Komentari na vest

OCENE – ČUKARIČKI: Matićev košmar traje, Drezgiću na dušu svi golovi, Čuka je bez pojačanja u špicu najpoželjniji evropski rival!

Che t

pre 8 meseci

Govorim godinama.... OD OVAKVIH LIKOVA TRENER NIKADA BITI NEĆE!!! Obrazovanje, inteligencija, vokabular, psihologija, zivotno iskustvo....! Ovakvi nemaju od navedenog NIŠTA! I još je veci diletant onaj ko ih je postavio na ova mesta.
G

Glavom u zid

pre 8 meseci

Čuka se okreće dominaciji u prvenstvu i pripremi za sledeću sezonu u Evropi svog fudbalskog kvaliteta na oduševljene svoje navijačke mase i sportske javnosti cele države. Samo uporno Brđani.
K

Kskks

pre 8 meseci

Igraju Ligu Konferencije, ovo je cisto sprdanje njima 5 igraca prvog tima ne igra da bi gurali ove klince Owusu, Jovanovic, Calasan, Kovac, Docic bio povredjen i u ovakvoj utakmici N Dijaj treba sa nastupa zbog brzine bukvalno se sprdaju plus su se lako odrekli Milutina Vidosavljevica trener je pocetnik i postavljen da bude poslusnik
n

nerobiancoo

pre 8 meseci

Pravi seoski klub na celu sa muljatorom Matijaševićem. Iz godine u godine, sve su gori.
9

987654321

pre 8 meseci

Ovaj nesrecnik od trenera Matic da mu das tri ovce sigurno bi dve izgubio zalutao u trenerske vode.
Z

Zvlat BG

pre 8 meseci

Dobar lik, malo naivan, ne prevelikog znanja, skromnog rečnika, uvek uz struju, ali jednostavno nije za trenera! Može sa klincima, niže lige seniorskog fudbala i ništa više! Jača želje od znanja i mogućnosti! P.S. Ovaj "što je kriv" je oduvek bio drvo, guran je zato sto je bio akcelerant i sto je izrastao! Fudbalska inteligencija ravna nuli! Fudbal se igra glavom, a ne nogama, a on igru ne razume za nešto više! Klasičan primer negativne selekcije u mladjim kategorijama!
g

gorojko2978

pre 8 meseci

Ovom batađoristi Matiću još večeras oduzeti trenersku licencu ako je uopšte i poseduje
1

123321

pre 8 meseci

Matijasevic alfa i omega Cuke menadzer vecine igraca koje sledeci za prodaju????
R

Refresh

pre 8 meseci

Dobar Matic! Lepo je osvezio ekipu!
Z

Zema

pre 8 meseci

Za Čuku je jedino vazno neko da se proda ove god maks 8 mesto
:

:) :)

pre 8 meseci

Lagano u 3-4 na kraju sezone!!!