Komentari na vest

Nova ponuda Juventusa za Lokatelija slabija od prethodne?!

S

StoneCold_

pre gotovo 3 godine

Posle fijaska sa Ronaldom i toliko spaljenih miliona, nije lako oprati knjige. Narocito sad nakon avanture sa Super Ligom, znaju da ih UEFA moze sacekati. naravno, trebalo bi nekih 5 godina da se nadje pocetak i kraj u finansijama italijanskih klubova, ali kad je FFP selektivan, moraju da se vade. Pa klub koji se plasira u Premijer Ligu zaradi vise nego sampion Calcia. Kako onda da im pariraju...
G

Gost300

pre gotovo 3 godine

Uz sve kvalitete ne bi ni volio Lokatelija,uvjek bi prije uzeo Auara
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Ne znam zaista zasto se arsenal ovoliko bavi igracem koji nema zelju da dodje. Daj okrenite se aouaru, nevesu, sancezu koji mogu za slican novac da se uzmu.
J

Jaffa keks

pre gotovo 3 godine

Isto se to pitam druze. Bojim se samo da ce na kraju biti ovako, oni juri Lokatelija, Juve ga uzme. Dok su oni cekali i na kraju izgubili igraca, ovamo ce drugi timovi pokupovati Aouara, Nevesa i Sanceza i tako osta Arsenal kratkih rukava. Ne bi im bio prvi put da tako puknu za primarne mete i na kraju nadju nekog polovnjaka da im krpi rupe.
0

0211

pre gotovo 3 godine

Italijani vrv i hleb kupuju ovako. Sve žele ali da se ne daju pare. Too je ono "sad imamo da Vam damo 5 miliona, a za dve god dobijate još 30 (gde ćemo da ih nađemo - ima vremena do tad, će vidimo).
1

199999

pre gotovo 3 godine

on Prelazi u Juventus 100 % a sve ovi navodi sta je juventus ponudio i kako su novinarske patke
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Zasto onda citas novinarske patke? Reci nam vidoviti gde da nadjemo tacne vesti pa da i mi budemo pametni kao ti.
G

Goster

pre gotovo 3 godine

kakvo ciganisanje ovo moje oči gledale nisu,dovijeka zbog par miliona,a svi klubovi grdni dužni,sve neke pozajmice sa otkupom da udje u sledeću sezonu,pa onda kad dodju na naplatu nemaju i sve tako u krug,da je neki stranac u pitanju pa da se razumije za cimanje ali za reprezentativca Italije mislim ovo je smijesna para...primjer Intera šampion nema para prodaje najboljeg igrača da bi namirio dugove a krive vlasnika pa nije on kupio najngolana,vesina,Sančeza,vidala dao im basnoslovne plate a sad ne valjaju,nece ni Kinezi više svoje pare da daju i u pravu su napravi odrziv plan