Komentari na vest

Novi danski kapitalac: Lacio platio Isaksena 16.000.000 evra

B

BrkaKG

pre 9 meseci

Volim kad ekipa dovede igrača koji ih je uništio prošle godine. Izbacio je Lacio prošle godine iz evrope, jer je u dvomeču bio nezaustavljiv. Svaka čast. Forca Lazio
B

BicuSlobodan

pre 9 meseci

Ili pasoš EU toliko znači ili je u pitanju neka muljaža. Danska liga nije nešto da je jača od naša, niti je Mitjiland jači od Zvezde i Partizana, a oni igrača od 22 godine koji nije odigrao nijedan meč za A reprezentaciju prodaju za 16 miliona, a mi ako uzmemo 5 miliona pevamo od sreće.
g

gidbdj

pre 9 meseci

fora je u tome sto kad odes da gledas igraca vidis kvalitet a ne ono sto se o kvalitetu igraca pise na portalima,da je neko vrijedio 15 bio bi prodat za toliko,mada ima i do toga sa kim se pregovara npr beogradski blizanci daju posto zasto samo pare da se vide pa koliko da je odlicno je.
O

Ognjen 161

pre 9 meseci

Ili igraju ligu u kojoj postoji neizvesnost i igrači koji izlaze iz te lige godinama igraju ozbiljne uloge u svojim timovima po celoj Evropi, za razliku od ove naše stres free lige diktatora Srije.
Z

Zoi

pre 9 meseci

Ili skauti odgledaju utakmice, prate razvoj igraca, gledaju sampionat i vide kvalitet. Dzaba npr ovaj spin kako su nasi timovi jaki, kako sada CZ ili nekad Partizan imaju jake timove. Evo videces koliko igraca CZ moze u Lige5!? Zamisli da dodje skaut da gleda CZ protiv Vojvodine i vidi onu bruku. Sta mislis ko bi mu se svideo od igraca sa terena? Za koga bi ponudili vise od 2 miliona? Za njih ravno 0. Ne moze da radi sklanjalica 5-6 igraca i da onda taj igrac izgleda opako i zanimljivo, jednostavno ne moze i dzaba nas lazu kako se sampionat poboljsao. Kleli se ljudu u Erakovica i on ode jedva za 5-6 miliona u Zenit gde se obruka vec na debiju. To je po tekstovima najbolje sto je SL ponudila...medjutim mali Ratkov iz TSC-a skoro neprimetno ode za isto novca jer je neko pratio tog momka, jer mu se nisu sklanjali i on je pokazao potencijal
К

Какве везе има

pre 9 meseci

Сад играње за репрезентацију? То не утиче на цену! Какве небулозе све читам, уажас! Тај исаксен је кидао и против Звезде али ти гледаш реал,барсу и сити па млатиш глупости овде..