Mirko Ivanić (©Starsport)
Mirko Ivanić (©Starsport)

Nova briga za Zvezdu, Ivanića zaboleo primicač

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.02.21. | 09:03

Danas na detaljnim pregledima

Zabrinuti pogledi u stručnom štabu Crvene zvezde. Nova povreda pred revanš šesnaestine finala Lige Evrope sa Milanom. I to povreda ponajboljeg igrača beogradskog susreta. Mirko Ivanić se posle utakmice sa Spartakom – u kojoj je golom pokrenuo preokret Zvezde do pobede od 2:1 – požalio na bol u primicaču.

Zasad ipak njegov nastup na San Siru nije ugrožen, jer svakako ne bi trebalo da je reč o težoj povredi. Ali određena sumnja postoji i ona će biti otklonjena tek na današnjim lekarskim pregledima.

Izabrane vesti

Pored Ivanića na skener će i Filipo Falko, koji je u Subotici igrao samo do 27. minuta kada je osetio bol u zadnjoj loži, pa ga je šef struke Dejan Stanković preventivno izvadio iz igre. Ni u Falkovom slučaju povreda skoro sigurno nije ozbiljnije prirode, samo je pitanje da li će biti spremni za četvrtak.

(1,20) Juventus (6,75) Krotone (14,0)

Podsetimo, Stanković još od ranije ne može da računa na Strahinju Erakovića i Aleksandra Kataija, na treningu se zatim povredio i Aksel Bakajoko, dok su zbog kartona iz kombinacija otpali i Nemanja Milunović i Milan Rodić.

Poslednje što je Zvezdi potrebno su nove povrede. Mada crveno-beli svakako u Milano putuju potpuno rasterećeni, jer su sve evropske ciljeve za ovu sezonu već ostvarili. Ali pravo da se nadaju još jednom velikom rezultatu niko ne može da im oduzme.



tagovi

Mirko Ivanić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara