Aleksandar Vuković (© Legia)
Aleksandar Vuković (© Legia)

Novi klub, stara misija: Lehija zove Vukovića da je spasava

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.09.22. | 19:16

Klub iz Gdanjska na poslednjem mestu tabele

Dobio je prošle sezone Aleksandar Vuković vruć krompir u ruke: Legija je imala skandaloznu jesenju polusezonu, bila je poslednja na tabeli, a srpski stručnjak je preuzeo sa ciljem da je izbavi i odvede makar do sredine tabele.

Vuković, inače živa legenda kluba iz Varšave, uspešno je odradio misiju. A, sada mu se smeši isti takav posao samo u Gdanjsku.

Izabrane vesti

Kako pišu poljski mediji, Lehija je pozvala Vukovića na razgovor, sa ciljem da ga privoli da preuzme tim, koji je posle šest kola na poslednjem mestu tabele sa svega tri boda.

U poslednjoj rundi Leh Poznanj je sa laganih 3:0 tukao Lehiju i naterao čelnike zeleno-belih da posle meča uruče otkaz treneru Tomasu Kačmareku. I vrlo brzo je krenula glasina da je Aleksandar Vuković prvi kandidat da sedne na užarenu klubu.

Pominjao se ovog leta Vuković kao jedan od kandidata za novog trenera Partizana kada je Aleksandar Stanojević digao sidro, pa opet kada je Ilija Stolica dobio otkaz, ali je u oba slučaja ostao u Poljskoj da čeka ponudu za nastavak trenerske karijere u toj zemlji.


tagovi

Aleksandar VukovićLehija Gdanjsk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara