Makeda, Reuters
Makeda, Reuters

Novi detalji oko Makede: Dubai zove, on bi platu između 700.000 i 1.000.000 evra, Zvezda nudi manje

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.07.20. | 17:33

Šanse crveno-belih nisu velike, pišu Grci

Federiko Makeda je jedna od meta Crvene zvezde u ovom prelaznom roku, ali kako piše grčki sajt Trifilara.gr, crveno-beli nisu favoriti za njegov potpis. Makeda želi da ode iz Panatinaikosa ako obezbedi sumu koja bi njega zadovoljila. A plata po njegovoj želji je između 700.000 i 1.000.000 evra!

Crvena zvezda, prema pisanju istog izvora iz Grčke, nudi platu od 470.000 evra Makedi i 350.000 evra Panatinaikosu. Ako znamo koliko Makeda traži, te da Panatinaikos želi da uzme na njemu 1.000.000, jasno je dosta toga.

Izabrane vesti

Isti izvor ističe da neimenovani klub iz Dubaija želi da kupi Makedu i da je taj klub ispred Crvene zvezde u ovom momentu. Bliži Makedi. Grčki sajt kaže da postoji dosta dima i vatre oko Zvezde i Makede, ali i da će teško priča biti "ispečena" do kraja.

Na sve to, dodajmo da je drugi pik crveno-belih, Anderson Silva, već prihvatio lične uslove, 20.000 evra mesečno, da dođe u Crvenu zvezdu. Videćemo da li će on na kraju biti - taj. Dosta činjenica govori upravo u tom smeru.

Zvezdina meta Brazilac, Račićev saigrač (VIDEO)

Kako ističe pomenuti grčki sajt, Makeda želi ovog leta da napravi transfer života i da novac bude što veći. I da zbog toga Zvezda nije favorit u ovoj priči, koliko jeste tim iz Dubaija.

Makeda je odigrao odličnu sezonu i na 23 meča postigao 12 golova i sada to želi da naplati. Italijanski napadač je svojevremeno važio za jednog od najtalentovanijih igrača Evrope. Mančester Junajted ga je kao 16-godišnjaka praktično ukrao Laciju što je tada stvorilo pravi rat na relaciji dva kluba jer je Makeda bio najveći talenat u mlađim kategorijama rimskog kluba.

Juče smo pisali da Makeda ima ponudu sa Bliskog istoka vrednu 1.000.000 evra po sezoni za dvogodišnji ugovor. Čak je i ljudima sa Marakane rekao da mu je prioritet odlazak na Bliski istok.

Tako da sve ide ka tome u ovom trenutku… Dalje od Zvezde, bliže Dubaiju. A Crvena zvezda bi lako mogla zbog svega toga da angažuje pomenutog Andersona Silvu sa kojim se već dugo povezuje.



tagovi

Federiko MakedaLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara