Adem Ljajić (©Reuters)
Adem Ljajić (©Reuters)

Nova ponuda za Ljajića i Bešiktaš: Pozajmica i pokrivanje pola plate

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.01.21. | 08:50

Navodno, interesovanje je pokazao Sivas

Bešiktaš želi da se reši Adema Ljajića (29) što pre. Ako je moguće već ove zime. Iskusni vezista predstavlja veliko opterećenje za budžet kluba, a njegov doprinos više je nego skroman ove sezone. Povremeni reprezentativac Srbije odigrao je tek 131 minut u prvenstvu i 72 minuta u kvalifikacjama za Ligu Evrope. Poslednji put na terenu je bio još u novembru. Očekivano, učinak i nema. Bez gola ili asistencije...

Nema dileme da će Lajić napustiti Istanbul, pitanje je samo kada. Ranije ovog meseca Italijani su pisali kako postoji ozbiljno interesovanje iz Seriji A - navodno raspitivali su se Verona i Đenova - a ovog jutra Turci tvrde kako bivši fudbaler Partizana, Fjorentine, Intera, Rome i Torina ima ponudu da ostane u toj zemlji. Njega bi u svojim redovima rado video Sivas.

Izabrane vesti

Kako navode Hurijet, Fanatik i još neki turski listovi Sivas nudi izlaz Bešiktašu i Ljajiću tako što nudi šestomesečnu pozajmicu. Pazarac ima visoku platu i to predstavlja ozbiljan problem za sve klubove koji bi uzeli Pazarca. Na godišnjem nivou Adem Ljajić zarađuje 3.200.000 evra. Kaže se kako je Sivas spreman da pokrije polovinu te sume...

Naravno, nije novac jedini problem. Mediji na Bosforu pre nekoliko nedelja napravili su negativnu reklamu našem internacionalcu.

„Pojavi se na treningu, ali ga napušta posle deset minuta govoreći da je povređen. To remeti disciplinu tima. Moramo da ga odstranimo iz ekipe što pre je moguće“, citirao je Fanatik navodne reči trenera Jalčina izgovorene na sastanku sa predsednikom kluba Ahmetom Nur Čebijem.

I iz ovih reči moglo se naslutiti da je rastanak blizu...


tagovi

Adem LjajićZimski prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara