Beloruski Mikser na čvrstoj jedinici

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.03.20. | 13:40

Razmišlamo i o postavljenim odbojkaškim marginama na dva meča MVL lige

Neka nam je za nauk, ali i kladilački putokaz sve ono što kvote govore, a mi pokušavamo da dešifrujemo. Šta mislite o nižerazrednoj beloruskoj odbojci? Verovatno ništa, ili pak ni nemate nameru da pametujete na temu MVL takmičenja za koga verovatno i niste znali da postoji do ovoga momenta. Ali, ne mari, jer Mikser Minsk i Džindžer su se baš lepo namestili za analizu.

Blagi favorit je Mikser, a gradski rival, odnosno Džindžer opasan izazivač koji je nedavno sa 3:0 u setovima bukvalno udavio NA Stajl. Da mogu, videli smo na primeru prvog seta pomenute utakmice koji je Džindžer dobio sa 25:9, a zatim se nonšalantno upustio u kockanje s krajnjim ishodom, pa drugi period igre dobio sa 25:21, a treći sa 25:20. Mikser je istom prilikom dobio Sojuz sa 3:2 u setovima, ali daleko od toga da taj podatak treba da nas pokoleba. Naprotiv, jer Mikser ima nešto jači igrački kadar, pa i prednost domaćinstva koja mu daje za pravo da pripreti i ovoga puta. Zato treba razmisliti i o hendikepu setova kao reprezentativnoj igri za ovu priliku, a možda se zabaviti i brojem setova pošto je malo verovatno da će gosti dozvoliti da budu pregaženi.

Izabrane vesti

Što se tiče Blend Benda i Rubika, tu stvari deluju nešto izbesnije, a povoljnost se odnosi na činjenično bolju reputaciju gostujuće ekipe. Dakle, to je sigurno najvažnije što se tiče ishoda, mada nije loše razmisliti i o ukupnom broju poena, odnosno postavljenim marginama koje se odnose na poene u prvom setu.

BELORUSIJA – MVL
18.20: (1,70) Mikser Minsk - Džindžer (2,03)
19.45: (2,25) Blend Bend - Rubik Minsk (1,45)

Kvote su posložne promenama

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara