Ohi Omoidžuanfo (Reuters)
Ohi Omoidžuanfo (Reuters)

Nova dominacija Zvezdine mete: Osam golova Ohija na poslednjih pet mečeva (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.06.21. | 19:49

Treći put zaredom Omoidžuamfo dvostruki strelac, ovoga puta za dva minuta nastradao Stromgodset

Najavio je Dejan Stanković da bi Crvena zvezda već u narednih četiri, pet dana mogla da reši pitanje napadača. Dok navijači crveno-belih gore u neizvesnosti, velika želja šampiona Srbije Ohi Omoidžuamfo nastalja da teroriše golmane po norveškoj eliti. Žrtva novog blistavog izdanja 27-godišnjeg špica bila je ekipa Stromgodseta koja je već tokom prvih 45 minuta potpisala kapitulaciju Moldeu - 3:0.

Nastavio je 188 centimera visoki centarfor da podebljava, već impresivne borjke. Na 11. ovosezonskom nastupu, u razmaku od 27. do 29. minuta spakovao je 12. i 13. prvenstveni gol za tim sa Aker stadiona. Bila je ovo peta utkamica na kojoj Omoidžuanfo postigao bar jedan gol. Serija je počela pre dvadesetak dana protiv Sanderfjorda, jednom je zatresao i mrežu Sarpsborga, da bi po dva spakovao Stabeku i braniocu trofeja Bodeu. Sa večerašnja dva gola došao je do brojke od osam na poslednjih pet mečeva.

Izabrane vesti

Pustio je Gregsena da u sedmom minutu donese prednost Moldeu, pa dvadesetak minuta kasnije duplirao prednost i u par sekundi demonstirao kvalitet u prijemu, odlaganju lopte, a potom u kretnji i završnici. Stotinak sekundi kasnije pratio je akciju saigrača, natrčao na odbitak i matirao Miru čime je overen četvrti uzastopni trijumf svog tima.

Stromgodset nije imao snage ni da opepeli pa je domaćin mogao da odigra mirno drugo poluvreme, a trener Erling Moe da izvede Ohija već u 63. minutu. Uživali su fudableri Moldea u nastavku pobedničke serije, a zadovoljstvo je samo pojačao kiks najbližeg pratioca Bode/Glimta koji je poražen minimalnim rezultatom na gostovanju Sanderfjordu.

NORVEŠKA 1 - 10. KOLO

Sreda

Molde - Stromgodset 3:0 (3:0)

/Gregsen 7, Omoidžuanfo 27, 29/

Rozenborg - Havesund 0:0

Sanderfjord - Bode 1:0 (0:0)

/Tveter 51/

Tromse - Kristijansund 0:0

Viking - Stabek 3:3 (1:1)

/Beriša 30, 48, De Lanlej 83 - Nusa 26, 67, Gelmujden 61/

Bran - Lilestrem (u toku)

Četvrtak

18.00: (2,45) Mjendalen (3,25) Od Grenland (2,95)

20.00: (1,65) Volerenga (3,80) Sarpsborg (5,50)

***kvote su podložne promenama



tagovi

Norveška 1MoldeOhi Omoidžuanfo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara