Budućnost Zvezde među stativama: Miloš Gordić, Foto: Starsport
Budućnost Zvezde među stativama: Miloš Gordić, Foto: Starsport

Novi potpis na Marakani: Gordić stopama Pavkova, Ivanića i Erakovića

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.10.21. | 09:54

Poverenje uprave crveno-belih talentovanom golmanu

Niz potpisa na stadionu Rajko Mitić počeo je Milan Pavkov, a nastavili su Mirko Ivanić i Strahinja Eraković, međutim sa dogovorom nastavka saradnje postignutim sa napadačem, fudbalskim arhitektom i mladim štoperom nisu okončane aktivnosti po pitanju produžetaka ugovora, a novi na listi je Miloš Godrić.

Golman Crvene zvezde rođen 2000. godine, novi je u nizu igrača sa kojima je uprava šampiona Srbije postigla dogovor o nastavku saradnje, a paraf na ugovor mogao bi da donese mladom reprezentativcu još četiri godine u Ljutice Bogdana. Rukovodstvo kluba sa Gordićem je dogovorilo nastavak saradnje uz klauzulu o opcionom produžetku ugovora sve do leta 2025. godine (nepozaninca da li se radi o ugovoru na 2+2 ili 3+1 godinu), a očekuje se da u toku dana ugovorom bude ozvaničena potvrda je dosadašnjeg dobrog rada jednog od bonusa crveno-belih.

Izabrane vesti

Gordić, koji je prethodnu sezonu proveo u Mačvi na kaljenju, letos je dobio šansu kod Dejana Stankovića i uspeo da zasluži poverenje da u aktuelnu sezonu uđe kao jedna od opcija kada su u pitanju bonus igrači. Gust raspored u Zvezdinom kalendaru uticao je da u momentima kada je Milanu Borjanu bio potreban odmor Gordić dobije šansu među stativama te je upisao minute u superligaškim duelima sa Spartakom (3:1) i Proleterom (3:0).

Beograđanin ponikao upravo u crveno-beloj školi, nastaviće niz potpisa, međutim njegovim parafom neće biti okončan posao rukovodstva Zvezde koje je ranije najavilo produžetak saradnje i sa Milanom Rodićem. Podsetimo, uz levog beka, igrači šampiona Srbije kojima na kraju sezone ističe ugovor su Radovan Pankov, Milan Gajić i Marko Gobeljić.


tagovi

Miloš Gordić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara