Komentari na vest

OCENE – PARTIZAN: Raspala se odbrana! Stranci podbacili, Lazar i Živković samo nagovestili

p

pfc den hag

pre oko 2 godine

Ne znam cemu pljuvanje igraca, igraju koliko znaju a znaju vrlo malo za ozbiljan fudbal, tu su gde su samo zahvaljujuci toj grupi ljudi koji sebe zovu upravom FK Partizan a koji ni sa fudbalom niti sa Partizanom nikakvih dodirnih tacaka nemaju. Stanoje iz ovog po kvalitetu daleko najlosijeg tima Partizana ikada izvlaci maksimum i za to mu svaka cast ali nikada mu necemo oprostiti saradnju sa zlom koji unistava nas voljeni klub. Prava slika svega je sut Meniga iz odlicne sanse desnim spicem totalno fudbalski nepismeno bas kakav je i onaj koji ga je doveo.
A

Aebre

pre oko 2 godine

ovo je pre svega poraz nesposobne uprave Partizana koja nije u stanju da izdvoji makar pristojnu sumu za nekog igrača...jednostavno imaju bolji i skuplji igrački kadar što se vidi po pas igri,trčanju i našim nerezonskim i njihovim rezonskim odlukama
c

chester

pre oko 2 godine

zasto ne mogu da otvorim ceo tekst vec duze vreme, kada su u pitanju ocene igraca?
d

darkok

pre oko 2 godine

odličan tekst i opis svakog pojedinca je tačan,e sada se postavlja pitanje jel Stanoje morao da izgubi jer ne verujem da je njegov izbor da mu počnu Natho,Miletić i Jović jer je upravo zbog njih trojice izgubio meč mislim da je neki faktor sa strane uticao na ishod derbija,za Natha svi znaju da nije za ovakve mečeve,Miletić je očajan na mestu beka i to svi znaju i tu rupu u odbrani je zvezda iskoristila za oba gola,i na kraju mali Jović nema veze sa fudbalom i nije u formi ove sezone i neće biti nikada jer jednostavno nema kvalitet za njega je Terzić izmislio fudbal i ovo svaki prosečan poznavaoc fudbala zna da ova trojica nisu smela da počnu meč a zašto su počeli pa verovatno zbog pritiska sa strane.Ps Stanoje bio mnogo miran i tokom meča i nakon meča još nešto mnogo bio fin u izjavama i mnogo čestitao zasluženu pobedu zvezdi nešto tu nije u redu
a

abc

pre oko 2 godine

Beži bre čoveče, to je vaš tim koji je "pregazio Spartu", to je taj tim koji je "kao namešten za vrhunski fudbal", samo, nisu deca iz Sparte kriva što ne znaju, što su zbunjena...Krivi ste vi što kod očiju ne vidite koliko ste smešni i koliko vam je ponovo dozvoljeno da zatvarate utakmice u prvenstvu.
.

......

pre oko 2 godine

Од 5ог минута Партизан је кренуо да краде време. Од 5ог минута. Срамота! Дошли да не изгубе. Тек после 2:0 почели да играју.
G

Gost1234

pre oko 2 godine

Citam komentare sve stručnjak do stručnjaka kako kaže naš vodja sa ovom ekipom Stanojević je dosta i uradio realno zvezda je mnogo više uložila u ekipu i bolji su to se videlo večeras a sve to što pišete treba da pređe na upravu jer oni ne daju pare za bolje igrače zadnjeg igrača su kupili Meninga i to su se čekali celo leto i kupili ga na karaju leta kad su se završili pripreme. Podrška Stanojevicu i PARTIZANU
G

Gost 123454321

pre oko 2 godine

Vodi ga slobodno sa Menigom kuci... ovakav derbi ne sme da se pocne sa mrtvim Natkom a da na klupi ostavis Jevtovica i Lazara Markovica...
m

miodrag-mica

pre oko 2 godine

Ako se čovek ne nauči na tuđim greškama,onda mu nije mesto tu gde jeste...Videlo se iz aviona da Miletić(drvo-javorovo) ni kod Save ne ume da ispuni zadatke koje se od njega očekuju...Dva gola su njegov i Stanojević produkt,ali valjda će čika Stanoje naučiti,ovok puta,na svojoj koži,i koristiti racionalne postupke u odabir ekipe...Nadam se,ali...
G

Gost 123454321

pre oko 2 godine

Zbog neznalice Stanoja ce likovati ovi iz rupe par nedelja... nemoj slucajno da izgubis titulu i da u nasem hramu odigras i pocnes utakmicu ovako kukavicki, bruko od trenera...
S

Samo PARTIZAN i uvek PARTIZAN

pre oko 2 godine

Iskompleksirani mali Stanojevicu SRAM TE BILO!!! Zar ovako i sa ovim timom da odigramo i ppcnemo derbi!? Na terenu ogromnih dimenzija i plus nakvasenom da ti igra od pocetka pesadinac, penzioner, poluamater i pokojnik Natko!? Covek ne moze vise da ide po zemlji sem da se krije iza lopte i da neprestano nesto gestikulira, tu je glavni... ostavio si Jojica i Zdjelara same na onolikoj sredini terena, SRAM TE BILO!!! Igrao ti mali Jovic svih 90 minuta, posle 15-og nije mogao vise a prolazio ga mrtvi Rodic kao da je Mendi iz Reala... taman sto smo nesto poceli da igramo na pocetku drugog poluvremena, menjas Jojica sa Holenderom koji sesze meseci nije odigrao takmicarsku utakmicu i nakon toga kod i dalje minusa od dva gola umesto vec pomenutog malog Jovica ti izbacujes Rikarda i ubacujes malog Marka Milovanovica...!? SRAM TE BILO!!! VISE OD SVEGA VOLIM PARZIZAN!!!
m

mikan_zec

pre oko 2 godine

Kapiram da si ozlojedjen na trenera, ja bih bio isto, ali Rodic je Mendi licno za nase uslove placanja.
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

Znaci opet nam se objasnjava da su krivi Menig,Natho i Rikardo ali su zato Jovic i Jojic bili OTKROVENJE derbija?!Pa zar vi stvarno mislite da postoji JEDAN JEDINI PRAVI GROBAR koji smatra da je ovo istina?!
G

Gost 123454321

pre oko 2 godine

Za Rikarda nikada neces cuti nesto lose od navijaca PARTIZAN-a, takodje ni za malog Jovica koji je dete PARTIZAN-a iako je odigrao derbi ispod svih ocekivanja i to zahvaljujuci Stanojevicu svih 90 minuta... Milos Jojic, Lazar Markovic, Zdjelar i Jevtovic su morali da pocnu ovaj derbi, samo Stanojevic zna zbog cega ili koga nisu...ali za Natka sve najgore mislim... i kao coveka licemernog i kao igraca nemocnog... Menig je potpuno nedefinisan kao igrac, dao je neke golove, ima brzinu za neku kontru ili polukontru ali je ogranicen ili limitiran sa tehnikom...
P

Podrska za Rusiju

pre oko 2 godine

Jel vam sad konacno jasno da cak i u ovoj nasoj smesnoj ligi nikog zivog ko NECE da vam se skloni i ko igra posteno vi dobiti nikad ne mozete,izgleda da ste zaboravili da ucene i pritisci vaseg bjekovica i njegovog privatizovanog fss-a ne prolaze i nemaju efekta na Marakani! Sad ste se u to i uverili nakon ovog demoliranja i casa fudbala koji smo vam odrzali profesorski!
O

Objasnjeno 2-0

pre oko 2 godine

SAD OSVOJITE TITULU AKO VAS NIJE SRAMOTA!
S

Sta je tu je

pre oko 2 godine

Realno samo Rikarda bih uzeo iz Partizana, ovi ostali ili za staracki dom ili za TSC. Zdjelar je ok u slabijim utakmicama ili derbijima ali vise se to svodi na neko grobarstvo nego suv kvalitet, danas podbacio skroz ali eto doziveli smo i to da decko dobije vise od jednog zutog kartona u derbiju iako je na svakom trebao da dobije 6 zutih. Secam se kad smo mi igrali sa Arsenalom pa kao to su omladinci i neki rezervisti sto je bilo tacno da se ne lazemo ali posle jedne dobro odigrane od dve utakmice protiv Spartinih omladinaca poletese navijaci Partizana, zamislite nivo Arsenalovih onladinaca i Spartinih. Sve u svemu kad bi se spojili timovi Partizana i Sparte opet bi ih dobili jer posedujemo odredjeni kvalitet i mogu da tvrdim na svakoj poziciji, komsijama se nece svideti ovaj komentar ali kapiram da je realan.
R

Ron Džeremi

pre oko 2 godine

Moraš prvo Rikarda da izvadiš iz Dragovićevog džepa
N

Ne, ne

pre oko 2 godine

Neka hvala. Imamo Ohija i Pavkova.
L

Lju-man Obr

pre oko 2 godine

a jel i dalje trazu Zdjelara iz liga petice?
S

Salman Borković

pre oko 2 godine

a zar partizan nije mini atletiko a stanoya mali čolo? Pitam za druga Ogija.
M

Mrcina

pre oko 2 godine

Stanojevićev poraz.Ako već ideš na nerešeno,stavi jevtovića i zdjelara na defanzivne vezne,kakav crni jojić,čovek je bivši fudbaler.Guraš Jovića,dečko veze nema.Živković je za Miletića kafu lično,dečko ima opasnu desnu nogu.Golmana popovića gurate,dečko je tanak,mislim da ovakve mečeve mora da brani Lukač.Ovo kažem kao zvezdaš.Srećno protiv fejnorda.
G

GROBAR CACAK 1987

pre oko 2 godine

kao grobar bolje ne bih napisao..
d

dejanera

pre oko 2 godine

Lukac ni jednom nije bio ni u protokolu! Mislis da je to slucajno? Da si rekao da brani celavi Stevanovic pa i nekako! A sto se tice Jojica on je, kazes, bivsi fudbaler? E pa taj "bivsi" je najbolji asistent u Partizanu sa 9 asistencija i cetvrti najbolji strelac kluba sa 5 golova. Pri tom skoro svaku utakmicu ima najvise pretrcanih kilometara u ekipi i fakticki trci i za Natha!
P

Popa iz Rume, Astori

pre oko 2 godine

Ostaje nedoumica. Kako Partizan ne može da izgubi ama baš nijednu utakmicu u prvenstvu dok ne naidje Zvezda da ih vrati na mesto i pokaze zapravo lažnu nepobedivost, zbog koje ih podsprdno nazivaju Srpski Bajern. Ta ista zvezda je prosipala bodove po Surdulici i slicno. A onda razmontiraju taj bedem Joje nemca i drugova?! Ima li neko razumno objasnjenje, molio bih.
B

Brojgel

pre oko 2 godine

U prethodnim sezonama u kojima ste dominirali kao mi sada, koliko ste derbija dobili?
G

Gost1234

pre oko 2 godine

Isto majstore, kao vi prethodnih godina
P

Pera genije

pre oko 2 godine

Kad sam rekao pre neki dan da je Sparta krš od ekipe ida je Partizan u zabludi ako veruje da na isti način može da dobije Zvezdu bilo je brdo minusa. Stanojević je glavni krivac. Parkirao je autobus prvo poluvreme al sa pogrešnim igračima.
K

Kontra

pre oko 2 godine

Eh da je Suma ziv, drugacija bi pesma bila!
s

s.1976

pre oko 2 godine

igrali su onako kako je vodja naredio,nezainteresovano ,jalovo ,pogubljeno,kao nizerazredni klu is malog mokrog luga,i da bude onako sto ubedljivije jos se i potuku saigraci,pa to je rezija samo za laike da partizan bude onak ponizen i bezidejan ,tim koji hoce evropu,jedna zvezda onako da ga ponizi kao amaterski klub,pa onako kako ste odigrali ne zelim da vas gledam vise u evropi, DA BOG DA VAS FEJNORD ODUCIO OD FUDBALA I OVDE I KOD NJIH,jer ono sta ste prikazali automatski bih vas izbacio iz lige,vi ste sramota ne zasluzujete ni sredinu tabele,a kamoli tu gde ste,vi ste najobicnija go..a od igraca,vise me ne zanimate.
D

DDF

pre oko 2 godine

Od ovog sastava je izvucen maximum jos pre zimske pauze,od Evrope se oprastamo sigurno sem ako Fejnord ne bude zeleo da nastavi dalje takmicenje,titula je porazom tkr.izgubljena sto ce potvrditi sledeci derbi(verovatno na stadionu C.zvezde) Ako se zeli mnogo toga ozbiljno na leto morace da se dovedu daleko ozbiljnija pojacanja za ulazak u borbu za titulu i ponovno dokazivanje u evropskim takmicenjima,ako se i dalje oslanjamo na dovodjenje starijih bivsih igraca i stranaca sumnjivih kvaliteta onda je bolje da se forsiraju mladi igraci
O

OGORCENI NAVIJACI.

pre oko 2 godine

MENING ,HOLENDER ,MILJKOVIC ,UROSEVIC , LOLA SMILJANIC , SANICANIN LIMITIRANI IGTACI ! NEMAJU KVALITET ZA EVROPU ! SLAB FEJENORD IMA DA NAS PREGAZI ,NAZALOST ! A FEJSU SMO DOVELI DA IGRA NA SV.ZIVKA ! KOJA SU TA POJACANJA VANCAGE IZ UPRAVE ! ILIJEV KOJ MOJ RADIS U FOTELJI ,SIKTER BRE ! SECIKESE NESPOSOBNE A HOCEMO TITULU !
N

Nerealni Arth

pre oko 2 godine

Ima li gde Ilieva? Zna li ko?
V

VecaBgd1971

pre oko 2 godine

Eno ga kupuje "brasno"...nije mu lako
V

VecaBgd1971

pre oko 2 godine

Ja sam vam lepo poruci pre par dana....CTRL+ALT+DELETE...resetovani ste na fabricka podesavanja, ocekivano. Kakvu ekipu imate, svetsko cudo je kako ste jos uvek prvi.
N

Nisi ti

pre oko 2 godine

bas tacan. Sta ste vi rastelovali hahahahahahahahahah. Ne lupetaj leba ti,imali ste tri suta na gol. Niste vi bili dobri nego smo mi bili ocajni,iz nasih katastrofalnih gresaka ste dali golove. Zahvalite se Stanoju sto vas castio tri boda.
7

777

pre oko 2 godine

@Nisi ti pa imali smo 3 suta na gol jer smo vodili da nismo poveli imali bi ko zna koliko igrali smo viktorije sa vama celo poluvreme. Fora je sto smo mi ovako igrali i na Jna gde smo vas isto ovako ubili od fudbala al je Natkom bombom iz vaseg prvog suta totalno okrenuo bio tok tog derbija do tada smo vas ubijali kao i veceras.
m

miki.rubiroza@icloud.com

pre oko 2 godine

Gde je i sta radi Ivan Obradovic?
H

Hesus Hill

pre oko 2 godine

Naravno "krivi stranci" Rikardo,Mening i Natho nista drugo nisam ni ocekivao od sendvicara.A gde je galaktikos Jojic ? Zasto stoperi salju frljoke na njihovu polovinu,gde je taj cuveni "nemac" "plemenitog kova" da poveze redove. Ni reci o krivici jojica za oba gola ! ? ! Kod prvog ostavlja Rodica,pa Zdjelar mora da ostavi Kataija da juri Rodu koji centrira i taj Katai nadskoci uspavanog Vujacica,Popovic lose reaguje,lopta pada ispred Ohija dok Sanicanin zeva okolo. Kod drugog gola Srnic pobegne jojicu,zavrne frljoku,Zdjelar lose izbije loptu pravo kataiju na Volej. Jojic je na svakoj utakmici ocajno los,samo kad igra napred manje je primetno,nego kad igra zadnjeg veznog,gde je teska rupa i kiksara. U prvu si Stanoje ti si kriv za vaj ocaj od igre,jos kad si uveo onog nesrecnika Holendera koji je gori i od Jojica zapecatio si nam sudbinu. Sta Jovic igra ? Gde je Terzic ? Jevtovic je trebao da igra od pocetka u paru sa Zdjelarom,Natho ispred njih,a Jojic umesto Natha drugo poluvreme,Zivkovic isto od pocetka,a Miletic je trebao da igra stopera umesto onog pogubljenog Sanicanina. Stanoje budi gospodin do kraja pa daj lepo otkaz i povedi tvoje pulene jojica,Miljkona, invalide Obradovica,Fejsu,panjeve Holendera,Jovica,da se dovede celavi Nikolic dok je slobodan, da se spasava sta se spasti moze.
V

VecaBgd1971

pre oko 2 godine

Pa nista, vi sledeci derbi stavite Lolu da se igramo malo i sa njim. Onaj Zdjelar je kasapin kakvog Evropa ne pamti, da je moglo da mu se dodeli 3 crvena danas zasluzio bi svaki.
@

@veca

pre oko 2 godine

A onaj reponja Dragovic ? Kasapin klasican a folirant ko Kanga. Sanogo ? Polomio nogu Docicu. I ti pricas o Zdjelaru ! ? ! Katai svaku utakmicu zasluzi bar jedan zuti za gomilu faulova koje pravi. Gde je zuti za Ivanica za ono sutiranje na gol posle faula ? Dobar vam ovaj sudija,jl crko var ili za vas ne vazi ono penal za igranje rukom u 16 tercu ?
D

Dva

pre oko 2 godine

Ovaj poredi kako je ko igrao protiv Sparte u odnosu na utakmicu sa Zvezdom. Alo, Zvezda nije Sparta, razlika je u klasi, Zvezda je dve iznad.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

Komšije, NE pada mi napamet da vam sipam so na ranu. Znam šta znači poraz u derbiju. Nema razloga da padate u očaj,,,, Partizan je igrao slabo, veoma slabo i Zvezda je potpuno zasluženo pobedila. Sad Vam dolaze dve utakmice protiv Fejnorda,,,,, Tu se pokažite, to je Evropa, tu nema popravnog, tu se vidi da li ste dorasli za veća takmičenja.
G

Grobar Nish

pre oko 2 godine

Stanojevicev poraz 1/1, totalno promasio postavu... Popovic, Zdjelar, Sanicanin, Markovic Lazar, Jojic, Vujacic i Miletic ocaj! Dobila nas zvezda tako lagano, da ja ne pamtim kad je tako zadnji put bilo... Markovic Lazar je takav rekreativac, da je sramota ovo sto on igra u Partizanu!
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

jedino zbog cega bi voleo da Partizan zavrsi prvi je da smene tvorzu i da se onda odmota klupko koliko je drpao. Sa druge strane nasa uprava ne zasluzuje uspeh. Ista bagra i jedni i drugi
G

Gost jesam

pre oko 2 godine

Prijatelju,pa ti nabroja skoro celu postavu... Znači,to je to,nema boljih od tih igrača. Zvezda je kvalitetnija i pozadi i na sredini,da se ne lažemo
A

ARMIJA NEZADOVOLJNIH NAVIJACA

pre oko 2 godine

PA BOLJIH NEMAMO ,KILAVA UPRAVA NE ZNA DA DOVEDE POJACANJA ! KAD NAM ILIJEV VODI SPORTSKI SEKTOR ,STA DRUGO OCEKIVATI ,JUDA.
B

BokiUSA

pre oko 2 godine

Kako sad nisu dobri kada nemate poraz do ovog sada?
G

Gostiona8

pre oko 2 godine

U Partizanu niko vredan pomena, uzas svi do jednog. U Zvezdi Dragovic klasa, Ivanic igra fudbal, svi ostali neki drugi sport... Jadna su ta dva mesta u Ligi sampiona za ovakav nas fudbal
B

BokiUSA

pre oko 2 godine

Mnogo ponizavamo nase klubove. Ipak su nam rezultati kakvi takvi i mnogo bolji nego cak i nekih bogatijih klubova.
З

Звездаш из Кумодража

pre oko 2 godine

Уз дужно поштовање Партизану, Здјелар да нешто вреди играо би у лигама петице као и огромна већина из "Златне генерације" са Новог Зеланда. Израелски старац Фочо је одавно одиграо своје, не знам шта он још тражи ту, испушене муштикле Смиљанић, Марковић, Јојић, Миљковић такође, оних пар омладинаца нису ни до колена нашем Ераковићу, или да не правим поређење са сашим играчима, не могу да се пореде са онима који су раније излазили из Земунела. Голман је одличан, спасао вас је веће катастрофе у пар наврата, а код првог гола је само требао да пребаци лопту у корнер. У Европи све заслуге иду њему, тако да немојте да вређате момка. Остатак вам је добар за остатак наше лиге и за ту Конференцију, и то до тренутка док не дођу заиста јаки противници, као сада Фејнорд од ког опет само голман може да вас сачува, а ја вам то искрено и желим. Звезда је друга димензија у односу на Партизан у овом тренутку, и што пре ваши то буду схватили, биће боље за све вас. Реално, у овом тенутку немате ни једног играча који би могао да конкурише за први тим код нас. И ово није увреда, ово је само реално сагледавање ситуације. Апсолутно сам сигуран да ће Звезда освојити титулу јер је реално много боља, а у Европи се надам да голман може да направи још бравура које ће вас одвести још корак даље. Срећно и не заваравајте се са овим родама које су се вратиле у своје гнездо пуних џепова па сада играју рекреативно. Спортски поздрав.
d

d.g.

pre oko 2 godine

Ne slažem se da ni jedan igrač Partizana ne bi konkurisao za prvi tim Zvezde. Rikardo je dobar špic. Ne može protiv Dragovića ali bi i on razbio štopere Partizana.
д

д.г.

pre oko 2 godine

Штопери Партизана направише од Катаија небеског скакача.
J

JakovP

pre oko 2 godine

Samo ću reći jedno: OVO NIJE SKLANJALICA STANOJEVIĆU!
G

Gost999

pre oko 2 godine

Potvrdio sam ono sto sam i mislio vec neko vrijeme, Slobodan Urosevic je najkonstantiji igrac Partizana. Decko igra koliko moze, i uvijek odigra korektno, veceras jedini koji je bio na nivou. Po meni je Rikardo bio dobar, svako izbijanje je islo na njega, prilazio po loptu, dobio i batina. Vise nije ni mogao kad su svi ostali odsjeceni bili. Jedini put kad se okrenuo licem prema golu, napravili su jedinu sansu. Ovo ostalo je Bogu plakati, Stanojevic totwlno razocarenje. Brate imas 5 bodova viska, izadji i igraj, napadni.. A ne ovako kukavicki, izadjes na bunker, predas se doslovno. Da se izgubilo, a pokusalo igrati, niko ne bi rijec rekao. Ovako baaaas tanko..
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

pametan klub menja igrace kad je prvi, kad mu ide , gleda sta da dovede bolje i popuni rupe ako ih ima. Mi se lozimo sa prvim mestom i evropom gde nismo imali normalnog protivnika i kad naleti malo jaca ekipa onda se pitamo sta bi ??
G

Gost999

pre oko 2 godine

Metalika brate, mozda bi i oni mijenjali da mogu.. Ja sam uvjeren da nema prebijenog evra u kasi.. Nemaju koga dovesti, isto ovako nekog na zalasku karijere ili nekog bivseg da smotaju da odigra 6 mjeseci na ime Partizan i to je to.. Znas sta je najcrnje od svega? Sto se svi podsmijavali Miljkovicu, a od njega ima bar 5 slabijih igraca, koji nicemu ne doprinose, a daleko su i skuplji. Markovic, Natho, Jojic, sve treba otjerati. To je usteda sigurno milion ipo evra plata. Maksimalno gurati Terzica i Milovanovica, pa i malog Bazdara. Sacuvati okosnicu tu neku, Zdjelar, Urosevic, Menig, Rikardo i sad Jevtovic i Fejsa ako budu mogli igrati i to je to. Ostalo sve prodati ako iko hoce, ako nece onda otjerati. Ne mogu da prezalim sto je Suma otjeran, on bi ovde sam nesto izmislio i smislio, ovi su se svi prepali kao i trener.
G

Gost222

pre oko 2 godine

previse kiksa,previse mlako,kukavicki,bez borbe,bez icega.Ode titula sa ovakvom igrom
D

Dobro veče!

pre oko 2 godine

Jel to Rikardo večeras odradjivao meč suspenzije zbog crvenog protiv Sparte?
Z

Zorzinjo

pre oko 2 godine

Lupajte mi minuse koliko hocete ali Pop je treba da dobije bar 6 zbog one 2 odbrane Ivanicu u 2 pol. Realno nije toliko kriv za prvi gol,reagovao je koliko je mogao. tu je Kriv Vujacic koji je 190 cm a njega nadskoci Kataji od 175 cm. I bas me zanima ko bi bolje reagovao od vas na sut sa 4-5 metara. Losa igra jako. Vezni red nije postojao. Sto na poluvremenu nije Jojic izasao koji kao da nije bio na derbiju,vec vadi Natha koji je po meni bolji od Jojica i kod kornera i kod slobodnjaka. Zatim,gubis na poluvremenu 2:0 i ti umesto da bacas sve karte na napad,da rizikujes i krenes sa 2 napadaca ti uvodis Jevtovica. Ako je vec hteo da dobije na sredini onda je trebao Jevtovic i Zdjelar zajedno od prvog min. Vadi covek Mening a ostavlja Jovica. A Mening jedini i imao sansu,a i plus iskzsniji i brzi igrac. Generalno Stanoje je izgubio derbi na njegove gluposti. Ima tu jos sto sta da se kaze ali sad je kasno i to sto mi ovde polemisemo sve ovo,nema nikakve svrhe. Niko to od trenera ne cita
N

Nenad B.

pre oko 2 godine

Popović nije kriv za prvi gol? Ne nego smo ti i ja krivi. Lopta mu ide pravo u ruke, ali on je nesiguran da je hvata, već je spušta na zemlju kao što to stalno radi, samo što ju je ovaj put spustio na nogu Ohiju. Ako nije bio siguran da je hvata, trebao je da je prebaci preko prečke. Ovo je početnička greška golmana koji nije za Partizan. Pola Ling long lige ima boljeg golmana od nas.
Z

Zorzinjo

pre oko 2 godine

Nenad B. @ Pazi nemam sta da branim Popovica,nije mi niko i nista. Samo kazem video bih bilo koga od vas kako bi reagovao na sut sa 4-5 m. Lako je sad pricati da decko pojma nema i to,a kada nas je spasavao onda je bio majstor? Za mene je on najmanji krivac iz razloga sto je Stanoje dosao po bod. Videlo se odmah da nece da rizikuje i da ceka sansu iz kontre a to je greska u derbiju. Forsira se Jojic,pa Jovic, pa Vujacic itd. Stanoje je vec na konferenciji imao opravdanje. Najveci je on krivac. Zasto vec 3 prelazna roka ne dovode normalna pojacanja,vec sve sto je dzabe za nas je dobro? A ne mogu da dodvedu jer nemaju para i u buli su.
N

Nemanja Nikolic

pre oko 2 godine

ako nije mogo da je hvata,mogo je da je boksuje.Takve greske se ne prastaju.Stevanovic je klasa za njega,al ovog neko gura i to je to.I kostace nas jos vise.Ocenu 0 bih mu dao.Zamalo auto gol da da,i ti pricas kako bi se snaso sa 4-5 metra.Pa to mu je poso.Ta lopta se hvata lagano
Z

Zole

pre oko 2 godine

Ajde da se ne lazemo imamo krsinu od ekipe, sem Urosevica, Zdjelara, Meniga, Rikarda i delimicno Markovica i Terzica ostalo je sve igrači na nivou 3.lige, tehnike i kondicije bez. Mi nemamo pas igru, celo prvo poluvreme zuvaju duge lopte kao nenormalni, kao iz seljacke lige!? Zvezda lepo spusti loptu i kombinuje, bolje se krecu i otvaraju, nasi igraju zastareo fudbal. Bruka i sramota od nase igre!!!!
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

ja pisem vec mesecima da smo krs ekipa puna menadzerskih kombinacija .Natho, Rikardo, Vujacic, Sanicanin, Popovic, to moze da zadovolji standarde Partizana ostalo igraci koji igraju zbog procenata nekome. Ljudi se loze ne znaju da ocene ...sad bog zna niko nevalja . Mnogo vam je trebalo zemljaci. Liga krs , nema ko da nam naudi sem u derbiju mozda Cuka malo . U evropi nismo imali jacu ekipu za protivnika . Realnost i znanje je vas problem
D

Drvo

pre oko 2 godine

Što ste dali Rikardinju ocenu kad nije igrao čovek.
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Ali najjače je što su Marković, Jevtović i Živković dobili 6,5. Za šta? Što su zaslužili verovatno jer su uspeli da povežu više od 2 pasa?
d

d.g.

pre oko 2 godine

Kakve je veze imao Urošević sa Ivanićem kad igraju suprotne strane?

Zlatko m

pre oko 2 godine

Ja i dalje nisam provalio kako preko telefona da ,,skrolujem,.na dole i da vidim sve ocene igraca?!
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Ne možeš. Iz nekog razloga na telefonu se ne vide ocene već duže vreme.
V

Vare

pre oko 2 godine

probaj da skines najnoviju verziju sajta
G

Gost ali bukvalno

pre oko 2 godine

Uđi preko Google croma, ja preko veoma gledam i uvek vidim ocene normalno.
R

Runner

pre oko 2 godine

Šteta je što je problem sa bonusima, ali nakon večerašnje partije Jović bi mi išao u Teleoptik do letnjih priprema, ne bi video dres Partizana do daljnjeg. Tolika indolencija i statiranje i igranje isključivo kad mu se da lopta u noge u tim godinama - sramno! Veliki naklon poštenom i dobrom Uroševiću, svaku utakmicu pokazuje kako se bori za dres kluba. Postoji mnogo kvalitetnijih igrača od njega, ali kad je u pitanju radna etika i poštenje - malo je takvih.
B

Brunclik Zorica

pre oko 2 godine

Raspala se naša ljubav, kao stara Jugoslavijaaa, ti na jednu stranu ode,a na drugu jaaa..

Sliks17

pre oko 2 godine

Najvise mi je drago da je onaj drvoseca dobio crveni
G

Gostraboxxxxy

pre oko 2 godine

Koliko je Zdjelar danas los bio to zna svako ko je ikad igrao fudbal. dozvoli rodicu da centrira iz mesta, u 27 min je vec trebao biti isključen. kod drugog gola ono nije odbojan udarac on je pokusao da primi loptu. tehnički skandalozan, taktički ne zna dal je posao ili dosao!
V

Vare

pre oko 2 godine

on je uvek loš uvek katastrofa.dečko ima tehniku nula.blage veze nema sa fudbalom.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

u vecini utakmica je on takav doduse ne sa takvim kiksevima ali jedan prosecan igrac kog mogu da verujem mozemo stvoriti u nasoj omladinskoj skoli
P

PedjaPFCCCC

pre oko 2 godine

Nije da su losi nego su Katastrofa bili svi do jednog. OK imali su Utakmicu u Cetvrtak Ali i dalje nije to izvinjenje da onu loptu koja se baca preko gola ispustas u peterac po sredini. Onaj Zdjelar je katastrofa. Znaci ja nebi pustio da neko centrira u Parku a da stojim pored igraca a Decko pusta rodica da centrira 3 metra od njega kao dize nogu. Drugi gol Drvo klasicno, ni deca u osnovnoj Skoli tako ne reagujum a ono em. KAPITENSKA traka em pojeo G. Covek ulece sa 2 noge pri Rezultate 2-0 bez potrebno. Ne mogu da verujem koji Menthol od coveka. Onaj Rikardo jeste da je naj bolji Strelac Ali cim je neki bolji, kvalitetniji igrac u odbrani njega nema. A Slag na Torti mi je bio Urosevic 35 Metra Slobodan Udarac, on pokusava direktno na Golu da sutra i pogadja Zivi zid to jest igraca u Koleno hahhahahahahaha. Komedija Decko ne ume da centrira uopste a godinama ga neko Gura da igra u Partizan. Ako ovo citas vodi ga sebi kuci!
d

d.g.

pre oko 2 godine

Zvezdaš sam. Nemam razloga da branim Rikarda ali kao prvo nije imao lopti. On nije špic koji će da sam sebi stvori šansu. Kao drugo imao je na leđima Dragovića koji je realno druga dimenzija.
G

Gost777

pre oko 2 godine

pola primljenih golova u ligi od zvezde ma sve regularno...
a

abc

pre oko 2 godine

Generalno ocena igača partizana "svi do jednog u**ali se dozavrat".

ivan2nina@gmail.com

pre oko 2 godine

Kako vas samo loži Stanoje,da ste ekipa,naišao vam pismen štoper i Rikardo se izgubio,Mening je najveća prevara ove ekipe,Natho nije pipnuo loptu 45 minuta,odbrana kao pogubljeni,u dva drebija Katai je bolji u skoku od njih....
G

Gost 1905

pre oko 2 godine

Popovic 2 Miletic 1.5 (zivkovic 3) Vujacic 1.5 Sanicanin 1.5 Urosevic 5 Zdjelar 1.5 Natho 1 (jevtovic 2.5) Jojic 1 (holender bez ocene) Jovic 0 Mening 1 (markovic 3) Rikrdo 2 (milovanovic bez ocene) Stanojevic 1
Ć

Ćopa

pre oko 2 godine

Joviću je i 0 puno dečko je zalutao u ovaj sport.
@

@Gost 1905

pre oko 2 godine

Markovic takodje 0
D

Djeneral Draža

pre oko 2 godine

Ovo kao kod Nemaca ocene.
H

Hmm

pre oko 2 godine

Iz nekog razloga poslednjih meseci, kad udjes u vest sa ocenama ne prikazuje se nista osim naslova, ulazim preko aplikacije mozzart. Jel se jos nekome desava slicno?
t

tikspiks

pre oko 2 godine

I meni isto, ne mogu da vidim ocene mesecima.
H

Hidien

pre oko 2 godine

meni isto već duže vreme!
G

Gost123

pre oko 2 godine

Azurirajte aplikaciju, i meni se desavalo azurirao sam.. Od tada sve ok
G

Gostiona

pre oko 2 godine

Azurirajte aplikaciju na gugl storu!
s

sns stanoje

pre oko 2 godine

odlično odradio posao za stranku
G

Gostgggg

pre oko 2 godine

svi koji kude Jovića prošle godine su ga dizali u nebesa i pisali kako je bolji od Stevanovica i kako vredi 10 plus miliona .
J

Jshshshaa

pre oko 2 godine

Zdjelar najgori igrač na terenu. Kod prvog gola pušta Rodića na levu nogu da centrira, kod drugog gola loše reaguje i prosledjuje loptu na nogu Kataiju. Na kraju, drugi žuti karton potpuno zasluženo.
M

MarkoBeograd

pre oko 2 godine

Raspala se odbrana!? jel igrao Rikardo ? ta nezadrziva zver..... Svi padaju pred gromadom... dok ne dođe teška evropska utakmica sa Florom i naravno derbi
i

ivko svemirko

pre oko 2 godine

Da dragović izvadi rikardinja iz dzepa pošaljite out na 3040 😂
P

Pazii

pre oko 2 godine

Pazi ovako realno gledano,Zvezda ima boljeg golmana,odbrana prevagu donosi pre svega Dragovic,pa Rodic,vezni red bolji Zvezdin,Kanga,Sanogo,Ivanic,Katai jedino mozda je malo bolji Partizanov napad zbog Rikarda,realno.
k

kraj šampionske trke

pre oko 2 godine

Ja da sam navijač Zvezde poželeo bi na poluvremenu da ostavi Jovića i da izvede Meniga. Ne razumem koji derbi po redu Stanoje izmišlja toplu vodu. Šamrok stanoje ostaje precednikova marioneta.
1

110. Derbi

pre oko 2 godine

Stankovic me razocarao postavkom igre u drugom poluvremenu. Sa Kosanovicem na klupi ovo bi bila repriza 110. derbija.
G

Gost iz Draznja

pre oko 2 godine

Već sledeći meč očekujem da Partizan pobedi bar 4 razlike. Kreću sklanjalice
L

Leo42

pre oko 2 godine

pa valjda ce i zvezda negde da kiksne ili ce biti sklanjalice
T

TzT

pre oko 2 godine

Imaju 1 derbi ligasku pobedu u zadnjih 5 sezona.A pricaju Zvezda bameste.
E

Ekipa

pre oko 2 godine

Realno ekipa je krs,Sanicanin,Miletic,Vujacic,Natho,Markovic,Jojic,Popovic...da se ne spominju Lola i ostali krs sa klupe,realno ekipa mnogo tanka i slaba u odnosu na Zvezdu u svakom segementu.
0

0211

pre oko 2 godine

O da, ovo je PRAVI Stanojevic. Ono do sad je drzavna verzija.
D

Dexaman

pre oko 2 godine

Stanojević-ziheraš! Defanzivna postavka... Miletić ponovo na beku, zašto ne Živković od starta? Jović mi nikad više ne bi zaigrao u Partizanu i zašto nije igrao Terzić? Mali Popović ponovo nesiguran i realno kriv za prvi gol, Jojić po običajugrozan, Natho neprimetan...Mnogo još pitanja ima, a malo odgovora...
a

abc

pre oko 2 godine

Nije se raspala odbrana večeras, odbrana im je takva od početka sezone, samo što se to vidi na utakmicama koje nisu zatvorene. Oni su večeras poništeni kao tim, individualno, polomljeni za jedno poluvreme i 'ajd ćao
л

лагано

pre oko 2 godine

треба бити објективан и рећи да је звезда била фаворит због чињенице да је партизан играо без златне копачке рикарда,без српског ћавија здјелара и израелског роналдиња натха
A

Ada

pre oko 2 godine

Verovatno najslabiji igracki tim Partizana u zadnjih 20 god. Pa ovde niko nije ni za Kolubaru
А

Аха

pre oko 2 godine

Истина..али одкуд та кршинаод тима има само један пораз и то у дерију и примљена 6.гола(са.дербијем) запитај се

07.08.16

pre oko 2 godine

Kud se dede Srpski Mancester Siti?Svakom daju 3-4 gola,po 20 puta sutiraju.Veceras nista.Niko ne moze gol da im da, Zvezda veceras 2 i mogla jos 2.Od ukupno 8 primljenih,Zvezda im dade 5.Kud se dede Srpski Siti?Crni bik zna.
H

HahahaH

pre oko 2 godine

Što ovoliko dislajkova dečku? Ajmo delije da mu popravimo bilans!
G

Gost prč

pre oko 2 godine

Iza tebe