno posle dobih iskustava sa Zvedinom decom, Nikolom Stankovićem i Nikolom Kneževićem. Pored toga pominje se Železničar iz Pančeva, te kragujevaćki Radnički.

Za razliku od brata blizanca Nikole Mituljikića, Jovan nije uspeo da prođe prvi filter trenera Crvene zvezde Baraka Bahara. Imao je u protoklom periodu probleme sa povredama, što se odrazilo na njegovu formu. Prethodnih šest meseci Jovan Mituljikić je proveo u redovima novosadske Mladosti. Prvi susret sa seniorskim fudbalom imao je u redovima Grafičara, gde je pod vođstvom Marka Neđića igrao najbolji fudbal.

Za razliku od Jovana Mituljikića, Crvena zvezda će IMT-u pozajmiti golmana Miloša Gordića.


tagovi

IMT

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara