Ivan Ilić (©AFP)
Ivan Ilić (©AFP)

Nova ponuda za Ivana Ilića, steže se obruč

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.01.23. | 13:02

Torino u presingu na srpskog vezistu iz Verone

Ivan Ilić je juče asistencijom za Darka Lazovića pomogao Veroni da dođe do zlata vredne pobede u borbi za opstanak a možda je to bio njegov poslednji doprinos u misiji za održavanje prvoligaškog statusa tima sa Bentagodija.

Već nedeljama Torino steže obruč oko transfera srpskog reprzentativca, trener Ivan Jurić insistira na njegovom dovođenju jer je baš pod njegovom komandom palicom i eksplodirao u Veroni. Iako su se Lacio, Napoli i još neki klubovi pominjali kao zainteresovani za Ilića, Toro je zapravo jedini koji je preduzeo konkretne korake. Pregovori sa Veronom traju nedeljama ali nisu laki. Ilićev aktuelni klub je postavio cenu od 20.000.000 evra za Ilića i mladog švedskog napadača Isaka Hiena. Želi ih u paketu, s tim što bi Šveđanin ostao na Bentegodiju do kraja sezone kao pozajmljen igrač.

Izabrane vesti

Toro je krenuo sa skromnijim ponudama koje je Verona glatko odbijala ali dve strane postaje sve manje udaljene u stavovima. Italijanski mediji pišu da najnovija ponuda Bikova iznosi 11.000.000 evra za Ilića i 7.000.000 evra za Hiena. Sa uključenim bonusima. To je i dalje manje od onoga što Verona traži ali više nego što je torinski klub nudio na početku

Torino već ima dpgovor sa Ilićem oko ugovora vrednog 1.200.000 evra do leta 2027. godine i ostaje mu da pronađe zajednički jezik sa upravom Verone.


tagovi

Ivan IlićZimski prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara