Printscreen
Printscreen

Nosi vetar, nosi lišće opalo: Teško da može luđe od ovoga (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.03.24. | 22:44

Nestvaran gol u MLS-u... Poslednji minut nadoknade, rezultat 3:3, a onda je dunulo u Čikagu...

"Nosi vetar, nosi lišće opalo", otpevala je Ana Bekuta u čuvenom hitu "Imam jedan život". Ovoga puta taj stih nije oživeo za kafanskim stolom, uz tamburicu ili harmoniku, već nakon što je u MLS-u vetar režirao jednu od luđih fudbalskih sekvenci. Nije nosio lišće, već loptu nakon što je Kelin Akosta 'bunario', tražeći saigrače pred šesnaestercem rivala.

Čikago je ugostio Montreal na Soldžer Fildu, rezultat je uoči poslednjeg od čak devet minuta nadoknade bio 3:3. A onda je dunulo u Čikagu i svima je postalo jasno zašto je gradu sa njavećom srpskom dijasporom nadimak Windy city ili po srpski, Grad vetra.

Izabrane vesti

Niko od aktera na terenu, ponajmanje, čitave večeri vrlo solidni golman Džonatan Sirios (imao devet odbrana) nije mogao da pretpostavi kakvu će putanju lopta dobiti. Letela je, letela i letela i pre prizemljenje u ruke Kanađanina, videlo se da su se prirodne sile umešale, da Sirios gubi kontrolu. Od njegovih ruku lopta je završila u golu, Akosta ni kriv, ni dužan postao strelac, a Čikago nakon remija i dva poraza upisao premijernu pobedu ove sezone.

I to iako je do 84. minuta gubio rezultatom 1:3!

Teško da može luđe od ovoga!tagovi

EXTRA TIMEČikago FajerMLS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara