Komentari na vest

OCENE - PARTIZAN: Natho kakvog bi Stanojević uvek poželeo, Rikardo promašio pobedu, odbrana pala gde je najjača

B

Bodibond

pre preko 2 godine

Stanoju bih ja dao cistu jedinicu, uvek iste izmene pravi, Markovic mu uvek igra startera, umesto da Terzic sa Jovicem ili Menigom zapocinje utakmice. Na osnovu cega su Markec, Jojic i Miljkovic zavredeli da budu u startnoj postavi?
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Ne lupaj. Pogledaj tabelu, pogledaj rezultate u Evropi, pa ti mozda i bude jasno zasto "svaku utakmicu pocinju Markovic, Jojic, Miljkovic..." A i u derbiju, jel mozda Stanojevic kriv sto smo se onoliko ispromasivali? Sto Rikardno nije vidio Urosevica samog na drugoj stativi? Stanojevicevo je bilo da postavi taktiku i to je covjek i uradio. Znaci, nemoj bezeveze da pljujes po covjeku i/ili igracima samo zato sto ti se privatno ne svidjaju ili privatno imas problem sa njima.
p

partizan123123

pre preko 2 godine

Saboterskom treneru cijom odlukom smo igrali sa dva igraca manje (Jojic , Jovic) zelim da vidim ledja sto pre ! Partizan je igrao protiv Zvezde 4 derbija u kojima Zvezda sa Marinom nije sutnula na gol a kamoli dala gol a ovaj diletant je dozvolio sebi da u prvih 30 minuta popije 3 gola ali pukom srecom i znanjem malog Popovica to se nije desilo, a i Natko ga je iznenadio ocigledno neprijatno jer NISAM SE TAKO DOGOVORIO. Jovic je ocigledno menadzerska kombinacija, o Jojicu ne treba trositi reci - UZAS BLAGI! Da stvarno igraju najbolji i najspremniji mozda ni tada ne bi pobedili ali sigurno ne bi onako izgledali u prvih 30 minuta i onako osakaceni da vredja inteligenciju i ispodprosecno inteligentnom coveku kada vidi u tomu Jojica i Jovica.
F

Fudbalista

pre preko 2 godine

Derbi - prosečan, malo iznad kvaliteta naše lige. Popović 6.5, Miljković 6.5, Vujačić 6, Saničanin 6, Urošević 6.5, Natho 7, Zdjelar 7.5, Marković 5.5, Jojić 6, Jović 5.5, Rikardo 6.5 Jović - vreme za klupu i da Terzić bude starter kao bonus. Mali je već "poleteo" i to ozbiljno i treba ga na vreme spustiti na zemlju. Jojić pokriva puno, preuzima loptu ali i za igrača tog iskustva baca koske (Popoviću) ili ne isprati igrača (Katai). Marković meni ne bi igrao u Partizanu pa da ispred prezimena ima Sveti. Miljković je, kao što sam i rekao, igrač koji dobije zadatak da zaključa odbranu i to završi, a napad i loš centašut je posledica umora. Na kraju, lažem i ja. Ne bi meni igrao ni jedan od njih ako na utakmici ne bi izgarao bar koliko Zdjelar. To je parametar i uslov da se igra u Partizanu.
k

kvaljarela

pre preko 2 godine

Jojic je ocigledno trojanski konj.Slabo se pominje njegov deo krivice kod gola...znaci on je igrao nekog zadnjeg veznog,bukvalno igraca koji kod ovakvih situacija mora da krpi rupe,drzao je Kataija na oku i onda ga lagano pustio da udje u peterac.O nonsalanciji i mlakosti da ne govorim...kunem se da bih vise voleo Lolu polupanog da vidim u 11 nego njega,ovaj bi bar izginuo.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Па зар задњи везни нису Здјелар и Шћекић.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Ma, pusti ga, kao da je njemu do cinjenica. Ili nije ni gledao derbi, pa ni nema pojma da je kasnije u igru usao Scekic da igra zadnjeg veznog u paru sa Zdjelarom. Ali to su nasi ljudi – kad se na nekoga nakace, ne skidaju se vise. Jojic je objektivno odigrao derbi ispod prosjeka, ali kriviti ga sad cak i za Kataiev gol, pa to su notorne gluposti. Nije ljudski uopste.
M

Milan Galic

pre preko 2 godine

Kad nema coveka više kaže narod treba ga napraviti od blata.Ovo se odnosi na Jokica velemajstora .Ipak bi ja rekao ako ga nema treba ga napraviti od govna.
k

kvaljarela

pre preko 2 godine

A sta nije jasno ljudima sto nije igrao Suma?Jel jedan Suma veci od Partizana?Decku je receno da ZBOG POVREDE ne ide na rep okupljanje,i on na svoju ruku ode i naravno obnovi povredu,a pritom napravi se i komplikacija u vezi ono drzavnog udara.Pa ne moze covek da radi kako se njemu hoce,i da racuna da je kvalitet dovoljan.Ovi neki solidni rezultati i jesu plod atmosfere u ekipi i nekog reda,jer nema tu previse kvaliteta.
P

Premudri

pre preko 2 godine

Da li je iko komentarisao da je Popović klasični "linijaš",kod prekida retko kad izlazi na centaršut a visok je i trebalo bi da dominira...kod gola Katajia...ceo stadion je video da će Rodić centrirati,on ostaje na liniji i najniži čovek mu daje gol glavom...ovde nema veze što je Katai ostao sam,ko ga nije ispratio...ovo golman jednostavno mora da skida...Mlad je biće dobar,ali na ovom segmentu igre koji je jako birtan se sa njim mora poraditi.Jojića ne bih komentarisao.
N

Najbolji su

pre preko 2 godine

Ovi musavci kad se drze crvenom kartona na kraju utakmice...ajde musonje nadjite bolju pricu..Zar ne igrate LE,Zar ne bi trebali da nas razvalite,a sta vi jedva izvukoste nereseno. tu je svakom komentarisanju kraj..Realno ,ali bas relno BOLJI SMO.
G

Gost1111

pre preko 2 godine

Najbolji igrac na terenu je bio Zdjelar. Odavno nisam vidio onakvu partiju, bukvalno im je isjekao sredinu terena. Takodje stalnk napadate Rikarda, decko se borio ko lav i istrosio se bas. Gdje ostatak napada da preuzme na sebe nesto... Rikardo je majstor, uzivajte dok imate priliku gledati takvog napadaca u Partizanu. Ko zna kad cemo opet izvuci ovakvog asa.
V

Varela

pre preko 2 godine

Mali Terzić mnogo bolji i konkretniji igrač od Jovića.Njega treba gurati a ne ovog koji ima neobjašnjive poteze.Imao je Partizan ovu utakmicu i lagano se u drugom poluvremenu moglo odčepiti da bude 2:0 ili 3:0 ali dobro idemo dalje
c

comi 85

pre preko 2 godine

Da sam trener Partizana Miljkovic bi svaki trening imao zadatak da iz centrasuta pogodi u trepavicu napadaca bar 100puta!!Sramota da bek u danasnje vreme nezna da centrira!!!Blagi uzas!!Markovic sto je igrao 60min mali Terzic duplo vise uradio za 30min steta sto nije usla kad se provokuo izmedju dvojice!!!
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Pa kad do sad nije naucio kako ce sad?!
Ј

Јован 84

pre preko 2 godine

Поповић добар,Миљковић добар у одбрани,напад криминалан,Урошевић добар,штопери обични балвани који везе са фудбалом имају као ја са балетом,Натхо најбољи убедљиво,Јојић злочин који траје,Јовић набеђени "таленат,Марковић солидан,Рикардо лош.Олако пропуштена велика шанса ,а најзадовољнији лопови из обе управе!
д

д.г.

pre preko 2 godine

По мени Марковић вам је био криминалан.
N

Nemacpojma

pre preko 2 godine

Pa dobro Jovic je bio povredjen do skoro pa logicno da jos nije u top formi a i radi se o mladom igracu i normalno da ima oscilacija u igri posebno posle povrede...Ali stvarno jeste da Terzic sad zasluzuje prvu postavu pre njega u ovom trenutku, ali po mom misljenju vise para ima da zaradimo od Jovica koji je vec debitovao za A selekciju tako da logicno da treba da igra decko pa da se proda pa da stave u dzep...a i da nije u dzep nego da ide za klub tada bi ja njega stavio da igra prvo jer ima vise sanse da se bolje proda kako sada stvari stoje...Jedna je stvar kada pljujemo matorce neke koji sa 30 god nisu u stanju da centriraju a to je sigurno 20 godina fudbala u nogama....a druga je stvar kada pljujemo klinca od 18 godina jer je odigrao losije nego obicno.. Natho nije imao snage za 90 minuta tako da je zbog toga zamenjen a mislim da je Miljkon igrao zbog skok igre ali daj da nadjemo zadnjeg veznog malo viseg ili skocnijeg koji ce da bude prva opcija i da onda mozemo da zamenimo bekove za neke koji su ofanzivni i znaju da centriraju konacno jer od Lomica cekam da neko zna da centrira...
0

0211

pre preko 2 godine

Lakse se dobija devetka u Partizan nego kondilomi

SAVO

pre preko 2 godine

Ako je ovo danas bio faul Urosevica i ponisten gol Rikarda opravdano onda je onaj lakat u rebra Stojkovicu pre koju godinu bio faul ko kuca za zatvor tu pada svaka prica o namestanju za nas.
T

Torbicis

pre preko 2 godine

Stanojević ima 5 puta jeftiniji tim od Stankovića i svaka čast za sve sto radi!!!Jovic posle povrede nije za prvi tim,Terzic odličan..sad treba gaziti na malim utakmicama..
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Kako, pa vi pobedjujete sve sa 4+ golova igrate kuci i imate evropskog rekordera Rikarda,dzaba sve,ode danas titula na Marakanu.
M

Miljkov tata

pre preko 2 godine

Pa ni ja ne bi dao Aleksandru 5,5 a kamoli 7!!!
G

Gost 1111

pre preko 2 godine

Miljkovic je odigrao sasvim korektno kao i celu proslu sezonu... na zalost nema te ofanzivne kvalitete prvenstveno centarsut i to bas kod nas na zapadu dva puta je mogao da se proslavi sa asistencijama... pokrivao je celu stranu, defanzivno je bio dosta dobar i ubacivao se i previse u napadu, steta kazem opet za dva centarsuta... Jojic fantastican, to ce vam reci svi koji poznaju fudbal, jer svuda ga je bilo, otvarao se u napadu i ubacivao, zatvarao defanzivno, prilazio da iznese loptu, nije se krio od nje kao vas tatko penzioner (cestitke na slucajnom golu, bojim se da cemo ga debelo naplatiti) kojem je jos jednom ponavljam bilo krivo i koji je bio bez reakcije na zapadnoj tribini (citaj klupi, na kojoj su se svi iskreno rafovali) kada je na Evropskoj utakmici Rikardo dao gol iz penala... nikakava igra u prvih 30 minuta, bez suta na gol i sreca da je bilo nereseno do tatkovog gola... ovim golom, vidim po reakcijama na zapadu zacementirao je mesto u 11, sto znaci nema nikakve igre, igramo sa igracem manje... Zdjelar je bio veceras fantastican kao i Rikardo, steta sto nije resio utakmicu... mali Jovic s'obzirom na celu situaciju, savim korektan kao i Lazar Markovic... mali Terzic samo ovako da nastavi... Menig kao da nije isti fudbaler iz Kragujevca sa debija i veceras u Humskoj, na zalost neprimetan.
G

Goust

pre preko 2 godine

Posle Anartizisa sam rekao da je Jojic pormasio sport, ali sta reci za miljkovica koji je dohio ocenu 7. Pet puta sam proveravao da nije mozdaa0.7 ali nije . Decko igra fudbal 30 godina i dalje ne zna da centr ira. Bar jedan za 90 minuta, i ne
G

Gost Pana

pre preko 2 godine

Eraković stavio Jovića u džep,razvalio ga iako to nije njegova pozicija u timu.
c

cirkus

pre preko 2 godine

Mene samo zanima zasto je jojic, koji je kataiju apsolutno najblizi, 5,6 sekundi pre gola baca pogled ka njemu dvaput, a onda komotno odsetao od njega nekoliko metara i ovaj se samo poklonio. Postaje tesko ne uociti da svaki derbi jojic anulira sve dobro sto njegovi saigraci urade..
M

Mauro Tasoti

pre preko 2 godine

U proslom derbiju na JNA kad je Zvezda takodje iscupala bod mislim da je Jojic takodje kiksnuo, skrivio penal ili tako nesto.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

ALO BRE KAKO VAM NIJE JASNO DA JE JOJIC TROJANSKI KONJ?!ONAJ PAS POPOVICU GDE MU UVALJUJE VRUC KROMPIR,PA CENTARSUT PO ZEMLJI,PA PAS 10 METARA OD RIKARDA?!
c

cirkus

pre preko 2 godine

Sta ima da mislis, normalno da je on, taj penal zaboraviti necu u zivotu, pa jedini jednako apsurdan detalj koji sam ikada video gledajuci partizan je miljkonovo pruzanje ruke na loptu protiv genka..
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Urosevic i Miljkovic po 7ice a ni jedan centarsut nisu imali. Izem ti Bekovi. Ricardo po nisten gol i ona SANSA iz okreta naucio ih je posetno jedna 8. I mali Jovic za trud za utrcavanje i poztrvenost 7ica. MARKOVIC 5!
B

Bolek

pre preko 2 godine

E neka sam dočekao dan da Natho dobije bolju ocenu od Jojića i novinar uz to konstatuje da ovaj drugi nije uradio ništa. Odoh da otvorim pivo.
R

Realan 2

pre preko 2 godine

Ne ocenjuje joksic nego drugi novinar.... Da je joksic, jojic bi dobio 7 a natko 6,5....
M

Mauro Tasoti

pre preko 2 godine

Steta za prosute bodove Partizana pogotovo sto je Zvezda dala gol pred kraj utakmice gde je Katai skocio metar vise od beskorisnog Jojica koji je cini mi se bio pored.Iako je ovo tesko palo svakom Partizanovcu ipak kad vidim njihovog Mistera srecnog kao prase u liftu zbog izcupanog boda protiv Partizana ipak mi je malo lakse. Sto se tice ocena uglavnom OK. s time sto se mora reci da su Jovic i Jojic odigrali lose, da Mening nije trebao da ulazi jer nije uigran sa ekipom i da je Rikardo odigrao dobro i sve fudbalski samo je falilo malo srece. Dobro je da smo ostali prvi mada se sada treba cuvati kisa u svakoj sledecoj utakmici.
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Sećam se kako ste se radovali kad je Moreira izjednačio u utakmici koju ste namestili, brt. Jedva uzeste bod. Hehehe
b

bhahabhahahhaaha

pre preko 2 godine

pa jbt koliko je bilo vcrs? 4-1😂😂😂😂
B

Batistuta

pre preko 2 godine

Ajde bre, sve nameštate. Prozirni ste. Tu treba fudbal zabraniti zakonom, kako vas nije sramota. Ovo se iz aviona vidi. Koga ti čuva Jojić? Mene, za tv-om? Sram vas bilo.
D

Djavolak

pre preko 2 godine

Ko gura Jovića? Dečko je umislio da je Ronaldinjo. O Markoviću, Miljkoviću i Jojiću neću da trošim reči. Terzić može da bude opasan igrač.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Rikardo je imao potez utakmice. Ono kad je driblao Dragovica pa pao na pedu haha

Srb_7-1

pre preko 2 godine

Miljkovic 7 ??? A Natho 7,5 ???? Kuku majko ko sve danas ima pristup novinarskom peru... Natho je, jednom recju, Tatko. Da nije dao gol novinar bi mu dao 5, siguran sam... Jos da dodam, danas bih zbog sebicnosti, Rikardu dao ocenu manje, i to u dve situacije, onda kada je za malo promasio gol imao je potpuno samog Urosevica koji bi imao stopostotni zicer da mu je ovaj dodao loptu, takodje i situacija pre toga imao je samog igraca na ivici sesnaest, ali on se odlucuje da sam zavrsava... A ono nezainteresovano setkanje Jojica pre zvezdinog gola ne vredi ni komentarisati.. Miljkovic danas solidan u odbrani ali katastrofalan u fazi napada, Zile je za najmanje dve klase bolji bek, tako da je on igrao bilo bi duplo vise sansi pred golom zvezde.
a

abc

pre preko 2 godine

Sigurno da bi dobio 5, on nije dodirnuo loptu ni pre ni posle gola.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Brate da on nije sebican on bi igrao u ligama petice.

Srb_7-1

pre preko 2 godine

@Sima A znam.. Ali trener i Uprava treba nesto da porade po tom pitanju. Trener da mu konstantno zvoca i ukazuje na taj problem, a Uprava da je pametna bila (jer se znalo da ima sebicnosti) pa da mu je mozda mogla dati neki bonus za asistencije, a za golove pola toga bonusa.
G

Gost 1111

pre preko 2 godine

Natko tatko ti se setka celu utakmicu... i do 30-og minuta zvezdana je trebala dva gola da nam da... nigde igre sa tvojim tatkom pesadincem... slucajno mu se namestilo (hvala gospodu) da pogodi i sada cemo da ga trpimo jos ko zna koliko... dok ne vidite da je Jojic trcao za njega celu utakmicu i sigurno zasluzio vecu ocenu od vaseg tatka prevare... posle smo mi trebali da damo tri gola i da privedemo utakmicu kako smo svi zeleli ali malo sreca, malo znanje su nam nedostajali... ne moze Jojic celu utakmicu da trci za vaseg tatka penzionera i za mnoge druge i normalno je da ce pred kraj da se desi to sto nismo smeli da dozvolimo da se desi... mene jednako boli i ovo stanje na tribinama na kojim nas je bilo jedno 70 posto na stadinu a cigansture su se cule pet puta jace... jug nikada losiji u poslednjih 30 godina od koreografije sa onom velikom zastavom do navijanja... morali smo ovo da dobijemo ali idemo dalje... VOLIM PARTIZAN
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

@GOST 1111 Objasni Jojicevo izbacivanje lopte iz 16 ka Urosevicu na drugoj strani terena pa i to u aut,ono vracanje lopte Popovicu sa pola i uvaljivanje vruceg krompira,onaj "pokusaj asistencije Rikardu 10 metara od njega,to sto ga je Kanga prolazio kao pored cunja na treningu?!Dok je ovakvih "grobara" cigani nam ne trebaju.

Srb_7-1

pre preko 2 godine

@Gost1111 Cigonjerski botu, sto krades nikove, Tatko vam ga je zavuko, a tek ce vam ga zavuci do balcaka, tamo u rupi...
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

GDE SU ONI STO KAZU DA SAM LJUBOMORAN NA LEPOTU ZEKE MILIONERA?!
G

Gost1111

pre preko 2 godine

Mozete vi pricati sta hocete, ali Rikardo je pokazao da je za klasu iznad svih na terenu. Otresao je Dragovica (klasa liga petice) kao nista. Ove ocjene su subjektivne. Kapa dole care, lijepo te gledati i kad masis.
G

Gost e

pre preko 2 godine

Mislis Dragovic ga unistio.
D

Djuradj kalcopolista

pre preko 2 godine

Uvek traži alibi u sudijama ..i nikada realan da bude
G

Gost22

pre preko 2 godine

Dobar Miljkon, docekah i to da kazem
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Idi pregledaj oci,zgazices nekog iki ce te neko zgaziti na pesackom!
T

Tačno tako

pre preko 2 godine

U normalnoj ligi, Urošević bi dobio crveni karton za onaj start sa ledja na kraju utakmice...naravno da je sudija video ali kakva država takvo i prvenstvo
D

Djuradj

pre preko 2 godine

Jeste crveni, s tim sto taj crveni u 94 minutu utakmice ne znaci nista rezultatski. Ponisten gol Rikarda i faul pre gola Kataia itekako uticu na rezultat. Vestacki pravljenje balansa.
d

da je sudija

pre preko 2 godine

sudija, a ne necija marioneta bio bi crveni. Start otvorenim djonom, sa ledja, bez namere da se igra na loptu..... Klasika, ceo mec mesarenje a Zvezda vise faulova. Covek od zadatka, odradio svoje.

Nenad Dimitrijevic

pre preko 2 godine

Kak sto u normalnoj ligi ne bi bio sviran faul kada je Rikardo dao gol...
D

Djuradj

pre preko 2 godine

Svaka cast momcima. Igrali su srcem. Bilo je gresaka, ali su igracki bili mnogo bolji od protivnika i sudija. Da je ovo postena liga, da nam nije ponisten gol za 2:0, osecam da bi smo demolirali protivnika sa najmanje 3,4 gola razlike, kao recimo Kolubaru, Pazar, Radnicki Nis. Momcima cestitke, oni su svoj posao odradili, a upravi pitanje do kada ce da cuti na dvostruke arsine sudija?
B

Bolna istina samo

pre preko 2 godine

da li si ti normalan? 😃😃😃 covek sutnuo igraca Zvezde i tebi to nije faul??? 😃😃😃😃😃😃😃😃
D

Deno

pre preko 2 godine

Terzic prva postava,Markovic klupa.
n

nebitno

pre preko 2 godine

Jović, Jojić i Lazar 6?! Može Lazar 6 ako su prva dvojica 4.
m

mitt

pre preko 2 godine

ja kao cigan kazem ,,svaka cast terzicu za dribling, da je bio gol prepricavao bi se godinama,,. Nego kakav je kalibar Markovic ? Obican trkac sa fudbalskom inteligencijom u minusu. Kladim se da u nizim ligama imamo takvog igraca.
T

Tvrtko1

pre preko 2 godine

Steta za onaj pokusaj Terzica,sjajan dribling.markovic sta rec sila predatih lopti protivniku onim pokusajima proigravanja spicem cuskanje lopte ili kako to vec nazvati.uglavnom dobijenu utakmicu smo prokockali
G

Gostpp

pre preko 2 godine

Potpis za sve
k

koroman

pre preko 2 godine

Pa i ..tata..je rekao -nereseno!
H

Hermano7

pre preko 2 godine

Dati jojicu vise od 3 je suludo. Pametnom dosta
G

Gost78

pre preko 2 godine

Partizan 1 šut u okvir gola i kiks Borjana posle koga se raspala igra Zvezde. Rikardo i Terzić su mogli da dotuku protivnika. Sve u svemu nerešeno dođe kao najrealnije
D

Djuradj

pre preko 2 godine

A koji je to Zvezda imala opasan sut sem one precke? Ono sa 30 metara sto Popovic hvata zivo, ne racunas valjda u ozbiljne prilike.
p

pancevac92

pre preko 2 godine

djuradj pa mozda 1 na 1 dioni,i precka kataia,i sanogo 10cm pored stative
d

dsfsdfsd

pre preko 2 godine

Ne bi odbrana pala kod gola da je elvis sudio faul djonom kao sto bi svako nad Vujacicem. Dajte elvisu ocenu 10 za zvezdu.
D

Djuradj

pre preko 2 godine

Zamisli da su oni imali situaciju kao sto je gol Rikarada, i da to Elvis ponisti. Znam tesko je zamisliti, ali da se nekim cudom desi, pa plakali bi godinu dana da su pokradeni. Ovako se prave blesavi i lede slike (freeze kako se dao izjasniti strucanjak sa Arene), a ne freezuju kad je Vujacic dobio udarac u glavu pre gola Kataia. Spin majstori koje vecito spasavaju sudije.
@

@Djuradj

pre preko 2 godine

Var je dokazao da je opravdano poništen gol Rikarda a sto nije tražio var posle precke???
p

pancevac92

pre preko 2 godine

djuradj mozes ti lazi do sutra da ponavljas,ponisten gol milunovicu,zander nije pipnuo stojkovica,toliko o tome,crveni sa ledja brutalan start urosevica cutis
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Dobar derbi, ali Partizan je bio blizi pobedi, cist gol nam.je ponisten, realno zvezda bolja u prvih 20.min posle gola.sve je doslo.na svoje! Stanoje ne zna da dobija derbi vise ovo je nkegova krivica!
D

Djuradj

pre preko 2 godine

Da nam Elvis nije ponistio gol za 2:0, bilo bi garant 3-4 prema 0 do kraja. Ne bi znao Murinjo da dobija derbije protiv tima sa jacim budzetom i sudijom koji direktno utice na rezultat.
A

Aq

pre preko 2 godine

Var je dokazao da lazes
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

@ Ag Nije var dokazo da lazem.nego vase sudije, Rodic je sam pao.i ponistenam je regularan gol...
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Stanojevic kriv sto smo se onoliko ispromasivali? Sto nam je ponisten gol? Sto Rikardo nije vidio Urosevica samog u onoj jednoj sansi? Daj, covjece...
G

Gostijko

pre preko 2 godine

Da su Dioni i Katai iskoristili prilike odma to bi bila ubedljiva pobeda. Partizan se vozi na krilima sreće od početka sezone
d

djile

pre preko 2 godine

Bas tako, prvi sut i udje u gol, mi nikako pre trece sanse da damo gol. Mada na kraju realno
R

Ris

pre preko 2 godine

Nista Rikardo nije promasio, a Rodic nije golman da je zasticen u 5 m ko beli medved
G

Gost007

pre preko 2 godine

Promasio posle toga sansu koja mora da bude gol
v

vaskok

pre preko 2 godine

Eraković u džep stavio Jovića, a svi znamo da je Eraković rupa,
G

Gost09765

pre preko 2 godine

Terzić za klasu bolji od Jovića