No comment (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.11.23. | 22:55

Ovo nećemo opisivati...

Česta je ona sentenca u novinarskom žargonu 'kako se neki događaji prosto ne mogu rečima opisati'. Mnogo ste puta imali prilike da pročitate nešto slično, a malo kad je bilo tako istinito i ispravno primenjeno kao na ono što smo gledali noćas u Bernu.

Crvena zvezda je poražena od Jang bojsa, Crvena zvezda je eliminisana iz Evrope, a da je zapravo odigrala sasvim pristojnu utakmicu u ofanzivnom smislu. Koliko god ovo čudno zvučalo i 'nizvodno od pameti' - tako je.

Izabrane vesti

Jer pitanje je da li je ove sezone na bilo kom susretu, makar i u domaćem šampionatu srpski šampion uspeo da stvori toliko šansi. I sad onaj deo što je 'nemoguće opisati': SVE JE USPEO DA IH PROMAŠI!

Teška noć za armiju crveno-belih navijača, teška noć za Baraka Bahara, za igrače, za upravu. Mana je u igri mnogo, nedopustivnih grešaka u defanzivi, maltene amaterskih; biće možda reči i o spornom voljnom momentu kod nekih, kod drugih o preteranoj želji za samoisticanjem, međutim sve to ostaće u senci svega ovoga što, kako već rekosmo, nećemo opisivati. Prosto, takav je trenutak.

Za ovo je potreban baš jak želudac - posebno ako su vam crveno-beli pri srcu - pa obratite pažnju pre nego što krenete u ovu mučnu 'avanturu':

I da, ovo nije sve. Bila je tu još poneka šansa. Mi smo ih ukupno izbrojali sedam ili osam što bismo svrstali u kategoriju baš dobrih. Ali ovo je dovoljno za nemiran san. Verujemo da ga mnogi neće ni imati.

Vreme je izgleda da se na Marakani donose neke radikalne odluke. Koliko god da se ovo može pripisati nesreći, definitivno je da crveno-belima treba jaka voltaža da ih prodrma.

E sad, na koji način...


tagovi

Liga šampiona

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara