Serž Gnabri (©Reuters)
Serž Gnabri (©Reuters)

Novi udarac za Bajern, ni Gnabri ne može na PSŽ

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.04.21. | 17:37

Ima koronu

Pitali su se navijači, pa i ceo fudbalski svet, kako će se Bajern snaći protiv Pari Sen Žermena bez Roberta Levandovskog. Poljaka koji je pola čovek pola gol.

Ali, njegovo odsustvo zbog povrede nije poslednja muka za Hansija Flika. Trener Bajerna ostao je danas bez još jednog ofanzivca pred sudar sa Svecima u Ligi šampiona.

Izabrane vesti

Kako je Bajern zvanično obavestio javnost, Serž Gnabri neće moći da igra neko vreme, jer se razboleo od korona virusa. I trenutno je kod kuće u izolaciji. Nemački mediji su „provalili“ da Gnabrija nije bilo na jutrašnjem treningu, ali je popodne stiglo obaveštenje iz kluba o čemu se radi.

Može li dvojka na PSŽ? Kvota je 3,80!

Nemački as je ove sezone odigrao 34 utakmice za Bajern na svim frontovima, postigao je deset golova, dok je za pet bio asistent. Letos je bio starter u bavarskom timu u finalu Lige šampiona protiv PSŽ-a.

Sve je manje opcija ostalo Fliku na raspolaganju, mada ima i dalje isti ofanzivni kvartet koji je izveo na teren u pobedi nad Lajpcigom minulog vikenda: najistureniji Čupo Moting, a iza njega Sane, Miler i Koman. Tada je Gnabri ušao u igru u drugom poluvremenu umesto Komana.



tagovi

Serž GnabriBajern MinhenLiga šampiona

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara