Komentari na vest

Nisu baš Šveđani gospoda: Kad se igra za titulu, sve gori, sat vremena prekida i gol za titulu iz spornog penala (VIDEO)

N

Nemanja8989

pre 6 meseci

Kakva prevara od penala u meču za titulu,pa ovo je jezivo…Da nije ovaj sudija ortak sa ovim sudijom sto je juce sudio Partizanu? Pitam ovako,imaju slican stil (ne)sudjenja😅 Ovo je stvarno sramota! Da ti dajes za pravo sebi da nekome celu sezonu i trud upropastis,zbog cega? Ko si ti? Jel navijaci dolaze zbog tebe ili zbog kluba? SRAMOTA! Treba uvesti celendz varijantu,da svaki tim (kao u basketu) ima pravo na 2 celendza,ali da ga gledaju neke druge sudije,a ne ovaj i njegova ekipa,koji su ocigledno pristrasni.
P

Pa ljudi

pre 6 meseci

To su srpski navijači u Švedskoj, jedino objašnjenje😁

Bojank91

pre 6 meseci

Nikad nećemo da se pogledamo u oči nego ćemo da upiremo prstom i upitamo: "a kako oni mogu?"
N

NN3

pre 6 meseci

U Švedskoj godinama već svake druge nedelje prekid nekog meča zbog navijača, kakva crna gospoda?
.

.....

pre 6 meseci

Elfsborg je imao sve u svojim rukama u pretposlednjem kolu i uspeo je da prospe dva boda kući protiv slabog Degerforsa. Zasluženo izgubljena titula.
x

x122

pre 6 meseci

Tako je,imali zicer
g

geteborg0

pre 6 meseci

elfsborg je izgubio titulu u proslom mecu kuci sami su krivi
N

Nedeljko Kokot

pre 6 meseci

Gledao sam pregled sa ove utakmice, ovi Svedjani su mnogo ozbiljniji huligani od mojih delija - sa onolikim brojem starleta na tribinama vise licimo na zadrugu nego na ozbiljnu navijacku grupu..
И

И

pre 6 meseci

Hahahaha Švedjani gospoda. Kakve mi iluzije imamo, vidi čovek tek kad ode u Švedsku. Nema utakmice u Stokholmu i Malmu na kojoj nema tuče. Vikendom leže po kanalima, skidaju se goli i spavaju u svojim telesnim tečnostima. Ali to je vikend, to se ne računa. Ono što im skidam kapu je to da je i baba od 80 godina digitalno pismena, trenira u teretani i perfektno zna engleski. To je do sistema. Ali što se tiče gospodstva mogu se samo nasmejati.
B

Burek

pre 6 meseci

Vrlo moguće da si u pravu - s tim što je moguće da 80-90% tih huligana čine doseljenici, odnosno neki poput Šiptara, Pakistanaca ili Sirijaca koji žive tamo. Šveđani su (kao i ostali Skandinavci) prilično hladnog karaktera
G

Gospodinnnnnnnnn

pre 6 meseci

Nije tacno da su doseljenici huligani. A i nije huliganstvo bas veliki problem. Svedjani zausravljaju mec za svaku sitnicu jer je zakon njima vazan. Nista strasno se ne dogadja u Svedskom fudbalu
@

@burek

pre 6 meseci

stranci vrlo retko posećuju sportske,kulturne i ostale dogadjaje... živim u švedskoj
h

hahahah

pre 6 meseci

Koliko fudbal više nema smisla...Novi žeton nova vožnja...
n

nick kerr

pre 6 meseci

Прошле године онај са спорт клуба преносио Швеђане и исто био прекид. Но он је нашао шансу да пљује Србију.
j

ja123

pre 6 meseci

kakav sporni penal kad covek isao otvorenim djonom?