Mario Mandžukić (Foto: AFP)
Mario Mandžukić (Foto: AFP)

Novi problem za Piolija: Posle Benasera, i Mandžukić otpao za derbi

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.02.21. | 12:22

Hrvatski napadač je zbog problema sa mišićem propustio poslednji trening

Kako se Derbi dela Madonina sve više približava, tako se nagomilavaju i Milanovi problemi. Igrački kadar Stefana Piolija za meč sa Interom se iz dana u dan polako smanjuje, pošto se posle Ismaela Benasera, povredio i Mario Mandžukić, javljaju italijanski mediji.

Hrvatski napadač ima problema sa mišićem zbog čega je propustio poslednji timski trening, i mada se ne navodi koliko bi zbog njega trebalo da pauzira, jedno je sigurno – neće biti u konkurenciji za tim protiv Intera.

Izabrane vesti

Mandžukić je protiv Crvene Zvezde upisao prvi start otkako je zimus stigao u redove Milana, ali nikako ne uspeva da se vrati u formu posle devetomesečne pauze. Nedeljni derbi kola u Seriji A gotovo izvesno ne bi počeo, to mesto trebalo bi da bude rezervisano za Zlatana Ibrahimovića, ali su njegovo iskustvo i odlika da blesne na velikim utakmicama mogli da budu od koristi po ulasku sa klupe. Ovako, Pioli će biti primoran da za okršaj sa Interom pronađe drugog džokera ukoliko mu bude potreban.

Podsetimo, ni pomenuti Benaser neće igrati protiv Intera, pošto se povredio na utakmici u Beogradu, koju je morao da napusti u 38. minutu.

Derbi dela Madonina igra se u nedelju od 15 časova, a nominalni domaćin biće ekipa Milana.


tagovi

Mario Mandžukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara