Prva liga Srbije (©Shutterstock)
Prva liga Srbije (©Shutterstock)

Nula Žarkova i Jagodine na Čukarici - ako se po juturu dan poznaje...

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.08.20. | 19:14

Mršavo na startu Prve lige Srbije

Sezona 2020/21 u Prvoj ligi Srbije otvorena je utakmicom u Beogradu između Žarkova i Jagodine, a prvi međusobni duel pomenutih rivala završen je bez pogodaka. Ekipa sa Čukarice koja je prethodnu sezonu u Prvoj ligi okončaka na devetom mestu u konkurenciji 16 timova, nije uspela da slomi otpor gostiju koji su tokom prethodne takmičarske godine igrali u trećem rangu srpskog fudbala.

Nisu ni Žarkovo, ni Jagodina uoči starta nove sezone uspeli da odigraju veći broj kontrolnih utakmica – beogradski tim je jedinu proveru između stare i nove sezone imao protiv Železničara iz Pančeva od kojeg je poražen 1:0, dok su Ćurani kontrolisali formu protiv Trajala i Radnika izgubivši obe utakmice. To je na neki način i oslikano u remiju bez golova.

Izabrane vesti

Jagodina je ako ništa drugo uspela da odoli ekipi standardnom prvoligašu na gostujućem terenu i da bar na kratko prenoći na poziciji broj jedan, dok ostale ekipe ne otpočnu sezonu. I Jagodina i Žarkovo projektovani su kao timovi koji će sa sa još nekolicinom boriti za opstanak u drugom rangu srpskog fudbala pošto će čak 8 od 18 učesnika na krajau sezone u niže lige. Zato bi upravo ovakvi dueli trebalo da prave prevagu.

PRVA LIGA SRBIJE - 1. KOLO

Petak

Žarkovo - Jagodina 0:0

Subota

17.00 Grafičar - Dinamo Vranje

17.00 Kabel - Dubočica

17.00 Loznica - Kolubara

17.00 Radnički 1923 - Železničar Pančevo

17.00 Zemun - Trajal Kruševac

Nedelja

17.00 IMT - Radnički S. Mitrovica

17.00 Radnički Pirot - Sloga Kraljevo

Ponedeljak

17.00 Borac Čačak - Budućnost Dobanovci




tagovi

ŽarkovoJagodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara