Komentari na vest

OCENE - PARTIZAN: Rikardovo crno i zlatno, Zeka sa dugotrajnim baterijama, Uroševića će Česi sanjati

b

batabane

pre oko 2 godine

Ma srecan sam zadovoljan i igrom i pobedom Partizana.Ali kao neko prokletstvo, uvek mora neke gluposti.Ja nisam od onih koji danas kažu jedno,a juče su govorili drugo,a vec sutra ce reci trece.Sta Stanoje ima protiv Zivkovica,koji je klasu ipo bolji bek i od Miletica i Miljkovica.Pa sinoc su u vise navrata olako prosli pored Miletica,ali je Vojvoda Vujačic sve spasavao.U par situacija kao da se saplice na loptu.Pogledajte snimak, bukvalno saplitanje na loptu i predaja lopte u noge protivniku u nastavku akcije loptu oduzima Urosevic,ali nesrecno rukom udara ptotivnika, i iz tog prekida primamo gol.Dakle pocelo je od Miletica.Drugo Markecu u ofanzivi nije pomogao ama bas nista,a mnogo puta se video prazan prostor za dobar napad,ali Miletica nigde,da se doda.A koliko je ovde bilo komentara protiv Miletica kao d.beka,pre nego sto je na srecu bio otisao.Koliko je golova primljeno upravo zbog Miletica.U jednom derbiju koji smo izgubili,oba gola preko Miletica.Pa jel to opet hocemo.Jel smo mi Grobari mazohisti.Sad ce oni koji kobajagi vole Partizan,reci da mi koji govorimo istinu,omalovazavati uspeh.Ali,naprotiv,ja sam presrecan, i tvrdim da je sve drugo bilo odlicno.Partizan se nije povukao da brani rezultat,vec su izilazili na momente dosta visoko,bas kako treba, kako se igra.
G

Gost4

pre oko 2 godine

Udarali ste mi minuse svi redom kad sam komentarisao da Vujacic mora da igra, tad je Milosevic bio trener, a sad ? 500 lajkova ima na ocjenu 7,5. Znao sam da je dobar stoper, samo mu je trebala sansa od 5 utakmica za redom, to je iskoristio kod Stanojevica i dobili smo stopera koji komanduje odbranom, koji mora da bude kapiten uz zdjelara, a ne neki Markec kojeg boli uvo za fudbal, ali dobro..
D

DDF

pre oko 2 godine

Sudija nije dorastao evropskim utakmicama: -Prvi napad na mecu sut Rkarda odbija se u korner od igraca Sparte i nema kornera,po Partizan srecno iz sledece akcije postizemo prvi gol u prevodu sudija je greskom"uticao na rezultat" -Rikardov pad u sesnaestercu okarektirise kao simuliranje,niko nije video i snimak demantuje simuliranje,kaznjava Rikarda drugim zutim kartonom i crvenim kartonom,ne ume da oseti realnost naspram simuliranja -U nadoknadi vremena ne ume da privede utakmicu kraju kada je rezultatski sve reseno i dodeljuje 3 zuta kartona(2 domacinu 1 gostima)u beznacajnom duelu dva igraca,nije bio dovoljno blizu dogadjaju Iz gresaka sudija Partizan je dobio i ostecen je na danasnjoj utakmici
D

Deyan X

pre oko 2 godine

Da li je do izmena, Ili do igraca manje, ostaje da se vidi, ali od 60 min PFC nije postojao. Jovic mnogo slab. Menig kada bi pogodio bar nesto ... Zdjelar, Urosevic I Jojic ostavili srce na teren... Sanicanin, Vujovic I Miletic vrhunski odradili posao. Ricardo za 10 I videlo se da je dobio zute bez potrebe. Stanoje digao lestvicu za stepenik vise. Tacno nam fali klasicna "10" koja moze svih 90 min da igra I deli lopte "rukom".... (ala Dr.Mo, Sale Ilic...)
G

GrobarKosmet

pre oko 2 godine

Ljudi kada vidim da se***e nesto za Jojica tacno mi dodje da cupam kablove gasim internet! Decko deluje da je ovo ono, al covek bkvl digo igru Partizana za nivo! Dokle ce da se lozite na komentare likova koji stadion videli nisu! Strasno majke mii \o/
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

gledam danas i slusam komentatora ,kaze zbog kovida ogranicen broj publike a onda ta ista publika se nabila sva u sredinu a krajevi prazni !!! jug pun ko sibica a na severu vise od pola prazno !! ako pravis pravila onda i razdvoji ljude na tribini ako ne onda otvori ceo stadion za upotrebu. Nema logike ni malo ....
N

Nickcdn

pre oko 2 godine

Ма гледају пропаганду оног америчког ситног плаћеника Пантића. Он се окомио на Станојевића, Јојића и сл па се не гаси!
M

MAJSTORe

pre oko 2 godine

Andrija Živković dao gol za PAOK koji je takođe prošao dalje.
F

Fauna i Flora

pre oko 2 godine

TESKO DOBITI PETLICE SPARTE OD 18-19.GOD HAHA,KAD DOBIJETE LIVERPUL PRVAKA EVROPE ONDA SE JAVITE!🤫
l

lazni osmehu

pre oko 2 godine

samo ti grcaj
G

GrobarKosmet

pre oko 2 godine

Za razliku od vas mi smo Surdulicu dobili ;)
N

NeVadija

pre oko 2 godine

Ej Fauno, kada odigrate grupu LŠ a da ne primite 20 golova, javite se :)
Р

Реалан

pre oko 2 godine

Браво комшије, јако чврста и дисциплинована утакмица. Спарта Праг свакако није за поређење и није репер за одређивање форме и квалитета, али свакако одлична ствар за наш фудбал. Нажалост, у дербију очекујемо тучу и игру Партизана на 0 0 што му одговара, а Звезда је свакако квалитетнија од Спарте. Видећемо, нека бољи победи и нека коначно буде нормалног фудбала. Спортски поздрав.
N

Nenad B.

pre oko 2 godine

I večeras nam je odgovarala 0, razmišljaj o tome.
S

Saša_PFC

pre oko 2 godine

To sto je Partizan rutinski prosao Spartu neznači da su Cesi losa ekipa.Sigurno su bolji u nasoj ligi od svih timova osim od Partizana i Zvezde....prosli cetvrtk i veceras Partizan ih je u svakom segmentu nadigrao sto igracki na terenu tako i takticki sa klupe od strane Stanojevica.Dakle Sparta se pokazala losom samo zato sto je Partizan bio puno bolji i tu nema dileme....
D

Def

pre oko 2 godine

Verujem da su mnogi igraci dobrim partijama sebi digli cene u evropi (Vujacic,Popovic,Rikardo) .Uz eventutalnu prodaju malog Milovanovica moze se zaraditi lepa kinta ali tu dolazimo do glavnog problema sto ce Stanojevic zadrzati Jojica,Miljkovica,malog loseg Jovica uz pricu da ne moze da proda ceo tim i da mora da zadrzi kostur a treba imati u obzir da i Zdjelar ide 99 % mogu da kazem samo Boze pomozi.Od Miljkovica nisam ocekivao nista ali mali Jovic je potpuno razocarenje,ne vredi ni 500 k evra.Popovic,Urosevic i Vujke napravili najveci napredak.Sanicaninu ne verujem previse i nadam se da stize Sveta Markovic umesto njega.Nadam se i da nas Iglica ima dobar plan za leto inace dzaba nam sve.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

dobar partizan,bas dobar i sto je najbolje nismo krenuli kilavo vec sa jakim presingom
N

Nickcdn

pre oko 2 godine

I tvoj komentar je baziran na strucnim analizama sveznajuceg Z. Pantica Yenkeea!
D

Def za Nickcdn

pre oko 2 godine

Pa koji Zeljko Pantic?Pa ovaj mali Jovic los svaku utakmicu i dalje ima prednost u odnosu na Terzica.Rezultati jesu dobri ne sporim trenera ali ako mozemo da budemo jaci ajde da budemo jaci.Srpski ti pricam da pare ne mozes uzeti za Miljkovica a realno nije mu mesto u Partizanu i jos nekolicini igraca.Sledece godine moze da bude ako ne Ls ona Le a mi smo u dugovima pa sigurno necemo da se vadimo prodajom rezervnog golmana,ekonoma ...vec najskupljih igraca.A onda ce ovi losiji da ostanu i kvalitet ekipe se nece promeniti.
P

PG

pre oko 2 godine

Terzic i Miletic da startuju i derbi .
A

Alo decko

pre oko 2 godine

Terzic da, Miletic jok
g

grobar cacak 1987

pre oko 2 godine

Koliko bi samo Partizan bio jaci nego sada da nema nesretnog Jojica...Onaj covek gusi ekipu,spor,bez pasa,bez driblinga,sut nikakav,koji kvalitet poseduje?I cim nema Miljkovica osetila se sigurnost i u odbrani..
T

Teodul

pre oko 2 godine

Druze, to je jedan od najboljih igraca u timu. O cemu to pricas???? Ne slusaj sta pricaju neki po jutjub emisijama, gledaj meceve rasterecen toga, pa daj ocenu!
T

Teodul2

pre oko 2 godine

Miljkovic je u odbrani mnogo korisniji nego Miletic ili Zivkovic. Obrati paznju na vecerasnje izdanje Miletica, svakom je jasno da je tu bila promaja. Uostalom, ne mesajmo se u posao Stanojevicu, najboljem treneru naseg prvenstva. Ili Bi znate bolje?.??
k

kekW

pre oko 2 godine

Ja sam pljuvao Miljkovica sve do vecerasnje utakmice, ali gledajuci kako prolze pored Miletica veceras nekoliko puta moram ipak da priznam da je u defanzivi neprikosnoven. Da se ogradim, ne hejtujem Miletica, samo mislim da je 10 puta bolji stoper nego bek
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

miletic fizikalija to je to. Nije bek iliti barem nije dobar bek jel ga prelazak preko centra zbunjuje
g

grobar cacak 1987

pre oko 2 godine

teodul@ Pa ja upitah prijatelju koji kvalitet poseduje Jojic?Odgovori mi konkretno i precizno a ne demagogijom to najbolji je u timu kao,kako,na osnovu cega?Nema goreg,svaki pas netacan u noge protivniku i kontra za protivnika.
S

Saša_PFC

pre oko 2 godine

Čemu takkva priča tebe i slicnih tebi....u kom smislu ti Jojica vidis kao loseg igraca za Partizan.Čovek na svakojbutakmici ili strelac ili asistent i vi ga kritikujete.Jojic u Partizanu ponovo vraca staru slavu i ocekujte dobar transfer za njega iz Partizana jer poseduje kvalitet koji se trazi u Evropi...strpljivost,nema komplikovanja previse,odlicno izvodi kornere,strelac i asistent...pa sta treba jos da bi se dokazao.
N

Nickcdn

pre oko 2 godine

Bezel ti o fudbalu nemas! Sedi, kec.
n

no siki riki

pre oko 2 godine

nije vas sramota pa ove je nakantala spartak zdrepceva krv,jos sad igrali s podlmatkom,mada to i jeste uspeh za klub koji je zadjnu pobedu u kupu-ligi sampiona imao davne 1984
M

Mop

pre oko 2 godine

Koliko bi voleo da i vas nakantamo pa da opet kukate kako je sve namešteno
a

abc

pre oko 2 godine

Mop@MopMop@ 'si ti nešto pretio i pred Kup u Nišu, šta li ti gledaš na tim treninzima koje posmatrš, koliko ti razumeš sport uopšte...? Sport je ritam, film je ritam, muzika je ritam...ako to nisi provalio onda ne znaš ništa, ako nisi provalio da partizan u košarci nema ritam onda đzaba ideš na treninge. Vidim, ni u fudbalu ne prepoznaješ ništa, Zvezda može da ne pobedi jer ima problem u timu koji Stanković ne može da reši, ali to sa partizanom ovakvim kakav je nema veze.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

@ no siki i riki...pa niste tako pricali kad ih izvukosmo
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Da,isti taj Spartak Subotica je izbacio Spartu koja je pre toga ispala od vas i pojacala se VASIM igracima za tu sezonu kad je igrala protiv Spartaka i ispala.Sta ti to onda govori kakva je bila Sparta tada i zasto je "petlicima" iz Praga jedini poraz kod kuce pre Partizana naneo Olimpik Lion i Monako?Samo se ti ziv raspadaj u zavisti a tek ces u nedelju!
G

Gostiiip

pre oko 2 godine

daj bre.Nosi tog Jojica kuci,ne zna covek nista. imaju Nemci sjajan izraz "pametni trcanje", e to sto ovaj leti kao muva bez glave ili noj kojem je pregled igre jednak kao da igra u Resavskoj pecini.
R

Relkoik

pre oko 2 godine

Slabo se razumete u ono sto komentarisete. Ukoliko ste Vi u svom poslu onoliko kvalitetni, koliko Jojic donosi timu Partizana, onda ste sigurno jako imucnini uspesni!!!
l

linoleum

pre oko 2 godine

hahah pa njih je pre 2 godine izbacio pazi sad spartak zdrepceva krv iz kvalifikacija za ligu evrope,a grobari se izlozili ko da su izbacili mancester.da nije tuzno bilo bi smesno :) ali dobro dobicete u nedelju jednu vaspitnu!
A

Axaxa

pre oko 2 godine

Bitumenu, od prošlog četvrtka iz rečnika vam je nestala reč Sparta. Do tad ste pisali kako je njih Zvezda izbacila a kako će oni rasturiti Partizan. Prc
M

Mop

pre oko 2 godine

Ako ne? Hoćeš da umukneš?
b

bravo matori

pre oko 2 godine

i 76 -te ` ih je izbacio Brondbi
k

kadlicesdazaspes

pre oko 2 godine

@ linoleum ...al je tebe pogodio ovaj poraaaaazzz juuuuuj
V

Von

pre oko 2 godine

Markovic nije bio ni za 5 Jovic takodje.
D

Doxy

pre oko 2 godine

Mnogo je jak Partizan ove sezone,zahvaljujući Stanoju. Dogurali daleko u Evropi,a i uzimaju titulu. U nedelju +8
j

jel realno????????

pre oko 2 godine

Do juce si govorio da je titula namestena za Zvezdu,jel realno to?????
G

Gostgtt

pre oko 2 godine

i da je dao 10 golova ne moze da dobije crveni karton i 8cu za ocenu...
G

Gostanko

pre oko 2 godine

Au brate kakvi tekstovi. Mati draga. Zamislite ih da pobede Liverpul u sred lige sampiona kakvi bi naslovi bili.
R

Rodman1986

pre oko 2 godine

I vi kad ste izbacili istu ovu Spartu pisalo se kao da je izbačen Real u polufinalu LŠ. Ali dobro, vas samo jede rutinski prolaz Partizana protiv sasvim dobrog, vrlo dobrog protivnika.
K

Kako

pre oko 2 godine

neko ko dobije crveni može da dobije 8
F

Fudbalista

pre oko 2 godine

Jovic 5.5 Saplice se o loptu. Ostali dobro ocenjeni
F

Fhost11

pre oko 2 godine

Ova Sparta je očajna
H

Hermano7

pre oko 2 godine

Ma da bre, vi ste najbolji klub sveta. Kakva Sparta kakvi bakraci. Vi ste najbolji na svetu, odracemo vas u nedelju.
G

GrobarKosmet

pre oko 2 godine

Al mi se Surdulice ne plasimo! Verujem da je Surdulica 3x slabija tj za nas za vas mozda jaca
B

Bla 2

pre oko 2 godine

Jojic ubedljivo najgori u partizanu, sad dodjoh sa utakmice
V

Vrlaz

pre oko 2 godine

Dodao bih i Markovica tu.
T

Teofan

pre oko 2 godine

Panticu, ti li si?