OCENE – ČUKARIČKI: Pola ekipe kao da je pošlo na matursku ekskurziju! Sisoko pogubljen, Matić pokazao kako se ne postaje trener

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.08.23. | 23:02

Samo golman Samurović zaslužio prelaznu ocenu. Loš utisak ostavili Brđani i pokazali neambicioznost i pored gola Miladinovića

Ovako smo videli učinak Brđana

Izabrane vesti

Filip SamurovićGolman
Možda će njegova karijera imati elemente holivudske priče, kao aktulenog Đorđa Petrovića. Ali neko je u Čukaričkom ove večeri debelo pobrkao lončiće i momka pristiglog iz Mačve - dakle iz nižeg ranga - opasao dinamitom. I ozbiljno mu ugrozio karijeru. Videlo se već kod gola u drugom minutu da ovo neće biti njegov meč, samo nekoliko trenutaka kasnije je u klečećem položaju ispratio centaršut El Kabija. Izabran je i pogrešan trenutak, i pogrešno vreme za debi na velikoj sceni. Popravio utisak u drugom poluvremenu.
Ocena
6
Miladin StevanovićOdbrana
Imao je nesreću da ga često na toj strani napada jedan od najboljih igrača Olimpijakosa Jorgos Masuras. Nemoćan, stalno u međuprostoru i prilično neambiciozan. Nije opravdao kapitensku traku, dobijenu izotankom Docića.
Ocena
5
Luka SubotićOdbrana
Bar je imao fudbalski potez, kada je posle prekida utišao Karaiskaki.I to dovoljno govori kakva je bila igra Čukaričkog ove večeri u Pireju. I on je jedan od onih nad kojima je načinjena ogromna nepravda pod plaštom alibi priče o afirmaciji. On je bio pudlica bačena u kavez sa lavovima. Rastrgnut je.
Ocena
5.5
Uroš DrezgićOdbrana
Imao je jedno lepo čišćenje ispred El Kabija. Ali nije on sposoban, bar u ovom trenutku, sposoban da igra na optimalnom broju obrtaja. Deluje da ima prespore noge i da će na tome morati da radi stručni štab Brđana u narednom periodu. Ako tu može nešto da se ispravi.
Ocena
5
Viktor RoganOdbrana
do 46. - Jedan od retkih rezonskih poteza Igora Matića tokom ovog meča. Izvukao je mladog reprezentativca Srbije već na poluvremenu i spasio ga drugog dela horor filma i potencijalnog blamiranja. Jer Fortunis i Masuras nisu želeli da mu gledaju kroz prste zbog godina.
Ocena
5
Nikola StankovićVezni
do 67 - Uspeo je da na nogama izdrži jedan duel i potom fudbalski šutne u dalji ugao.To je u Čukinom atinskom crnilu bio potez vredan gola. Ostalo - ništa. I on je jedan od onih koji je lutao u međuprostoru, nemoćan da se snađe u situacijama jedan na jedan ili jedan na dva.
Ocena
5.5
Stefan KovačVezni
do 46. - Verovatno mu najbolji prijatelji i komšije - ako nisu gledali direktan prenos - neće verovati da je večeras bio u Pireju. Pojeo ga je fizički moćniji vezni red Olimpijakosa poput Kamare. Bio je nevidljivi duh u grčkoj luci. Verovatno bi zamenio i sam sebe. Nikavu pomoć odbrana Brđana nije imala od njega.
Ocena
5
Nemanja TošićOdbrana
Morao je da igra kao ful bek isključivo na svojoj polovini. Izgubio mnogo ničijih lopti. Prolazio je na toj strani Vrusaji kao šilo, i imao pomoć Masurasa. On je bio prvak, a sa njim su fudbal igrali osmaci. Znate kako to može da bude neprijatno.
Ocena
5
Đorđe IvanovićNapad
On nekada u Mozzart Bet Superligi deluje kao buldožer, sposoban da igra u situacijama jedan na jedan, ili jedan na dva. Večeras je video da je Evropa neki sasvim drugi sport. Delovao je presporo i nemoćno, nisu štoperi Olimpijakosa bili impresionirani njegovom snagom i niskim težištem. Čistili su ga bez da su se oznojili.
Ocena
5
Ibrahima NdiajeNapad
Za zaborav, jedan od mnogobrojnih iz Matićeve ekipe koji su uključili stelt mod. Pitanje je da li je trebalo uopšte da ide na tuširanje posle odluke šefa stručnog štaba sa ga na poluvremenu ostavi u svlačionici. Nije imao pomoć saigrača, ali nije se ni trudio da pronađe dubinu iza leđa Recosa.
Ocena
5
Sambu SisokoVezni
emu ovo služi, i pritom ne radi. Tako nekako može da se opiše igra afričkog zadnjeg veznog. Dobijali su na Banovom brdu znakove pored puta i tokom prošle sezone u Mozzart Bet Superligi da Sambu Sisoko nije to. Pravio je kardinalne greške protiv Crvene zvezde, dok je večeras bio pogubljen u vremenu i prostoru. Klasična greška sistema, promašen slučaj. Bez oduzete lopte u prvom poluvremenu.
Ocena
5
Bojica NikčevićVezni
Ušao kada je utakmica izgubila takmičarski smisao. Bolje su delovali igrači Čukaričkog u nastavku, ali to je zasluga Olimpijakosa koji je spustio ritam. Makar demonstirao brzinu.
Ocena
5.5
Marko DocićVezni
Zbog sporih odluka izgubio nekoliko loptu u opasnoj zoni.
Ocena
5
Aleksa JankovićNapad
Neprimetan. Bez obzira što grčki velikan nije zapinjao
Ocena
5
Igor MiladinovićVezni
Uspeo da postigne pogodak. Lepo se predstavio na međunarodnoj sceni.
Ocena
6
Igor MatićTrener
Teško da je za sedam dana mogao nešto od ideja da implementira u Čukin sistem, ali je važan deo kluba koji je pokazao neambicioznost. Kao njegovi pretpostavljeni za početak, kao i njegovi potčinjeni - za kraj. Lepo je što Čukarički prodaje igrače, pravi pare, ali jednom na Brdu moraju da preseku. Da li žele da igraju ozbiljno Evropu, ili da se vode Kubertenovim pravilom da je važno učestvovati. Od kada igra na međunarodnoj sceni Brđani nisu pobedili jače od sebe, a prilično je veliki uzorak mečeva. Bile su vezane ruke Igoru Matiću, pošto mu je na dan pirejske bitke, klub prodao prvog napadača. Baš nemabiciozno. Ali je bivši mladi reprezentativac Srbije pokazao ozbiljnu poniznost, želevši da se fokusiran na odbranu gola. Njegova taktika pala je u vodu posle dva minuta. Tako se ne postaje ozbiljan trener. Mogao je nešto da nauči od Vladana Milojevića, ili od nekih ljudi iz FSS. Ekipa mu je delovala kao raspojasana banda na maturskoj eksurziji.
Ocena
5



tagovi

oceneIgor MatićUroš DrezgićSambu SisokoViktor RoganNemanja Tošić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara