Foto: AFP
Foto: AFP

Ništa od noći na vrhu za Nasional: Kaseres ukrao šou u Asunsionu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.05.21. | 02:15

Gosti zahvaljujući rezervisti stigli do važna tri boda

Seriju Nasionala od osam utakmica bez poraza trijumfom (3:1) u Asunsionu prekinula je Guairenja i tako sprečila rivala da makar večeras prenoći na čelu tabele paragvajske Aperture.

Slavlje gostiju najavio je Para već u 5. minutu pogotkom na proigravanje Himeneza. Rezultat iz uvodnog perioda susreta 14. kola ostao je na snazi sve do 71. minuta kada je rezervista Nasionala Fleitas neutralisao zaostatak domaćina.

Izabrane vesti

Ipak, nade kluba iz Asunsiona u potpuni preokret trajale su samo dva minuta. Ponovo je fokus bio na jednom od igrača koji su dobili šansu u nastavku - Aleksu Kaseresu. Napadač koji je u igru ušao samo devet minuta ranije vratio je vođstvo Guairenji, a drugu asistenciju na susretu upisao je Akuilino Himenez.

Tačku na susret, duboko u sudijskoj nadoknadi, stavio je Brizuela koji je golom u 94. minutu potpisao konačnih 3:1 za goste.

Nasional je trećim porazom ostao na 26 bodova, jednom manje od Libertada i Olimpije koje tek očekuju utakmice 14. kola, dok je Guairenja prekinula niz od tri poraza i stigla do sume od 22 boda.

PARAGVAJ APERTURA - 14. KOLO

Nasional - Guairenja 1:3 (0:1)

/Fleitas 71 - Para 5, Kaseres 73, Brizuela 90+4/



tagovi

Paragvaj 1ParagvajNasional AsunsionGuairenja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara