Komentari na vest

Novi golman Voše nema dilemu: Ko kaže da je dolazak iz Barse B korak unazad, taj ne zna mnogo o fudbalu

3

3579

pre gotovo 2 godine

Пуно среће момче!
G

Gost 4321

pre gotovo 2 godine

stric platio, sportski direktor stavio u dzep, trener aminovao, posto je u talu...jednostavno
z

zapenili blizančići

pre gotovo 2 godine

Sudeći po komentarima lažnih dušebrižnika: “Za dobrim konjem prašina se diže”.
L

LimeniLimanac

pre gotovo 2 godine

Vosi nedostaje Jos tri top igraca za trece mesto, ovo je sve slabo!!! Aleks Radovanovic, Boba Medojevic, Abass, Barbosa, pa da pricamo nesto.
g

gost13

pre gotovo 2 godine

Doro Dosao
G

GlisoS

pre gotovo 2 godine

Uprava dosla punih usta price, a dovode se treceligasi, povratnici iz povreda, igraci ciji su klubovi ispali iz liga.
V

Voša NS

pre gotovo 2 godine

Gliso, strpi se, pa prelazni rok zvanicno nije ni poceo, bice tu bar jos petorica novih i toliko odlazaka, mora doci bar jedan top klase!Kriticaari svega, pa zar bi Barsa drzala nekog 5godina da nema nešto što su videli da on ima, talenat je ocigledan a sad videcemo da li ce to i pokazati,jedno je sigurno Voša ide napred!
G

Gustafson

pre gotovo 2 godine

Jedan iz trece life golman, Nikolic preko dve godine nije igrao, pojacanje iz Lucana...Gde si tri top stranca, gde su Meda, Malbasa, Radovanovic?
U

Uo

pre gotovo 2 godine

Ako dobro shvatam intervju, on je novi Viktor Valdes, a oni u Barsi pojma nemaju o tome. Stvarno nisam pratio, ali pogled na statistiku je zaista cudan. Eto cak i u trecoj ligi je dostupna kompletna statistika danas. Branio je 9 utakmica i primio 20 golova ove sezone. I to za tim koji je u gornjem delu tabele, deveti. Barca B je primila za celu sezonu od 38 kola 51 gol. Dakle dve petine golova u sezoni primili su u samo 9 utakmica kada je on branio. Idemo dalje, dostupan je i broj suteva iz kojih je primio 20 golova. Verovali ili ne 32 suta u okvir gola, 20 je uslo u gol. Mnogo je rodjaci, cak i da sam ja na golu. Tako da, mani se decko prazne price i zahvali se svakome do neba ko ti je omogucio da uopste dodjes do Barsine skole, na konto cega ces moci da potpises jos neki fini ugovor.
S

SAMO VOSA

pre gotovo 2 godine

Samo ti pokazi kvalitet u dobro brani u Vosi,ostalo me ne zanima.Svako svoj posao.
G

Gale 86

pre gotovo 2 godine

Bila bi fora da se lik zove Car Lazarević!
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

I šta kažeš, bolje Superliga (Prva liga je drugi rang), nego treća liga Španije?!?!? Ajde, videćemo ...
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Los intervju, ali skroz. Ako si ista naucio ziveci tolike godine u inostranstvu, onda si morao nauciti da se o bivsem poslodavacu ne prica lose. Sve i ako ti je bio los. Ovako ipak ispada da si veci problem bio ti nego Barcelona. Sto neko vec napisa, kad neko ne zeli da preuzme odgovornost nizasta i za sve krivi samo druge, to pokazuje ogromnu ljudsku nezrelost, a necesto i cisto samo prepotentnost koja obicno nema bas mnogo uporista u realnosti. Ali ok, vidjecemo te u Vojvodini. Samo da ne bude za godinu, dvije kako ti nije data sansa ni u Vojvodini.
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

Sve ce se na terenu pokazati, da nije dobar ne bi ga baselona angazovala, mozda i jeste prevara, mozda je supertalenat ko zna. Sto jeste gradjen je odlicno za golmana.
S

Sova 966

pre gotovo 2 godine

Mozda je tako ko sto kazes a mozda i nije..ako si.uz pomoc bio.u barseloni b sad uz tu istu pomoc stizez u vojvodinu.a gde je simic? Kako si ti.zakljucio da ces biti prvi golman? Pre povrede simic je bio odlican.
R

Realno posmatrano

pre gotovo 2 godine

Ja cu samo reci da talenti tesko dobijaju sansu i u Zvezdi i Partizanu, koji igraju daleko slabiju ligu od Barselone i koji imaju daleko manje novca za pojacanja. Ne znam zasto je ovaj covek toliko razocaran, cak sta vise dobio je sansu da bar trenira sa prvim timom, mnogi igraci ni to ne dobiju. Pritom je covek golman, a tesko da ce Barsa da odluci da poveri tako vaznu ulogu nekom klincu.
A

Anelka35

pre gotovo 2 godine

Ja kazem. a znam mnogo toga o fudbalu
g

goša voša

pre gotovo 2 godine

biće ovaj bolji od Borjana! Paz'te šta kažem
G

Gost222

pre gotovo 2 godine

Kad ne bude branio ni u Vojvodini, i tu ce pricati kako se trudio ali su drugi krivi... majko mila sta decko prica u javnost, on je ispravan ali eto Barselona nije...
M

MiliNS

pre gotovo 2 godine

Nisu uspeli da vrate Medojevica, Malbasica, Radovanovica, Popovica... vise sam ocekivao od nove uprave.
V

Vosale

pre gotovo 2 godine

A nema ni najavljena 3 stranca...
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

Aloooo nova uprava je svega 2 nedelje na duznosti.
E

Embape

pre gotovo 2 godine

E cujes li momku pricu, gurali druge a tebe niko nije gurao do barselone, bato uprega sve moguce da te pogura ali nisu ti u barsu i la masiju sisali vesla, da si kvalitet ne bi u vojvodinu dosao posle toga sto veli neko ispod, nego bi otisao u neki prosjecan tim iz lige petica, jes svi su krivi i oni ne znaju ali ti si najjaci, hahahahaha kako te bato naucio da lazinjas i da mislis da moze sve preko veze, na kraj vidjecemo kako ces branit u vojvodinu pa cemo onda krajnji sud rec… Svi su protiv tebe, jadan ti
k

kakoe

pre gotovo 2 godine

Pa e cus, vidji momku cupri. Samo sto nije reka Mesi mi je kopacke cistio. A ne ko zna koje pare usuli u njega Bato i kompanija, pa sad sluzi ka ulog za nove poslovne aranzmane. Da se vucaraju s njim po NS.

miloscikagorsss

pre gotovo 2 godine

Ja iz intervjua mogu da zakljucim da je momak malo nevaspitan i prepotentan. Kaze nije dao na sebe zato sto je on u pravu, on ispravan a drugi nisu jtd itd, a svi smo mi ovakvi i onakvi niko bezgresan nije. Cim si ti ispravan sto posto meni si persona non grata. Ovi ovakvi oni onakvi, naoljuva jedan od najvecih klubova na svetu sa veoma moguce najboljim trenerima za mladje kategorije i bas niko da ne vidi nesto. Jos kaze drzaki ga ne daju nu da ide 3 godine, sve nesto verujem u to. Pustili bi ter strgena da ode a ne njega. Moja preporuka mu je da se zahvali tom prijatelju koji ga je ubacio tamo i bogatim roditeljima, i da ne laje previse dat mu je odlican cv u ruke. Kvalitet sa druge strane ocito nema, iz barselone u vojvodinu uz svo postovanje prema vosi bas ne ide, pogotovo ne u godinama kad najvise napreduje karijera. Svidja mi se inace projekat koji vosa pokusava da napravi, trebaju nam 3 i 4 jak tim, nek se umesaju malo i pomrse konce
V

Vosha

pre gotovo 2 godine

Deluje kao dobar momak, srecno u Vosi!
3

333

pre gotovo 2 godine

Sta Vi piete,nema mesta za strance firsiraju se domaci fudbaleri,pa nema mest za Spanca koji morao da ode u Belgiju za 5.000.000,zato sto su velika obestecena za strance koji su sjupo placeni????
M

Malajac 1914

pre gotovo 2 godine

Medojevic, Konstantinov, Abas, Barbosa, Golemic, Suma?
S

Scout89

pre gotovo 2 godine

Barbosa iz Portugala je morao biti prioritet. Opet nece biti org igre i opet ce biti mucenja na stadionu VOJVODINE!
G

GrbaNS

pre gotovo 2 godine

Cekaju se Aleksandar Radovanovic ili Milos Satara Kao i Abass iz Rijeke.
L

Limanacc

pre gotovo 2 godine

Lukas de Vega bi mogao po slicnom modelu, kao i golman Carevic da pojaca redove Novosadske Vojvodine prelaskom iz Barselone. Ugovor bi bio na tri godine sa pravom prece kupovine kluba iz Katalonje".
D

Dule5575

pre gotovo 2 godine

Skoro gori intervju nisam procitao, dao sebi decko za pravo da kritikuje jedan od najvecih klubova na svetu zato sto ne forsira prosecne igrace... Pa da svi takvi dobijaju sansu ne bi bili to sto jesu. Dovoljno govori sto iz Barselone dolazi u Vojvodinu (nista licno protiv Vojvodine, ali jednostavno da iz Barselone ne odes u neki prosecan klub iz liga petice dovoljno govori).
V

Vasilis

pre gotovo 2 godine

Ma klinac, sta ce. Platio mu stric da ode i trenira u La Masiji, dobro i Vojvodinu da su mu zavrsili. Tu bar ima zemljaka kolko oces.
g

gost 21

pre gotovo 2 godine

e da je došao u zvezdu bila bi to druga priča
G

Gost83

pre gotovo 2 godine

Odlican golman, jedna puna sezona i bice odmah ponuda za njega...
A

AcaRazvaljenČmar

pre gotovo 2 godine

Sad da dovedemo Rockova kao rezervu Borjanu!
i

iz 1 u x

pre gotovo 2 godine

pa ne znam koliko pratiš Rockova, on se samo protiv Partizana razbrani, inače je mnogo veliki kiks golman, a druga stvar Zvezda ima Gordica, gde ćeš boljeg rezervnog golmana
K

Kakoe

pre gotovo 2 godine

Pa prijatelju i drugi su isto vrijedni, nenametljivi, trude se. To nije uslov da te neko cascava da branis ima jos milion faktora.