Komentari na vest

Novi talas struke u Srbiji: Superligaški treneri najmlađi u Evropi

n

neću da slušam

pre 6 meseci

😂😜🤣
G

Gle eno ga

pre 6 meseci

Talas .................. Čega ?
s

slavija

pre 6 meseci

Bata djorini Treneri.
p

pero7

pre 6 meseci

znajuci djorica on je vise u kafani..imas koji su bili vrhunski igraci tako da ih djoric nije trenirao pa ne vidim da su nesto pokazali..da od Antica mi nemamo normalnog trenera..ko trenira decu..da su pomocnici pixiji zivkovic i djorovic koji su bili vrhunski tehnicari i verovatno rade na tehnickoj obuci..ex yu nema trenera..vec 30 godina..
v

v1ad

pre 6 meseci

Koliko medju njima je trenera pocetnika koji nisu vodili seniorski klub pre toga? 3/4 verovatno. A takodje vodimo i u broju smenjenih trenera po sezoni i po klubu. U proseku jedan klub promeni 2-3 trenera godisnje.
N

Naopako

pre 6 meseci

Najmladji smo al smo najgori..,
V

Viki Miljković

pre 6 meseci

S obzirom da smo i zemlja sa najviše smena trenera na godišnjem nivou, ovaj podatak je poražavajuć. Ukazuje na to da trošimo ljude. Lično sam za to da se ograniči na jednu smenu u dve godine - da bi klubovi imali odgovornost i snosili posledice lošeg izbora. Neki bi se opametili, neki propali, ali to je sudbina i razlika između dobrog i lošeg poslovanja.
K

Kokaniđa

pre 6 meseci

Druže takvo je poslovanje kad su samo 2,3 kluba privatna, možda ima još koji. Svi ostali se finansiraju kroz opštinu/grad/javna preduzeća odnosno od para poreskih obveznika. Kad bi postojao vlasnik sigurno se ne bi ovako muljalo jer niko ne bi držao klub koji ne posluje u plusu. Tu se tačno zna šta ko radi i za šta je odgovoran. Ovako oni namerno muljaju sa tim trenerima, dovlače ove afrikance, razne menadžerske igrače jer je u pitanju sveopšta pljačka zato što je svačije kad se deli plen a ničije kad treba da se uloži ili snosi odgovornost i isplate dugovi. Sve po onom starom komunističkom lopovskom modelu. Što se tiče trenera, ako ima nešto najgore u ovom fudbalu to su oni. Dovoljno je samo pogledati škole fudbala i videti koliko tu pacijenata ima. Nema ovde zdravog sporta, neće ga ni biti, barem u skorije vreme.
V

Viki Miljković

pre 6 meseci

@Kokaniđa - kad budem video da se kod nas vlasnici hapse za prevare, utaje i dugove, verovaću da smo na neko putu. Ovako su 'uprave' klubova bezbrižne. Ako oteraju klub u bankrot, spasavaće se SMSovima, ako nemaju rezultat ništa se ne menja, odu i probleme ostave nekom drugom. Vlasnik fudbalskog kluba je ubedljivo najbolji posao u Srbiji. Malo te smaraju navijači, ali te suštinski boli p**ka.
V

Volim fucu

pre 6 meseci

Nama ne trebaju samo mladi, već i fudbalski pismeni treneri . Kada ste culi da je neki nas mladi trener bio na usavrsavanju kod nekog kvalitetnog trenera, ili na trenerskom seninaru u Evropi? Nikad. Zato u košarci imamo bolje trenere, jer oni vole da se usavrsavaju, za razliku od fudbalskih koji zive u osamdesetim i forsiraju seoski fudbal, sutni sto dalje od gola . Amaterizam.
M

Miloš 1970

pre 6 meseci

Brat Mare Savic ,sve najbolje!!
D

Don Vito Corleone.

pre 6 meseci

Uopšte nemam poverenje u domaće trenere, ni u mladjim kategorijama ni u seniorima. Srpska škola fudbala je zaostala, skroz loše shvatanje fudbala i fudbalske igre. Igramo spor fudbal, gde i važnije ne primiti gol nega dati gol, fudbal bez duše. Govorim celokupno o fudbalu u Srbiji. Treneri početnici olako dobijaju licence, predavači nisu edukovani a misle da sve znaju. Fudbal u Srbiji mora da se promeni iz korena, od saveza prvo. Imali smo šansu sa Vidićem koji je mlad i željan rada i promena, a oterali su ga kao džukca.
Z

Zvezdaš onaj stari

pre 6 meseci

Srpska trenerska struka je na nivou saveza, dakle dno Evrope. A vi nastavite sa bajkama slobodno iako brojev i sve pokazuju!
K

Kaligulaa

pre 6 meseci

Marko Savic bez premca najperspektivniji trener!!! Sa onakvom ekipom momak napravi rezultat!
B

Bar Kohba

pre 6 meseci

Zarko Lazetic je svakako osvezenje na domacoj sceni, mislim da mu je putanja dobra i da nije los trener, verovatno mu je Partizan sledeca stanica. Dugo je bio pomocni trener i radio je sa klincima par godina, odlicno je vodio Metalac i sada TSC. Ide postepeno i to jako vazno.

geostartraca@gmail.com

pre 6 meseci

Ne moram ni da čitam tekst jer već vidim i znam o čemu se radi. Prijatelju sa Mozzart sporta,priznacu samo privatni klub koji postavi mladog trenera i on donese velike novine u našem fudbalu,sa vizijom sa odredsenim rukama. Sve ostale mutljabine,poslusnike,nabubane taktike bez osnova u igračima koji bi ih sproveli u delo,afirmacije mladih,sve je to jedan mehur od sapuna. Verujem da svi ti "stručnjaci" dolaze iz bogatih porodica ili su gurani od strane nekoga ili nečega. Mi smo u rangu na žalost sa Balkanom i Istočnom Evropom i nema tu ničega vrednog.
Ц

Циркус

pre 6 meseci

Струка ахахаха!
S

Sf

pre 6 meseci

Maradona hahahaha. Čim ima tako zvučan nadimak možeš da zamisliš kakav je trener. Ne kaljajte ime legende fudbala davanjem ovakvih nadimaka
M

Mas

pre 6 meseci

Posto vidim da ne znas mnogo. Nadimak covek nosi iz igrackih dana kada je pocetkom 80 . ih zbog kovrdazve kose i talenta dobio nadimak. Nije ga sam sebi dao. Nije napravio karijeru kao sto se ocekivalo ali je igrao za Rijeku, OFK Beograd .....
p

prti

pre 6 meseci

@ Mas svaki ciga u mali je Maradona do 18te godine posle mu menjaju nadimak.
H

Hames

pre 6 meseci

Ja se ne bih složio, čini mi se da nam je trenerska organizacija u rangu saveza, dakle katastrofa. Mnogo protežiranih poslušnika, jedan zatvoreni dekadentni krug koji je teško probiti. Fudbal koji oni potenciraju više ima veze sa 80-im godinama nego sa modernim tendencijama. Ti neki mlađi perspektivni treneri teško će dobijati šanse i kontinuitet u radu. Težak čabar, što se mene tiče.
s

sUarez

pre 6 meseci

Trener Zelje,nije Mijailovic,on je samo mali Santracev pulen i radi ono sto mu se naredi.Decko nije nikada sutnuo macku a kamlo fudbalsku loptu.Zbog ovoga nam je fudbal tu gde se nalazi,da mlada repka gubi 9 1,da prvi tim u najlaksoj grupi u istoriji na jedvite jade prolazi dalje.Dokle god nam fudbal vodili Nedimovici,Mijailovici ,Santraci i ostali koji su fudbal upoznali preko tv,bicemo ovde gde jesmo!
m

milo123

pre 6 meseci

Nije ni Mourinjo sutno nikad loptu, a verovatno ni macku.