Novi ugovori u Zvezdi: Jovičiću 250.000 evra, Gobeljić dobio 200.000!

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.02.19. | 13:28

Borjan potpisuje početkom naredne nedelje

Zvezda je nastavila trend započet ove zime! Posle Milana Pavkova, Filipa Stojkovića i Vujadina Savića, potpis na nove, produžene,  ugovore sa srpskim šampionom stavili su Branko Jovičić i Marko Gobeljić.

Iskusni zadnji vezni, kome je ugovorna obaveza isticala 2020. godine, produžio je vernost crveno-belima za još 12 meseci. Razumljivo, popularni Bakula je dobio i finansijsku povišicu. Prema saznanjima MOZZART Sporta on će u Ljutice Bogdana sada inkaritati 250.000 evra godišnje.

Izabrane vesti

Iako se pričalo da bi mogao da promeni sredinu, Jovičić  je i na zimskim pripremama u Antaliji pokazao da je veoma značajan za tim Vladana Milojevića... Posle poziva u reprezentaciju Srbije Jovičić je digao tržišnu vrednost, takođe bilo je logično da bude nagrađen jer je učestvovao u svim prošlosezonskim i ovosezonskim  uspesima Crvene zvezde.

Pored njega ugovor sa srpskim šampionom produžio je i Marko Gobeljić. Univerzalac crveno-belih stavio je paraf na novi troipogodišnji ugovor, i kao ostali starosedeoci na Marakani dobio povećanje. On će imati godišnju zaradu od 200.000 evra.Rođeni Kraljevčanin ima iza sebe sjajnu jesen.

Kao alternativni desni bek postigao je pet golova u Superligi, zatresao je i mrežu Đanluiđija Bufona u duelu sa PSŽ-om. Predstavljao je odličnu alternativu za Filipa Stojkovića, mada je i na drugim pozicijama perfektno odrađivao zadatke Vladana Milojevića.

Poslednji koji bi zvanično trebalo da produži ugovor sa Zvezdom je prvi čuvar mreže Milan Borjan. On je dogovorio uslove saradnje, ostalo je da se usaglase neke klauzule.

(Foto: MN Press)


tagovi

Branko JovičićMarko Gobeljić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara