Normalno je da već razmišljamo o Bajernu

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.11.19. | 15:58

Golman crveno-belih Zoran Popović, ipak, tvrdi da je svima u mislima

Niz pobeda Crvene zvezde na domaćoj sceni prekinut je u Ivanjici, pred prvenstvenu pauzu, a u crveno-belom taboru očekuju da duel sa Mačvom u Kupu Srbije, koji se igra u sredu od 18 časova, bude početak nove serije pobeda.
„U Zvezdi su ciljevi uvek najviši, ove sezone ćemo težiti da osvojimo duplu krunu tako da smo maksimlano koncentrisani na duel sa Mačvom koja je ostala naš dužnik u Kupu Srbije. Igramo na našem stadionu, očekujem da ćemo uz pomoć navijača, koje ovom prilikom pozivam da nas podrže u što većem broju kako bismo ostvarili novu pobedu i bar što se tiče kupa uspešno završiti jesenji deo. Svesni smo da je kup specifično takmičenje, da su u 90 minuta svakakva iznenađenja moguća. Znamo kvalitet rivala jer smo igrali nedavno sa njima u šampionatu tako da se temeljno pripremamo za meč“, rekao je golman crveno-belih Zoran Popović.

I odmah naglašava da su svi svesni težine i izazova u narednom periodu.
„Normalno je da se razmišlja i o Radničkom, Bajernu i svemu što nam predstoji, ali baš zbog toga koncentracija je samo na Mačvi. Znamo koliko je opasno da se “preskaču protivnici” i baš zbog toga ulazimo punom snagom u kup utakmici kako bismo pobedom otvorili, svi očekujemo, dobru seriju u finišu polusezone i podigli nivo samopouzdanja i atmosfere“.

Izabrane vesti

Popović koristi svaku priliku koju mu pruža Vladan Milojević, uspešno je odmenio Milana Borjana na pet utakmica, četiri u prvenstvu i u prvom kolu Kupa protiv Trepče i u 450 minuta primio je samo dva gola, protiv Rada i TSC a ostvario stopostotan učinak.
„Zvezda mora da ima tri kvalitetna golmana i naš posao je da uvek budemo spremni da odradimo naš posao maksimalno kvalitetno. Ko god bude izmedju stativa uvren sam da će uspešno odraditi posao“.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara