Stadion Barselone (©Reuters)
Stadion Barselone (©Reuters)

Novi front u Barseloni: Font za odlaganje izbora, Laporta protiv

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.01.21. | 18:45

Razlog je korona virus

Došlo je vreme u Barseloni kada ništa ne može da prođe glatko. Promenljive igre ekipe, sumnje u trenera Kumana, ostavka predsednika Bertomeua, dileme da li će Mesi otići na kraju sezone...

A, sada imamo i novi otvoreni front i to oko predsedničkih izbora. Zakazani su za 24. januar, ali jedan kandidat sad traži odlaganje.

Izabrane vesti

Viktor Font smatra da zbog porasta obolelih od korone u Kataloniji nije realno da se izbori održe u zakazanom terminu i da moraju da budu odloženi.

Trebalo je da učinimo da se glasa putem pisma, ali niko ništa nije uradio tim povodom. Sada smo u zabrinjavajućoj zdravstvenoj situaciji. Očigledno je da izbori ne mogu u ovim uslovima da se održe 24. januara“, poručio je Font.

S druge strane, favorit Đoan Laporta, čiju je kandidaturu podržalo 10.000 sosiosa (članova kluba), oštro se protivi ideji pomeranja datuma izbora.

Naš tim sa mnogo vere u uspeh radi kampanju i bilo bi vrlo čudno da se sad izbori odlože. Uvek sam optimista, rezultati kampanje su spektakularni, verujem da će glasanje proći uz poštovanje svih neophodnih mera i nema razloga da budu pomereni“, istakao je Laporta.

Ako je suditi po podršci sosiosa, Laporta ima duplo više glasova od Fonta.


tagovi

Đoan LaportaŠpanijaBarselona

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara