Komentari na vest

OCENE SEZONE – PARTIZAN: Promašene investicije i lažni lider Natho; plusevi za Zdjelara, Markovića i Jovića

Cole Manojle

pre gotovo 3 godine

Za sve je kriv Stanoje. Pogotvo za Sumu i dovodjenje krseva i davanje minutaze Zeki Milioneru
Л

Луд или збуњен

pre gotovo 3 godine

Значи, читао сам док нисам прочитао "лажни лидер". Лажни капитен израелске репрезентације? Хвала и довиђења.
П

ПЛ14

pre gotovo 3 godine

Сезона за заборав. Не очекујем ништа боље ни од следеће. Партизан је зрео за корените промене, од управе до играчког кадра.
R

Real

pre gotovo 3 godine

Ma bice bolje Iliev ce da dovede pojacanja na svim pozicijam. Cekaj zar nije on dao ostavku a i dalje se pita!!!
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

sve se kod nas radi planski...dovode se igraci koji su spremni na kompromis iliti da plate procenat upravi .Nazalost i jug je naplatnom spisku pa se tolerise nikad gora uprava .Posle katastrofalne sezone ,kombinacija sa Veljinom grupom,transfera kao sto su Gigic, bajebek ,itd sta jos uvek drzi upravu u klubu ???
M

Miladin Surla

pre gotovo 3 godine

Stanojevicu je 5.5 puna kapa. Ispao iz Evrope u sezoni kupanja. Trofeja bez. Nije dobio nijedan derbi. Forsirao svoje igrace (njegovog kuma menadzera) koji su ukanalili igru i celu atmosferu. Sklonio Sumu i Banjka. Nathov voljni momenat kad igra sa Markecom i Jojom nula, video od njih pa nece da ispada budala da se cima. Asano mu utekao, jer kao trener i psihioog nije ucinio ama bas nista. Pravio je nizove sa ekipama iz donjeg dela tabele. Sve u svemu tezak promasaj. Dao bih mu ocenu 8.5 ali za besede, analize, demagogiju i guranje svojih metuzalema. Trenerski ucinak i znanje su mu veoma siromasni.
K

Ko forsira Stanijevica?

pre gotovo 3 godine

Treneru dati najnizu ocenu! Interesuje me sta je tzv trener zeleo postici dovodjenjem penzionera u Partizan (Obradovic, Miljkovic, Markovic, Jojic), ali znam da time nije zeleo nista dobro Partizanu. Njegovim stavom o strancima je otisao Sadikj, sklonjeni Suma i Banjak. U ekipi penzioneri, pa traziti da Natho, inace odlican igrac dominira i preore teren je zaista ideja samo loseg trenera. Igra Partizana je trebalo da se bazira na znanju Izraelca, a ne da on nadoknadjuje penzionerske igre i manjak ambicija Stanojevicevih naknadno dovedenih pulena Stanije je potpuno ugusio Stefanovica, Sumu i jos neke igrace, a pisac ovog clankak prica da su neki igraci malo pokazali. Kako da se pokazes ako ne igras? Za spas Partizan treba prvo dovesti ambicioznog trenera, a ne alibi trenera koji se hvali rezultatima koje njegov tim ostvari sa drugoligaskim ekipama kakve su bile ove godine u nasoj ligi. Zavrsi se takmicenje, a kakav kostur ekpipe napravi Stanoje za iducu sezonu? Igrace mu opet Jojic, Miljkovic, Obradovic, Markovic i poneki omladinac, ali ne najbolji, vec onaj od kojeg ce trener imati korist. Stranac jedva da ce odigrati neku utakmicu. Prema tome, Stanoje van iz Parizana, jer cemo opet ispasti iz Evrope, a to znaci kraj velikog Partizanakojeg pored trenera i uprave kluba satiru i politicki negativnui uticaji i jedan svemocni covek.
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

@ ko forsira Stanoja ..druze on na svakom "svom" igracu uzme kintu pa ti vidi
D

Ducus

pre gotovo 3 godine

Dok je Zdjelar u sredini neprikosnoven Partizan nece vidjeti boljitak....dzaba hvalospjevi,uzasan igrac,spor bez idejan u napadu bez ikakvih ambicija da zaustavi protivnicki protok lopti u odbrani...

Zoran Ristic

pre gotovo 3 godine

Natho je najbolji igrac u ligi. dati mu slobodu.produziti ugovor do kraja karijere i ostaviti u klubu
D

Dr Dragon

pre gotovo 3 godine

Pravo u metu Svaka ti je zlatna samo Stanojevic 5 Ipak on gura Jojica Nathka Markeca i Stulica.a ne neko drugi.Zasto nije zastitio Asana i podrzao Sumu kao najbolje
G

Grobari Nis

pre gotovo 3 godine

Sta si ti napisao ovde, ja ne verujem... Miljkovic nista nije uradio da poboljsa utisak! Decko je prosto glup kao igrac, nema dovoljnu fudbalsku inteligenciju covece, sta si ti gledao? Nije se naigrao niko? Katai ga unistio samo u poslednjem derbiju, a i Ivanic, a i u proslom, tako da... Obradovic bivsi igrac, kao i L.Markovic, Jojic, Bajbek, Stojkovic vec dve sezone, ne samo ove sezone...
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Katai se nije video pored Miljkona. Jos mu viri iz dzepa.
H

Hannibal

pre gotovo 3 godine

Ok, Zvezdaš sam, ali svejedno... Ne slažem se sa pojedinim ocenama, naročito kada su u pitanju Natho, Suma, Šćekić i trener Stanojević. Uveren sam da su sva trojica zaslužila po pola ocene više, a trener celu ocenu manje. Natho je fantastičan fudbaler, vrlo moguće i najveći znalac u Srbiji trenutno, a u konkurenciju ubrajam Ivanića, Kangu itd. Njegov problem ove sezone je "podela poslova" na terenu sa igračima znatno slabijeg kvaliteta i voljnog momenta, pre svega mislim na Jojića i Lazara Markovića, igrače koji su dobijali previše kredita od strane Stanojevića i uprave, a ničim ga nisu opravdali. Natha treba pustiti da bude i mozak, i motor ekipe, igrač koji raspoređuje saigrače, izvodi prekide i sl. Tek tada će se videti ogroman kvalitet koji Izraelac poseduje. Slično važi i za Sumu, pravog majstora kome samo treba kontinuitet. Kada je u formi, Suma je igrač evropskog formata, ali sve to Stanojević očigledno ignoriše. Banjak je takođe neiskorišćen vrhunski fudbaler, a za Bajbeka se znalo da je sklon povredama i kriv je onaj ko ga je doveo u klub. Stanojevićev Partizan je imao niz pobeda protiv znatno lošijih timova, a ja sam mišljenja da je pod Savom Partizan igrao i lepše i produktivnije.
M

Mikri

pre gotovo 3 godine

Koliko je bilo lose gledati zvezdin sastav kad ste 6 godina dominirali mislio sam u zivotu svom necu videti goru ekipu igraca (mislim na zvezdu i partizan) ali evo partizan me razuverio...bas los skup igraca, ja ne znam samo gde onaj pantic vidi ekipu koja je takmac sa evropskim timovima...sa ovim sastavom bez asana vi necete daleko. Ali evo vidim dosao je sanicanin sto nije los potez...sve u svemu i on je nista vise od proseka nazalost....trebace vam godine da se oporavite ili da zvezda 2 godine pukne u evropi pa da krene masovna bezanija....ali ne vidim na koji nacin zvezda moze da ne igra makar tu konferenciju, sto opet dobosi kakve takve pare...zvezdi ovo takmicenje dolazi u najboljem mogucem trenutku jer tesko da ce moci da veze 10 uzastopnih LS i LE
V

Volim svoj klub

pre gotovo 3 godine

"Mada, nijednom nije dobio večitog rivala, što je merilo vrednosti fudbala u Srbiji." Za navijače Crvene zvezde jedino merilo su igre u Evropi - bilo i ostaće. Ne znam čija su onda ovo merila?
G

Grobaroos

pre gotovo 3 godine

Vazno je da SVI, BAS SVI "cigani" i njihovi novinari ZNAJU KAKO SE DOLAZILO DO PARA I DO TROFEJA! Nista drugo nije vazno verujte! Pustite ih DA SE RADUJU...dok mogu, AKO IMAJU ZASTA!
k

keket

pre gotovo 3 godine

meni kao ciganu je najveci utisak da ja ne znam vise od 5 igraca Partizana, ostali, kao kad mi pricate o igracima kolubare, nikad cuo, nikad video... veliki je problem kad nemas vise od 2-3 solidna igraca, sto je trenutno slucaj sa partizanom, to ne moze da se ispravi za godinu dana

Velibor Malesevic

pre gotovo 3 godine

Hahahaha...to sam ja sad hteo da napisem, takodje zvezdas. Nekada sam znao bar prvih 11 koji redovno igraju a sad kad citam imena...sve mi bre nekako isto a da ih vidim napolju ne bi ih prepoznao, sve neki anonimusi. Da nisu vratili ove matorce, znao bi samo mustafu i Stanoja.
Z

Zeljeznik

pre gotovo 3 godine

Zašto je čudno? Nemaju svi para kao jedan klub da za velike novce dovode reprezentativce Austrije, Srbije, bivše premijerligaške igrače, igrača aktuelnog šampiona Italije itd..... Nemojte da projektujete sebe u drugima. Ne stoji iza svakog kluba država, ne lebdi duh "vrhovnog komadanta" iznad svačijeg stadiona.
P

Pročelnik

pre gotovo 3 godine

Treba imati veoma tvrd obraz pa pričati o teškom životu, dok tim pazari u Romi i Arsenalu i svake godine dovede nekog iz Olimpijakosa. Niko vam nije kriv što ne znate da birate, ali pare vam nikad ne zafale.
M

MiloradBekrija

pre gotovo 3 godine

MILAN SMILJANIĆ bez ocene – Prisutan. Dovoljno :)

Golubar

pre gotovo 3 godine

Njegova uloga je ,,van terena" citaj kafane, diskoteke, zurke, splavovi...mi smo sami sebi u lice pljunuli.
S

Samo Bob

pre gotovo 3 godine

Čemu ova analiza, kad je svakome ko se iole razume u fudbal jasno da je Šamrok Stanoje, pored štetočinske uprave, uz "bombaša" Ilijeva, najveći problem mučenog Partizana?! Retko netalentovan trener, a bolji je trener nego što je bio igrač. Pa ti vidi o kavom se kalibru radi!
P

Pecko Pivo

pre gotovo 3 godine

Cemu analiza?! Samo iz jednog razloga, da se baci prasina u oci i da se Stanojevic, kao glavni krivac, opere. Svi su krivi manje-vise, samo je SER ALEX OD SAMROKA dobar.
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

1. predsednika da biraju navijaci javnim glasanjem 2. kandidat za predsednika moze biti samo osoba koja je zaduzila Partizan ili bas jak biznismen 3. predsedniku mandat max 2 godine 4. predsednik da prikazuje javno ulaz i izlaz para 5. zabraniti "navijacima "pristup terenu,kancelarijama ,svlacionicama , itd 6. svima koji prave probleme na stadionu i oko njega zabraniti pristup na odredjeno vreme ....bez ovoga nemamo o cemu da pricamo

Golubar

pre gotovo 3 godine

Zasto Lola neocenjen, pa on je dao najveci doprinos klubu jer kako kazete ,, savetima mlađim i podrškom igračima njegove generacije" mi smo mnogo toga dobili u odnosu koliku on malu platu ima a mozda se i jos neko iz njegove zlatne i mlade generacije vrati i svojim bogatim iskustvom da doprinos klubu.
V

VALJAK

pre gotovo 3 godine

Dobra je ocena samo ako se dovedu bolji i brzi fudbaleri. Nama treba iskusni i brzi igraci. Takvih 7 -8 nam fale ali ovoj upravi ne verujem. Oni bi sve dzaba a sto vredi da se proda ! E nema uspeha a dug sve veci.

Kalčopolista®

pre gotovo 3 godine

@iksina bosančero, čime li si potkupio Joksu kad' mi ne pusta odgovore na tvoja palamudjenja! Nego kako si ocJenio proslu sezonu kada nam je na klupi bio normalan trener koji je izvodio najjaci tim a ne saboter? Koliko suteva su galaktikosi iz najdubljeg stadiona na svetu, ucesnici LS uputili Partizanu? Terminatori koji su jos ubedljvije "osvojili" titulu nego ove sezone! Sa 20+ bodova prednosti!Pitam za statisticare kragujevca i coveka broja! Molim odgovor, protresi tu glavicu bosansku od celika i napisi! ... blo li te veslo koje te je preveslalo preko reke Drine! Joksa pustaj komentar ;)
P

Pa...

pre gotovo 3 godine

...I prošle sezone ste bili uspešni kao i ove.
I

Iks Tb

pre gotovo 3 godine

Šarloa sezona kupanja 2020!!!! Hahahaha hahahaha hahahaha... Belgijski galaktikosi hahaha hahaha hahaha hahaha.. Peskiri i plaza u fulu sezone hahaha hahaha.....
Z

Zli Vuk81

pre gotovo 3 godine

Uprava je postaljena da vas ukanali.Treneri rade protiv ekipe.Vučić i ceo SNS su protiv partizana.Ok,shvatili smo,priznajemo,samo ne cmizdite više.....svi su vam drugi krivi,idete više svima na ....šta god te zanima,balavče,tu sam.
G

Gost7899

pre gotovo 3 godine

Jović igra standardno levo krilo i u 20 utakmica ima jednu asistenciju na debiju i još jednu iz kornera. Faktički celu polusezonu nije dao ključan pas, dao je golove jer je dobijao loptu kad treba. Perspektivan igrač ali on sve radi isključivo na volju i želju, nema magiju u nogama. Uostalom vreme će pokazati, ove sezone on mora biti najbolji po očekivanjima, a ako ne bude kreće pljuvanje.
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

Ok navijači Partizana koliko vidim u komentarima kritikuju upravu i to je prihvatljivo za botove iz vladajuće stranke SNSCZ ali čim se u takvom komentaru spominje neko iz vlasti odmah 100 minusa za dve sekunde.Panteri nemojte biti takve sramote ne morate baš toliko otvoreno botovati za vlast
P

Pa1

pre gotovo 3 godine

Stvarno mislis da to rade navijaci Zvezde? Postoje armije zaposlenih za te stvari a nemaju veze ni sa Zvezdom ni sa partizanom
D

Deyan X

pre gotovo 3 godine

A ocena za upravu? Ah da, oni nisu ni zaslužili da ih ocenjuju, oni su zaslužili da ih najure. Da se ja pitam, neznam dal bi neko ostao u PFC, i to više mozda dok ne dovedem boljeg. Jović je pokazao da može da se racuna na njega. Suma zna.Ume. Ali ne svaku utakmicu. Zdjelar ore teren, ali ne kao sto je to radio Everton Luiz. Asano pobeze. Ostali nisu za plus. (mada kad realno pogledas redjali su pobede, ali kad one vode do samo drugog mesta, onda ... )
G

Gost1204

pre gotovo 3 godine

Dok dodju do rekonstrukcije, neke ekipa znj kvaliteta ce i ih izbaciti iz evrope, pa ce sve karte da bace na kup,tu su odma u finalu ako ne ukrste se sa Zvedzom, u prvenstvu borba za 2 mesto standardno,sve su svemu svetla buducnost
U

Uprava i trener ostaju

pre gotovo 3 godine

Tastatura tv simpatizeri partizana kada ćete konačno shvatiti da se preko tastature i iz zamračene sobe uprava i trener ne mogu menjati. Na stadion pa im recite šta imate. Samo da znate da su janjičari uz upravu i da će ista ostati dok to bude želela. I zato džabe po tastaturi udarate i hrabri ste i drčni sa pristojne udaljenosti od stadiona iz tih vaših provincija. Neće to ići tastaturaši. NE MOŽETE IH OTERATI NIKADA!!
D

Deyan X

pre gotovo 3 godine

Uprava se smenjuje sledece godine na Republickim izborima. A i prvak države.

Velibor Malesevic

pre gotovo 3 godine

Pa vi grobari terate upravu vec 10 godina, mozda i vise. Vasa zlatna vremena Zeka&Bjeka su davno prosla. Moracete da skapirate da morate da imate igrace kako bi uzeli bodove, upravu da dovede te igrace a ne da dovodite anonimuse iz Srbije i Evrope pa vam posle svi krivi sto se raspadate. U basketu ista prica, svi drugi su vam krivi. Sad vas je Mega opeglala, da nije i za to Čović kriv....?
O

Ovaj

pre gotovo 3 godine

tekst je odlican svaka mu je na mestu.
b

batabane

pre gotovo 3 godine

Zanimljivi i interesantni komentari od strane urednika.Gotovo pa sve tacno napisano,ali neke opravdava,a neke jos više okrivljuje, neovisno sto je napisao.Stojke na momente dezorjentisan,uspavan, daleko od nivoa za Partizan.Popovic kao da od Stojketa uci, i on na momente uspavan kasni na intervenciju.Mlad je moze, ali mu treba dovesti pravu konkurenciju.Za Miljkovica,sve tacno, ali njegova tehnika i pomoć napadu, jako ispod nivoa potrebnog Partizanu.Za Zivkovica nema pozitivan konentar,a hvali njegove prodore i centarsuteve.Primecuje da je bez asistencije,a na jednoj utakmici je stvorio sijaset sansi, ali su se drugi ispromasivali.Nisam siguran dali je Zivkovic pravo resenje,ali je za klasu ipo bolji od Miljkovica.Za stopere ok ocene,osim sto je Banjak bio jedino los kada ga je nemusti Stanoje gurao na beka.Levi bekovi, Urosevic jako siguran, uvek u igri i na lopti,cesto i u skoku kao stoper, i ako neki zaziru od njegove fizičke slabosti.Nedostaje mu bolji prodor i centarsut,ali nije da ih bas nema.Obradovic u par povezanih utakmica kada je dao i lep gol, pokazao vrhunski nivo.Nazalost i pre toga i posle toga jako jako slabo, i pozadi i napred.Znaci moze,ali dali ce... Scekic ovog proleća bolji od Zdjelara, i ako je Zdjelar klasu bolji igrač.Kad su zajedno na terenu, sivilo,muka.Vracaju loptu jedan drugom,stoperima,pa i golmanu,muka.Kao da nema smisla da se protivnik napadne dok dobro ne namesti odbranu.I jedan i drugi bez prodora iz drugog plana, i osvajanje prostora.Scekic to ne može,spor je,a Zdjelaru ne pada to na pamet.Zbog njih dvojice,igrac koji to moze,ume i hoce,ne dobija priliku,a to je Lazar Pavlović.Zbog njih dvojice Natho se gura napred na desetku,a covek je kralj centra, dirigent.Zbog njih dvojice,zrtve su,L.Pavlovic, Natho i Suma,koga je Stanoje potpuno izbacio iz forme.Na kraju najveca zrtva je tecnost igre,golovi,rezultat.Suma je nazalost, izgleda,psihicki jako slab,treba mu oslonac, podrška, i pre svega poverenje,da bi bio pravi.Ali to treba trener da vidi oseti,ako je trener,jer sve drugo pise na internetu kako treba da treniras igrace.Markec je pre svega desetaka, i to treba da igra pa da ocenjujem njegovu igru.Mnogo puta me nervirao,ali se ja njega nikada nebih odrekao.Mozda i proigra.Jojic slabo,ali ne toliko,da treba da se otera.Bolji je nego u prvi deo sezone, znaci mozda i bude.Jovic je dobar,i fizicki i tehnicki.Treba mu malo vise sigurnosti, i bolji izbor poteza i moze da igra ne u Partizan,nego u Juve.Stulic zreo za pozajmicu,ali u dobar klub i pod jakom kontrolom Partizana,jer sve ima za vrhunskog spica.Mislim da je Partizan u cajtnotu i da nema vreme da ga polako Stanoje,lose vodio tim,sa prilično dobrim sastavom.Morao je da: Zivkovicu da prednost u odnosu na Miljkovića; Banjaku da vise prostora na stoperu i to na obe strane;Da drugog zadnjeg veznog, odnosno centralnog,rotiraju Natho, i l.Pavlovic.Da ofanzivnog veznog iznesu,Suma i Markec.Jojic bi uskakao po potrebi,ali samo u vezi,kakvo krilo.Zato je Stanoje jako los trener bez osecaja, ili postenja,ne znam.
I

Iznutra

pre gotovo 3 godine

Au mad bi stvarno znao situaciju pocrveneo bi od stida. Lazat Pavlovic moze u prostor, a Sceka ne moze? Ako je iko guran i kad treba i kad ne treba i ako ikoga Stanoje tvrdoglavo gura to je Pavlovic. Igra izgubila na tecnosti i efikasnosti, pogledaj brojke od ove godine
b

batabane

pre gotovo 3 godine

@iznutra O kojoj istini i brojkama govoris? Scekic kad njega vec pominjes,je sigurno bar deset puta imao vecu minutažu od Lazara.Drugo,ja sam za Scekica konkretno rekao da je slab kada je zajedno sa Zdjelarom na terenu, i da je spor u trcanju, i da je polusezonu odigrao bolje od Zdjelara.Sta od toga nije tacno?Trece ja Pavlovića vidim pre svega na centralnom veznom,kao zamenu za neprikosnovenog Natha.Lazar voli loptu i lopta voli njega,a to je fudbal.Nije od onih koji gledaju da je ne dobiju i gledaju da je se bukvalno otarase,pa makar i golmanu je odigrali.
G

Gospodin Chaki

pre gotovo 3 godine

HVALA TI LALATE!! HVALA TI DEKI!! Jel stvarno 0(nula) duplo ništa trofeja u zadnje dve sezone? Jel stvarno bila panenka Gemovića? Jel stvarno Delija Lalat odneo pehar kupa u Novi Sad? Jel vam stvarno propala rezervacija restorana za proslavu osvajanja kupa? Jel vas stvarno Lalat otresao treći put uzastopno? Jel se stvarno i dalje kunete u Drinčića? Jel stvarno dovodite vašeg dželata Aranđela Stojkovića? Jel ste stvarno fasovali 3 komada od devetoplasiranog drugoligaša fk Novi Pazar? Jel stvarno SavO još početkom avgusta odustao od titule? Jel stvarno deca još nisu pošla u školu, a mučeni partizan se već oprostio od titule? Jel vas stvarno iz kvalifikacija za LE izbacio surovi Šarlroa klub koji za 116 godina postojanja nije osvojio nijedan trofej  u bilo kom takmičenju? Jel stvarno dupla kruna na Marakani? Jel stvarno za Zvezdom zaostajete 13 bodova? Jel vam stvarno Borjan odbranio dva penala? Jel stvarno Gobelja skinuo ćega Mustafi? Jel stvarno dug mnogo veći od 31M evra?
Z

ZzzRrr

pre gotovo 3 godine

Kakav lažni lider Natho? Pa on je bio naš lider u šutiranju penala, nemojte tako
M

Milutinović

pre gotovo 3 godine

U pravu si, sledeće godine će nam svirati 20+ penala pa ćemo videti koju ocenu dobija.
V

Viša trenerska

pre gotovo 3 godine

Još trener i igrači i pali se mašina!

Kalčopolista®

pre gotovo 3 godine

Trener samrok 6,5? Covek koii je pod misterioznim okolnostima ostavljao najbolje igrace Partizana na klupi! Iz ugla pravih navijaca Partizana 0 i jos manje od toga! Iz ugla skupljaca sekundarnih sirovina iz najdubljeg stadiona na svetu 10 - odlicno im je odradio posao! Ljiga odvratna!
@

@#$@#$

pre gotovo 3 godine

Najdublja je Slađina džamin.Lično sam se uverio.
I

Iks Tb

pre gotovo 3 godine

Citav sistem, vlada, narod, parlament, nevladine organizacije, FSS, uefa, fifa, udruzenja potrosaca, komunalna milicija, vojska, posta, parking servis, azili za pse,.............. svi, bas svi su se urotili protiv vas! Toliko drsko idu da su vam doveli vasu fudbalsku legendu po drugi put na klupu. Dokle ide to uništavanje FKP!?! Ni trener koji toliko mrzi Zvezdu vam je podvaljen da vas unisti. PRAVDA ZA INSTITUCIJU!!!!
C

Cz

pre gotovo 3 godine

@kalcopolista zamisli koliko je smijesno ili tuzno da se sad neko ko je podstanar (a to ne placa vec otima) sprda na racun nekoga koji ima svoj stan ? To je cista ljubomora i zavist kao rezultat kompleksa nize vrijednosti. To jedino na svijetu mogu zebrice i njeni navijaci. Ali sta vama da se prica kad vam kapiteni i legende kluba vracaju pasose, pozivaju na silovanje sebe, mole za oprostaj dijela zivota.... dotakli ste dno, i probili, a vama samo Zvezda u glavi.
I

Iks Tb

pre gotovo 3 godine

Najbolje vas je ocienila Sarloa jos u mjesecu julu prosle 2020! Cekamo ko ce vas ove godine ocjeniti?!?!

rty

pre gotovo 3 godine

Nemoj tako to je bila ekipa koja je sampion Belgije prvih 6 kola. Nije bitno sto je poslednjih 6 jedva izbegla ispadanje :D
I

Iks Tb

pre gotovo 3 godine

Najbolje
S

Stefnik

pre gotovo 3 godine

Po nekom mom skromnom misljenju Partizanu je potrebna generalna rekonstrukcija cele ekipe. Ako misli da bude koliko toliko konkurentan sa Zvezdom posto ove sezone to nije bio(a da se ne lazemo) da nije bilo i raznih guranja pogotovo u prolecnom delu pitanje da li bi u opste bio i drugi i dosao do finala kupa? Znam da ove moje reci bole navijace Partizana i da cu dobiti brdo minusa ali jednostavno mislim da je situacija bas takva. Kao prvo ove sezone ce ako ga ne ukinu i Partizan imati veliki problem sto se tice bonus igraca, posto je S. Markovic otisao, samo nemojte da mi pricate o cuvenoj omladinskoj skoli i slicnim nebulozama, mogu ti klinci nesto i da odigraju ali da se ne lazemo nije to neki poseban kvalitet. Isti slucaj he i sa Zvezdom. Krenucu od golmama, mislim da je vreme da Stojkovic krene nekim drugim putem ili da zavrsi karijeru. Defanzivna linija ce odlaskom vec pomenutog Markovica biti dobro oslabljena kao u ostalom i citav tim ali dalaskom Sanicanina ta rupa bi mogla da se popuni. Na strucnom stabu da vidi kako dalje mozda i promenom formacije sa trojicom pozadi. Iskreno mislim da su visak i Miljkovic i Obradovic i Brezancic. Veza je pocivala na Nathu i slazem se potpuno sa ocenjvacem majstor malih utakmica. Kad god je trebalo nije ga bilo osim penala. Ovi klinci nit smrde nit mirisu isto kao i Markovic s tim sto bi uz Sumu i pravo mesto u ekipi i on proigrao. U glavnom uz Scekica i Zdjelara i Sumu bi trebalo da se sve vrti. Holenderu pridodati nekog ozbiljnijeg spica i mislim da bi i njegova uloga postala daleko znacajnija. Naravno to nisu ovaj Bajbek ili kako vec ili ovaj Stulic. Sve u svemu mnogo nepoznanica i jako teskih odluka je trenutno na rukovodstvu Partizana jer ako se nista ne promei na bolje plasim se da ce se agonija nastaviti a to nikome ne ide u prilog. Sportski pozdrav.
R

Ris

pre gotovo 3 godine

Ja nemam pojma o kakvoj dominaciji vi pisete ako se gleda derbi 1 na 1? 300 minuta, 210 na njihovom stadionu, 2:1 za Zvezdu, dva gola iz prekida od kojih jedan iz penala i jos kad dodate Samrokovu taktiku i sabotiranje ekipe nije vredno bilo kakve price. Za evropu Zvezdi skidam kapu!
J

Ja...

pre gotovo 3 godine

... ne znam o kakvoj ste dominaciji vi pričali u vreme Toleta? 6 puta smo vas pobedili, po 3 puta u kupu i prvenstvu. U košarci smo vam šamarali F4 generaciju.
c

cirkus

pre gotovo 3 godine

u toletovo vreme je zvezda pobedila revans 1/2 kupa minimalcem i ispala jer je 2-0 bilo u humskoj i pobedila u polusezoni avrama granta 1/2 kupa i ligaski derbi golom u nadoknadi s 25 metara.. vau kakva dominacija.. od 6 uzastopnih titula (2 u terzino vreme) bar 4 se resavale direktno u derbijima, gde ste tu bili velesilo?
D

Da...

pre gotovo 3 godine

...A pobeda od 4-1? Gde ste bili, "šampioni"? A 3-2? Nerešeno ne računam, to je grobarima pobeda
G

Gost xxxl

pre gotovo 3 godine

Sramno veličanje isforsiranog Jovića!
M

Masja

pre gotovo 3 godine

Nije sezona za zaborav skupo cemo mi placati sto ne prodjosmo Charleoa i sto smo poklonili Sadiq i Stevanovica...dug je marastao iz tog razloga bice borbe za evro licencu..Nase ratne vetrerane treba napraviti milionerima a nisu ni za nizeligase..klasicno unistavanje kluba od politickog vrha...Suma prosao malo bolje od Moreire..ceka na jaaaako mucan period al opati utisak je da je trener nas vec rezervisao Tursku kao bazu za pripreme...eee rodjace umesto ko svaki klub zahvalnica i cao on znà da ce biti trener i sl.sezone..samoubili smo se.
G

Gromada

pre gotovo 3 godine

Prvi deo sezone je obeležio veliki broj sudijskih grešaka najblaže rečeno, sve u korist gromade. A onda je došao Ser Stanoje i napravio neverovatan niz sa Lolom, Jojićem i ekipom. Niz je trajao do poraza u derbiju. U Kupu u prvom poluvremenu mogli da gube tri razlike, neverovatna sreća ih pratila. Posle Stanković izveo glavne igrače, ni tada nisu mogli da se osole, samo ležanje, bunker, šutevi kao na ragbi terenu, centaršutevi misaona imenica. Lažni grčevi i izležavanja. Šteta što ih Falćineli i Katai nisu ispratili sa 3 gola već na poluvremenu.
N

Neša77

pre gotovo 3 godine

Ta tvoja “evropska” Zvezda se namučila 120 minuta protiv našeg, priznajem, raspadnutog kluba, gol niste mogli da nam date pa ste na penal lutriji odneli kup. Čekam da vas vidim protiv iole jačih klubova iz Evrope, na primer protiv Salcburga, Dinama iz Zagreba, Monaka, ako uopšte dospele do baraža za LŠ. Prognoziram vam ispadanje iz Evrope, ni LE nećete igrati, mi jesmo trenutno u haos stanju ali vi ste lažni sjaj!!
V

Već...

pre gotovo 3 godine

...ste nas videli protiv Salcburga. Javite se kad pobedite u u derbiju, u bilo kom sportu.
M

Muler

pre gotovo 3 godine

Ne tako davno si nam prognozirao poraz od Budućnosti u košarci? Šta sad misliš o tome?
G

Gost samo gost

pre gotovo 3 godine

Vi ste u haos stanju!?Haos stanje ce onda osetiti kada ti na lavoru budu rasle pecurke kao na Marakani.Kada na lavoru ne bude struje i vode kao na Marakani.Kada ti budu u bunkeru budu igrali Tutoric,Gavric i slicni majstori fudbala.Kada klub ne bude ima da plati stanarine igracima a hrane ih vlasnici restorana koji navijaju za Zvezdu bezplatno jer klub nema para.Kada klub nema para da kupi ni hem
N

NAPOLJE

pre gotovo 3 godine

Zašto su Vučela, Vazura i Iliev nakon 4 godine bez titule i 2 blamiranja u Evropi i dalje u klubu?
N

Neša77

pre gotovo 3 godine

Zato što nekome iz vlasti odgovara da njihovi ljudi vode naš klub, za Vučelu svi znamo ko je i šta je, ljiga neviđena, ali voleo bih da mi neko kaže ko je Vazura, kako je doveden u Partizan, kakve taj čovek ima zasluge da bude na takvoj funkciji u Partizanu, možda zato što je Šokov zet?!!
B

Biće...

pre gotovo 3 godine

...bolje sledeće sezone. U poslednje 4 šampionske sezone pobedili ste jedan derbi, u sledeće 4 pobedicete još jedan.
n

ne lazi

pre gotovo 3 godine

I tukli vas u kupu dva puta.
R

Ris

pre gotovo 3 godine

Ako se racuna kup u zadnje cetiri sezone 3 pobede Zvezde 3 pobede Partizana i 7 remija
M

Mi...

pre gotovo 3 godine

... vas odrali u vaterpolu, samo ne znam kakve veze to ima veze sa fudbalskim prvenstvom?
A

Ako...

pre gotovo 3 godine

... se računa kup i ostale utakmice , Zvezda ima 111 pobeda protiv Partizana . Više nego protiv Javora.
G

Gost1221

pre gotovo 3 godine

Postenje izvire na sve strane od navijaca partizana, lazne avangarde kako sami sebe nazvase,videlo se kad su imali naklon zutih kako je bilo, vladali su, ali svakom zlu dodje kraj pa tako i vama,uvek cete biti 2 klub u zemlji na vasu veliku zalost
R

Ris

pre gotovo 3 godine

Zato smo cekali penal 22 godine u derbiju zbog naklonosti zutih i crvenih. Zasto nama nisu doveli Gasprom ti zuti?
M

Muler

pre gotovo 3 godine

Zato što Rusi hoće da ih narod voli, zato nisu sponzor Partizana.
G

Gost1985

pre gotovo 3 godine

Hahahahahhaha Kako je lepo ustati ujutro, uz kafu čitati kako se zlo našeg sporta raspada konačno. Jos kad bi ih otpravili u Zagreb pa da završimo zauvek sa tim repom...
M

Mitro

pre gotovo 3 godine

Zlo našeg sporta je zna se ko
B

Bolje

pre gotovo 3 godine

Kad si takav da nisi ni ustao..
P

Partizan do groba

pre gotovo 3 godine

Dobro je poznato da vasa redakcija , necu da kazem mrzi, ali sigurno ne voli Partizan.U pocetku ove otmice svega fudbalskog i sportskog u Srbiji, trend ovakvog pisanja prema Partizanu je poceo da prati dogadjaje.Sada je to preraslo u histeriju . Vlastodrsci to i ocekuju, navijaci Zvezde prizeljkuju.Sva stampa je u lovu na Partizan gde se radi na tome da se ovaj, od mnogih voljen klub, oslabi do te mere da vise ne bude faktor u zemlji.Klub koji nikad nije bio narocito voljen od vlasti, osim vojske.A vojska je postena i uvek po zakonu.Sada se ovaj ponosni klub izlaze aferama sa kriminalom , sve zbog opisanih ciljeva.Ali vi i cela Srbija treba da znate da sta kod da radite ne mozete pokvariti nasu ljubav prema ovoj svetinji, koja je pod opsadom i puna neprijatelja iznutra dovedenih iz istog razloga.I ka sto pesma kaze "dobro pamtim sve", dan naplate se priblizava. Znam da ovo necete objaviti iako je realno napisano, procitacete vi iz redakcije.
r

re>partizan do groba

pre gotovo 3 godine

Zar je moguce da ne kapiras da ovo sto se sada vama desava su upravo dani naplate koji su vama dosli na naplatu. Mi smo vas nacin ponasanja od 2008 do 2013 proucili do tancina i razradili tako da se vi necete oporaviti bar jos deset godina. Nasi ljudi su u vasoj upravi, ceo FSS je nas, sve sudije su nasi, imamo veze i u UEFI, jednostavno dobra je klima po nas. Da ne pricam o novinarima. Bicemo veciti prvaci, a to znaci da uvek imamo bar neko grupno takmicenje u dzepu, nesto zaradjujemo, trosimo, bitno je da vas odvojimo od svake mogucnosti da budete prvaci Srbije. Vi cete i ovo malo fudbalskog skarta da prodajete budi zasto, Evropu, mislim na grupe, vrlo tesko cete da igrati, bodova sve manje na rang listi Uefe, a dugova sve vise. I tako non stop. A tebi i tebi slicnima ostaje samo da se zapitate a zasto tako. Odgovor je zato sto Vi nikada nista posteno niste radili, sem na neku gurku a kada pritom se jos dodaju Tole Karadzic, Mirko Marjanovic, Branko Ruzic, Ivica Dacic, Zeljko Pantic, Milorad Vucelic, mogu samo da pozelim da svaki sledeci sekund vase patnje bude jaci nego prethodni. E sad znas odgovor.
G

Gost12

pre gotovo 3 godine

re》partizan- ma bravo za komentar!!!!!!!!!!
7

79

pre gotovo 3 godine

ako neko spomene one vase postene M. Miljanica i M. Pantica. Dzaju i ostale postene predvodjene AV, AV-om
G

Gostujući navijač

pre gotovo 3 godine

Ranije Moreira, sada Suma. Ništa čudno od ovog "trenera ".
W

Walt

pre gotovo 3 godine

Treba dati šansu Čoliću, Baždaru, Lazaru Pavloviću i Stanojloviću. Partizan živi od prodaje i mora da ima 5-6 igrača iz svoje škole stalno, od povratnika i stranaca nema vajde!
9

951357

pre gotovo 3 godine

Pa ti bi da ispadnete iz lige? Koji crni Čolić i Pavlović...
B

Brojčanik

pre gotovo 3 godine

Bolestan si.. Sjasi sa nasih vesti.. Smoru.. Svagde se trpas.
@

@ 951357

pre gotovo 3 godine

Bolje i časno da ispadnemo iz lige nego da budemo državni projekat i da prosimo za licencu.
Z

Znači...

pre gotovo 3 godine

...Partizan kome država plaća licence nije državni projekat?U opozicionom klubu Partizanu igraju bivši igrači Arsenala, Liverpula, Junajteda, CSKA, PSG, Rome, Olimpijakosa, Celzija, a u državnom projektu Zvezdi bivši igrači Grafičara, Krila, Pogona, Radničkog, Rada, Napretka, Vojvodine i beloruske fabrike traktora.
N

Neša77

pre gotovo 3 godine

A malom Bojatu, bolji je desni bek od Miljkovića i Živkovića zajedno, razbija momak već godinama u omladinskoj ligi ali nema menadžera da napravi “kombinaciju” sa Stanojem i Ilijevim.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@@ - to kažeš sad nakon što ste isprosili 2-3 licence. Interesantno. Je l' to znači da nećete više da prosite?
F

Fudbalista

pre gotovo 3 godine

Stojković - podvala 2, Popović-budućnost 4, Stevanović prvi golman 5, Miljković-konstanta 4, Živković-bolji u napadu od Miljkovića 4, Obradović-preplaćena ljubav 3, Urošević-borba 5, Brežančić-džabe plata (-2), Marković-stabilnost 5, Vujačić-snaga 5, Ostojić-iskustvo 4, Banjak-greška 2, Zdjelar-primer 9, Šćekić-pravi 7, Natho - skup 5, Lola-Rajko (-2), Jojić-ne treba, hvala 2, Suma-preskup 3, L. Pavlović-budućnost bez prilike 6, F. Stevanović- samo marketing 4, D. Stojković-bez šanse 5, Jović-perspektiva 8, L. Marković-ne zaslužuje 0, Holender-pogrešno mesto 6, Bajbek-da vrati pare -5, Štulić-krut 3, Asano-odbrana 7. Stanojević-nedovoljno hrabar i slabiji od Miloševića 4.
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Neverovatan niz pobeda a ocene katastrofa. Nesto tu ne stima. Lose ocene ili lazan niz.
G

Gost1204

pre gotovo 3 godine

Najveca ocena za najboljeg penaldziju u Evropi a i bogami u Svetu sa pravom,ovo su ocene za igrace koji su 2 u ligi i pored njih Vojvodina,Cuka,Tsc ostatak lige presmesan i kao dobija dobru ocenu neko, svi po 0
V

Valdo

pre gotovo 3 godine

Ispao iz Evrope,odmah oterao Sadika,skrajnuo Sumu,Asano pobegao Bajbeka igraca PSG i kad je mogao nije pustao da igra,na kraju je dobio SNS lazni niz da ne zavrsi sedmi na tabeli,napolje sa sa rezimskim Samrok-Sarloa sarlatanom.
N

Neša77

pre gotovo 3 godine

Kako je samo Ibra cimnuo Bajbeka u vreme dok su igrali za PSŽ, rekao mu je doslovce, mali talentovan si ali razlika između tebe i mene je što na 20 utakmica ja dam 25 golova a ti 2-3, razmisli šta bi trebao da uradiš da me dostigneš, ovaj se samo kiselo nasmešio i pognute glave nastavio trening.
t

tyrion_lannister94

pre gotovo 3 godine

kako vas nije sramota da holenderu date 6,stavljate ga u rang sa nekim igracima koji su odigrali po desetak utakmica i to cist prosek,a on najbolje pojacanje u poslednje 2-3 godine
G

Gost123455

pre gotovo 3 godine

I sledece godine bez trofeja, toliko.
M

MiSmoGrobari

pre gotovo 3 godine

Kakve nerealne ocene, mi smo najbolji tim u domaćem prvenstvu, to što smo izgubili od amatera iz Novog Pazara i još 4 puta je slučajnost. Nismo mi lopovi kao ovi iz Zvezde da sezonu završimo bez poraza, mislim jesmo imali sezonu bez poraza pre nekoliko godina, ali naša je bila poštena. Da nas ne uništavaju u domaćem prvenstvu mi bi se plasirali u LŠ. Ma šta plasirali, osvojili bi sigurno. Samo da nije Vučića da nas uništava i ometa u radu vrednu upravu našeg kluba koja prodaje igrače i po 12 miliona. Doduše posle toga ispade nekako da nemamo da platimo takse da se takmičimo u kvalifikacijama za Evropu pa nam država daje taj novac, ali to je zato što nas UEFA mrzi, a Zvezdu voli. Tako kaže Željko Pantić.
G

Gost123455

pre gotovo 3 godine

Daj druze ta kukanja itd i te spinove pisi negde druge “Jeste mi smo najbolji ali izgubili smo od novog pazara itd” Nismo najbolji Zvezda ima mnogo veci roster sa kvalitetnijim igracima i zato ne moze da izgubi u ovoj nikad slabijoj ligi Kad bi se liga smanjila na manje klubova i bila kvalitetnija bila bi druga prica Mi gubimo zato sto nam igraju obradovic vujacic scekic itd Ti igraci ne bi trebalo da igraju ni za Bolec Mi da smo bolji od te zvezde pobedili bi je u derbiju ove sezone
G

Gost555

pre gotovo 3 godine

Nema mesta u Bolecu, bore se za Bg zonu
d

dejanera

pre gotovo 3 godine

@Gost123455 Vidis da mozete i realni da budete. Zvezda je bolja od Partizana MNOGOOOOO. Ali ne toliko zbog prvih 11! Nego zbog klupe koja donosi tu prevagu. I nije to samo ove sezone! Prosle je Partizan imao jos tanju klupu. Citavu sezonu je odigralo istih 14-15 igraca. Ove je podignut broj igraca ali slabo su sta doprineli. A moram da priznam da mi nije bilo drago kad su vam dosli Jojic, Markovic i Obradovic , pa i Holender! Ocekivao sam Partizan sa ovim sastavom: Stojkovic- Miljkovic, Banjak, Markovic, Obradovic- Zdjelar, Jojic, Suma, Asano, Stevanovic- Bajabek. A onda da sa klupe ulaze Natho, Lazar, Holender, Scekic, Stulic, Vujacic.... To je meni izgledalo kao tim koji moze da igra dobro, ali ima i ko da udje ako ne ide (ili ima kaznjenih i povredjenih). Od toga je ostalo malo sta. Sad se opet razjuruje sve i opet ce se hteti instant rezultati?! Kako kad nema para, hemije, igraca...? Sve u svemu Partizan mora uci u tu LK! A kad (ako) udje ima sansi i grupu da prodje. Cak je teze uci nego proci grupu! A ako ne udje ostaje mu 5-6 dana prelaznog roka da razjuri sve ove sto imaju velike plate i da Stojkovic, Jovic, Stulic, Bazdar, Puric ....igraju citavu polusezonu! Posle toga ili ce se znati da vrede ili srecan put. Partizan titulu uzeti nece! A da li je drugi ili cetvrti nikakve razlike nema!
R

Rakija11

pre gotovo 3 godine

Ja nevejrujem da neko jos gleda Pantica. On odavno labilan. Klasican jutjuber. Uprava napolje
T

TheMladen

pre gotovo 3 godine

Da li je moguće da neko nije shvatio da je ovo sarkazam?
M

Mauzer

pre gotovo 3 godine

Analiza na mestu! Za Natha 100%
S

Srb55

pre gotovo 3 godine

Onaj ko je pisao ocene moze slobodno da promeni profesiju.. Natho promasen?? Banjak nedostojan, a nisu mu dali da igra na svojoj poziciji!?? Miljkovic 6, a Zivkovic 5,5???? L.Pavlovic nedokazan, a igrao sve ukupno 2-3 utakmice??? Holender 6, a igrao skoro svaku utakmicu i skoro nista pokazao nije, ne kazem da je Stulic nesto dobar, ali u najmanju ruku nije imao istu sansu...
G

GrobarKosmet

pre gotovo 3 godine

Lazni lider Natho? Auuuu Brate Vujacic 6.5? Auuuuuuuu Jedino se slazem za Jojica!
D

Dexaman

pre gotovo 3 godine

Sram vas bilo za komentar o Nathu i Banjaku! Kritika može biti iskazana i na drugi način, a ne ovako kako ste vi uradili. Nisam primetio tako oštre komentare i epitete u nekim drugim situacijama...

rty

pre gotovo 3 godine

Kakve ocene i kakvi komentari autora teksta za drugoplasiranu ekipu u prvenstvu. Sta bi pisali da sad uzmete svaku ekipu SL pogotovo ove amaterske koje cine pola lige? Sta ste ocekivali od nekih igraca iz ovog teksta kada se znaju njihovi plafoni? Svi su znali da je Miljkovic Stanojev igrac kao i Jojic koji je u kanalu 7 sezona vec. Markovic koji izgleda kao bivsi igrac vec nekoliko sezona ? Ne mozes od njih ocekivati da odigraju ne znam koji fudbal kad oni to ne mogu vec godinama .

Bojan Kekezovic

pre gotovo 3 godine

Priča se da Miljković svaku noć trza nogom u snu pokušavajući da stigne Kataija.
I

Idemo breee

pre gotovo 3 godine

Pa Kantai nista nije uradio protiv Miljkovica, morali da mu sviraju penal da bi dao gol u derbiju. Nije se video ni na jednom derbiju. Previsu izvikan igrac koji fudbal veze nema
G

Gost12

pre gotovo 3 godine

idemobreee-samo grobari koji ne shvataju fudbal mogu da kazu da Katai nema veze sa fudbalom!!))) Kosarkaski navijaci bili i ostali...
H

Haha

pre gotovo 3 godine

Nego druže, jel Degenek završio posao kod ortopeda?

rty

pre gotovo 3 godine

@Idemo breee Moras bas da ne znas nista o fudbalu da kazes da je Katai nema pojma. Decko da je radnik kakav je talenat bi bio u top klubu liga 5 sto nije to je do njega ali svaki derbi kad primi loptu vasi se poplase pomere se 2 metra jer ako ostanu blizu ispadnu iz kola kao Miljkovic.
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Katai dao dva gola u derbiju, brt. Jedan iz penala. To je dva gola više nego Sadik, brt. Degenek i Sadik dali isti broj golova i asistencija u derbiju, brt. Hehehe, Sadik i ja imamo isti učinak na derbiju, brt .
G

Gost978

pre gotovo 3 godine

Nema neuspeha - sve je super i baš kako treba, nezadrživo napredujemo i nema nam ravnih na Zapadnom balkanu, pa i šire...NEDAM VAZURU
T

Tropiko1

pre gotovo 3 godine

Loša analiza, vidi se da je radio neko ko nije šutnuo mačku s praga, neko veoma loših namera. Govoriti tako o pojedincima, sramota je. Potpun promašaj autora
K

Kritičar

pre gotovo 3 godine

Naravno da je analiza loša kada je Miljković dobio istu ocenu kao Stojković. I još Miljković dobio bolju ocenu od Ostojića.
3

32 titula

pre gotovo 3 godine

Svaka cast tekst je odlican pa neka puknu od muke svi koji su neobjektivni.
M

Motel Radmilovac

pre gotovo 3 godine

Jedino ste potrefili sa Stanojem-Siguran! Ali siguran za šta? Siguran da neće imati ekipu koja će da sprda cz na derbijima, siguran da neće "talasati", siguran da će dati legitimitet snscz. Za nagradu dobio drugo mesto i suđenje sa kojim bi Savo uzeo titulu. Obavio misiju i siguran je da neće imati igrače niti forsirati igrače koji prave budalama ove kosmičke šampione.
G

Gost12

pre gotovo 3 godine

motelradmilovac-tvoj nik aludira na seksualnu orijentaciju Dragana Dzajica, klasicna grobarska nemoc na delu))) Posto nikada u istoriji niste, i necete imati takvog igraca, vi ste mu prisili tu glupost. A ceo Bg zna da je covek prevrnuo sve dobre ribe tog vremena. I to izmislie navijaci kojima se vodje hvale veselom orinentacijom(Zare), i kojima je potpredsednik kluba cuveni profoped))))) Sramota je mala rec za vas zaista. Pozdrav i svako dobro vam zelim. Objavite mi komentar!!!
N

Nole7Delija

pre gotovo 3 godine

Vratiiii se Tolooooo!!!
M

Motel Radmilovac

pre gotovo 3 godine

Niko nikome ništa nije "prišio" i ceo Bg zna kao što kažeš. Čim si se raspisao toliko oko običnog nika, verovatno imaš valjan razlog;). Sportski pozdrav.
N

Nešto. ..

pre gotovo 3 godine

...ne vidim da si demantovao da vam je vođa Žare u duginim bojama?! ? I "profesor". Tu su i Ivanov I Božinov,hejteri kažu i Sveta Marković.
@

@kalcopolista

pre gotovo 3 godine

Ko te ne zna.... Napiše gluposti i onda kao "to svi znaju". Sad treba tebi neko da se pravda, aha, važi. Evo, odgovori čoveku za Žareta, to vam je vođa. Titule se ne osvajaju spinovanjem.
M

Motel Radmilovac

pre gotovo 3 godine

Botovi iskulirajte, da, baš ću da demantujem i tipkam sa polusvetom, samo udrite, dobro pamtimo sve... Ima nas gomila...
@

@kalcopolista

pre gotovo 3 godine

Sam si u ovome, kakva crna gomila. Znači, ti nećeš da demantujes, a drugi moraju, inače priznaju da si u pravu? Odgovori samo za Žareta?
Б

Бибарс

pre gotovo 3 godine

А оцена за Звездину СНС управу Вазура-Вучелић-Илиев је чиста десетка, одрадили су савршено свој задатак.
B

Batistuta

pre gotovo 3 godine

Trener kome Suma, Stevanović ne igraju dobije 6,5 ocenu!? Natho van pozicije. Odbrana očajna sa Vujačićem i onim panjom Šćekićem. Asano pobegao iz kluba,i nikom ništa. Sve je jasno da sa ovom upravom i trenerom nemamo šta tražiti u ovom nameštenom prvenstvu.
G

GROBAR.

pre gotovo 3 godine

Ne mogu da verujem da ovo pisete.Sramota.Natko lazni lider?Da mu oduzmete golove sa penala?!Neverovatno.Penali su sastavni deo igre i velika je stvar za elipu koja ima perfektnog izvodjaca.Koliko asistencija i kakvih je Natko imao ove sezone pokazuje o kakvom igracu se radi.Partizan losa ekipa?!Ekipa koja je vezala 19 pobeda uz samo 3-4 primljena gola je losa?!Lazar Markovic je odigrao izvanrednu sezonu,istina da je bio slab u derbijima i toj utakmici u Belgiji ali preko 10 golova je postigao,imao puno asistencija,poteza,fantasticnih pasova za Asana i Holendera,da su oni bili precizniji,imao bi dvocifren broj asistencija na kraju.Partizanova nesreca je ovakavo prvenstvo i ovakvo stanje u drzavi da nije toga Partizan bi se sa Zvezdom do poslednje kola borio za titulu.Ali nazalost to ovde nije moguce. Objavite komentar.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Tebi i dalje nije jasno kako ste došli do tih 19 utakmica sa samo 4 primljena gola?

Bojan Kekezovic

pre gotovo 3 godine

Da je zaista stanje u državi onakvo kakvim ga Grobari opisuju, ne bi ni to drugo mesto ponovo videli. poyy
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Stanojevoc 0!Necu da mi se mazu oci.Surdulicom i Ivanjicom!Tri derbija nista,Evropa ispao od 10 u Belgiji!I on dobija 6,5!Jeste da ste ciganski portal ali sto je mnogo mnogo je!Ser Samrok odlazi!
O

Objektivac

pre gotovo 3 godine

Uprava napolje!Sad kad čitam ovako igrače ne pamtim lošiju ekipu Partizana u poslednjih 15 godina.Što i ne čudi s obzirom na najnesposobniju upravu ikada i obične poltrone sa zadatkom.I da Miloš Jojić zaslužuje ocenu 1.Zeko brate pusti da te pamtimo po onom slobodnjaku nemoj nam kidati živce i naredne sezone.Očigledno da ne možeš više da igraš ozbiljan fudbal.Miljković i Šćekić dva totalno beskorisna čoveka za igranje fudbala pa i ne čudi što toliko delujemo loše na terenu.
У

УЛТРА...

pre gotovo 3 godine

АЛИ ТАТКО ДРУИД ИМА УНУКЕ МЛАД И ПЕРСПЕКТИВАН АХАХАХАХ ИМА ПЕТ УНУКА !
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ocene u najmanju ruku kao da su oni prvaci. Mislim da je Zvezda dobila slabije ocene. Krenimo redom. Stojković i visoki standardi? Molim vas. Sveta ništa epohalno nije odigrao, Vujačić je bio bar duplo bolji. Svakako ne za 7, za 6 da. Isto tako Banjak. On jeste kikseta, ali je sasvim korektno igrao za Partizan. Nije on kriv što ga je Stanoje sklonio. I naravno da nije hteo da uđe, neće da ga ovaj zajebava. Opuštena 6ica. Isto tako Zdjelar i Šćekić. Zdjelaru ocena manje. Suma 6,5? Čime je zaslužio tako visoku ocenu kada nije igrao ili nije ništa igrao? Na početku sezone 3 utakmice bio ok, i to je to. Bar pola ocene manje. Isto tako Stevanović koji je em bio raspad em nije igrao, ocena manje. Jović 7? Ok, on jeste bio najsjanija tačka Partizana ove sezone, ali da ne preterujemo, 6,5.
V

Varela

pre gotovo 3 godine

Čuj izraza kikseta.Brate aj budi iskren jesi ikada išta trenirao u životu blamiraš se ovde.Mislim da ti je jedina utakmica koju si odigrao ikada ona na Football Manageru
9

951357

pre gotovo 3 godine

@Varela - A je l' si odgledao ti jednu utakmicu Partizana? Mislim, ono, kao navijaš za njih. Ajde onda sad lepo kreni od prve Banjakove utakmice pa do poslednje. Garantujem ti da je na bar trećini njih imao opasan kiks. Ne sećam se da li su padali golovi zbog toga, ali čini mi se da nisu. Što ne znači da ne kiksira. A ako ne veruješ meni, pitaj navijače Olimpije šta misle o njemu. Za tebe sam svakako fudbalski doktor nauka, pa makar da fudbalsku loptu nisam pipnuo u životu. A jesam, da se ne zbuniš.
V

Varela

pre gotovo 3 godine

951357 jesi pipnuo si fudbalsku loptu pošto su te možda kao najsmotanijeg i najdebljeg slali na fizičkom na gol da braniš pa te napucavali.Ti elementarno znanje o sportu nemaš jednostavno se vidi na svakome ovde kad nešto napiše da li je u priči.Sa mnom ne možeš da udješ u istu rečenicu o sportu jer to koliko ja sporta i fudbala imam u nogama i sa kim za ceo život to ti na football manageru nisi igrao
F

Fudbalista

pre gotovo 3 godine

Zdjelaru manje od Šćekića? A baš si lepo počeo sa "kad nešto mrziš" Vladimirom. Zdjelar je najkorisniji zadnji vezni u ligi, sigurno, ako uzmeš u obzir tip srpskog zadnjeg veznog. Nije dečko kriv što igra ono što su mu rekli da zadnji vezni treba da igra. A može i bolje, uveren sam, samo što tad mora da ima trenera koji će imati petlju da mu kaže da igra drugačije...a i on školovan u "bata Đorinoj" školi pa ne zna bolje...ups. Vidi kako to ocenjuje onaj ko voli Partizan, al' iskreno i bez ikakvog interesa.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@Varela - ti to o napucavanju iz iskustva? Inače, evo već par nedelja komentarišeš moje komentare. Kao takav fudbalski znalac, nisi ni JEDAN jedini put napisao nešto o fudbalu. Samo uvrede na moj račun. Ali JEDAN argument nisi dao ni za šta, ni o jednom fudbaleru, situaciji. Samo lupaš gluposti o tome kakav sam, kakav mi je život, i ostalo. Ti zapravo ne komentarišeš fudbal, ti komentarišeš mene. Mislim da treba da razmisliš o tome koliko si pukao kad imaš potrebu da već nedeljama vređaš nekog lika sa interneta o kome ne znaš ništa. Toliko o tvom poznavanju fudbala, došao si samo da me pljuješ. Kao i svaki prethodni put. Pa kad si tolika sveznalica, daj neki argument, ugledaj se recimo na Fudbalistu. @Fudbalista - Ma ja se slažem sa tobom da je Zdjelar bolji od Šćekića, samo mislim da je ove sezone odigrao slabije od njega. Prethodnih sezona je bio dosta bolji. A o njegovom potencijalu je teško diskutovati jer je već u "srednjim fudbalskim godinama" i šta može ili ne je teško proceniti.
V

Varela

pre gotovo 3 godine

951357 Komentarišem te isključivo zbog toga što se vidi da si isfrustriran jer je nemoguće da neko toliko ostavlja brdo komentara.Na svaku vest o bilo kome iz Partizana bivšem ili sadašnjim igračima ulaziš i komentarišeš i provociraš.To jednostavno rade ljudi sa jako lošim kvalitetom privatnog života,čim toliko vremena odvajaš za prepirke ovde iskreno te žalim jer imaš komplekse i frustracije koje rešavaš preko tastature.Svi vide i znaju šta zvezda radi i koliko je abnormalno povlašćena u odnosu na sve ostale samo ti to ne vidiš.Pratiš fudbal kod kuće non stop jer si zatvoren i to je ok ali takvi likovi ne mogu da znaju ništa jer nisu igrali fudbal niti se druže sa nekim ko je u toj priči.I brate dobronameran savet evo kafići se otvaraju do 12 izadji malo popij piće sedi makar sam za sto možda ti neko pridje možda upoznaš nekog pa nije Partizan samo u tvojoj glavi.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@Varela - vidim da si i pored toga što si igrao fudbal profesionalno po ceo dan stigao da završiš i doktorat iz primenjene psihologije. Ajde sad mi izpsihoanaliziraj osobu i život osobe koja ide po netu i vređa druge ljude koje nikad nije srela od jutra do mraka. Kakav je njen život? Ajde ne izlupavaj se više, molim te. Ako imaš nešto o fudbalu, napiši, a ako nemaš, zaobiđi me.
V

Varela

pre gotovo 3 godine

Samo ti botuj druže obično se brdo minusa za 4 sekunde pojavi neposredno pre tvog komentara.Svaka čast
@

@varela

pre gotovo 3 godine

Što te biju ovi dobri ljudi? Mislim, lik te bije argumentima.
V

Varela

pre gotovo 3 godine

Ti ako mislis da je ovaj sposoban da nekog bije argumentima pa jos si ludji od njega.Ja koliko vidim navijaci partizana vas terorisu sto se tice argumenata cinjenica sve lepo koliko se trosilo tada i sada,koji igraci su igrali,koliki transferi maltretiranje bukvalno
G

Gost....

pre gotovo 3 godine

A ko je promašaj od onih koje je Savo doveo, sem Markovica....stranci niti iedan??? promaseni su miljković, obradović, jojici, pa i markovic
a

atrebasmj

pre gotovo 3 godine

Lazar Markovic ima korektnu statistiku,znaci bilo koji drugi fudbaler da je to uradio isto bilo bi wow naslovi ludilo.Ne znam sta mu se desava,nemoguce da jedan takav igrac ne moze nista bas,steta.Kako bih voleo da gledam starog Markeca makar na 5 tekmi samo haha
K

Koma

pre gotovo 3 godine

Zivis u zabludi. Stari Markec ne postoji, to je taj Markec, isti. Samo postoji stara liga u kojoj su Kula, Bsk Borca, Metalac, Banat....
s

selavie

pre gotovo 3 godine

Koma kucaj Lazar Markovic vs Inter,Benfica,Arsenal.Decko je klasa,ali se zasitio.Nije on slucajno bio u timu sezone Liga Evrope.Ti si ljubomoran jer radis posao koji ne volis.Poyy
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

KOREKTNU STATISTIKU KOREKTNU STATISTIKU?!U prvom derbiju masi MRTVU sansu na 1:0,u drugom menja Jovica i usporava desnu stranu da imas osecaj da ide u rikverc a u finalu kupa je uspeo samo da dobije zuti za 70 minuta?!
F

Fudbalista

pre gotovo 3 godine

Statistika je kao bikini, reče davno Zvonko Mihajlovski....gledaš u sise a nema ih. Tako i "Markec". Imaš ga u timu jer je to Markec - a nemaš ga, jer ne igra ništa što koristi timu.
s

saaa

pre gotovo 3 godine

Sa 11 metara puca nepogrešivo. Šutnuo je 12 puta i svaki pogodio
R

Rakija11

pre gotovo 3 godine

Uprava ocena : 0 i to napisite.. uprava napolje
G

Gost43

pre gotovo 3 godine

UPRAVA JE NAJVECE ZLO ! DALI OVI VAPAJI STIZU DO LOPUZE. NOVINARI POTRUDITE SE DA VANCAGE CUJU STO NAVIJACI MISLE. A VODJA IH CUVA ZNA SE ZASTO. JEDNI DRUGOM CUVAJU LEDJA I FOTELJU.
B

Bobinjo

pre gotovo 3 godine

Pravi put je da se ovaj tim rastereti matoraca Stojković,Lola,Ostojić itd i istrošenih igrača time bi dobio novac za osveženje okrenuti se mladim igračima i njih forsirati uz par iskusnih igrača možemo mnogo bolje.
s

sendivar do kraja

pre gotovo 3 godine

mi u srbiji imamo jako lose skaute i lose se radi, ne zna se ko je gori , napisite koga je mrkela doveo na poziciji lidije vukicevic i sta ce biti na kraju sa asanom?