Novi broj MOZZART Sporta u kladionicama

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.05.18. | 09:00

Od petka 11. maja na svim MOZZARTOVIM uplatno-isplatnim mestima preuzmite besplatni primerak časopisa

I ovog petka na 96 stranica štampanih na visokokvalitetnom papiru dobićete najpregledniji prikaz kladioničarske ponude za petak, subotu, nedelju i ponedeljak, a naši novinari za vas u analizirali najzanimljivije mečeve koji nas očekuju.

Milorad Mažić i njegovi pomoćnici će 26. maja u Kijevu deliti pravdu u finalu Lige šampiona između Real Madrida i Liverpula, ali pre toga u ovu nedelju od 19 č mora da svrati do Subotice i da sudi na meču visokog napona koji određuje evropsku sudbinu domaćeg Spartaka i gostiju iz Niša. Takođe, tu su i najave još dva susreta pretposlednjeg kola Superlige između već krunisane Crvene zvezde i Vojvodine i Voždovca i Partizana koji se igra bez prisustva publike.

Izabrane vesti

U Premijer ligi se, pak igra poslednje 38. kolo sa osvrtom na dva interesantna meča, Hadersfild – Arsenal, koji će ujedno označiti kraj ere Arsena Vengera, kao i Svonsi – Stouk, dve ekipe koje će nastaviti ka Čempionšipu iduće sezone.. Tu su i plej-of za titulu u Belgiji, Kup Grčke, poslednje runde u Rusiji 1 i Nemačkoj 2, ali i dueli iz Primere, Lige 1, kao i Serije A gde se posebno izdvaja derbi  Juventusa i Rome.Ne treba zaboraviti ni na borbu "srpskog Fulama" za Premijeršip.

U ovom broju MOZZART SPORTA možete da pogledate i kako izgledaju potpuno sređena dva supermoderna košarkaška igrališta na Adi Ciganliji kojima je naša kompanija nastavila akciju obnavljanja „Sto terena za jednu igru“ . Tereni su posvećeni našim košarkašicama koje su osvojile zlato na EP, a otvorila ih je lično selektorka Marina Maljković.

Naravno, tu je  i mnogo zanimljivih statističkih podataka.

Požurite do najbližeg MOZZARTA i preuzmite besplatni primerak MOZZART Sporta.

 


tagovi

MOZZART Sport magazinsportsko klađenječasopis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara