Komentari na vest

OCENE – SRBIJA: Gudelj je motor ovog tima! Mogu li Mitar i Vlahović zajedno? Ne ide da se ljutimo na Piksija

A

AcaP

pre preko 2 godine

Realno je Irska na nivou Male Moštanice mada, Moštanica je malo jača tehnički, Irci trkački. Bez bekova, sa 3 igrača ispred golmana istih karaktetistika nije moglo bolje. Zamislite tragediju svetskog fudbala da prođemo mi a ne Portugal?!
d

drmocnisergej

pre preko 2 godine

Sergej presao igricu i izbacio nas iz direktnog plasmana na sp. Bravo junacino od 150 milki :)
m

maksimovic out

pre preko 2 godine

MAKSIMOVIC nije za representaciju!!!! cim je usao, sve niz vodu!!! i to non stop. vise prica i derigira nego sto dobije bitke bez lopte
B

Berliner

pre preko 2 godine

Nije bilo lose ali ako igramo sa 2 spica onda jovic vlahovic ako sa jednim onda mitar ili vlahovic. Najpotrebnija nam je koncentracija 90 ili 120 minuta i samopouzdanje . Tadic , sms, jovic, vlahovic, gudelj, rajko, bleki su vrhunski igraci
N

Nemacpojma

pre preko 2 godine

Ma mogu zajedno samo nisu uigrani jos bas kako treba a i desilo se da nije bilo rezultata ovog puta iako smo ga zasluzili..
Д

Душан95

pre preko 2 godine

Свака част новинару на овом закључку на крају текста.
d

drmaksim

pre preko 2 godine

Nogo negatvni komentari, kao da je Portugal lako dobio Irsku. Jedva se izvukli pred kraj. Nasi momci doigrali. Nismo imali srecu da damo drugi gol. Idemo dalje , bice bolje.
M

Maximilion

pre preko 2 godine

Tadića su ubili, svaki put kada primi loptu, jedan igrač na leđima, drugi napada loptu, nije ni mogao mnogo da uradi, ali je lepo držao loptu, davao prostor drugima da se razigraju, mislim da je izvukao maksimum iz situacije u kojoj je bio. Vlahović je takođe sasvim solidan bio, čak je i radio za Mitrovića i ekipu, a Jović je po mom mišljenju previše sebičan i ne znam da li bi uradio bilo šta bolje od Vlahovića. Nemanja Radonjić je ubedljivo najsporniji igrač i već nekoliko puta se dešava da igra jednostavno previše nonšalantno. Prvo protiv luksemburga onaj promašaj na 2-1, a sad protiv Irske 3 velike šanse je prokockao (prvi put je probao da predibla golmana pa ga stigao odbrambeni igrač, drugi put onaj traljavi šut iskosa sa desne strane i treći put kad je zasrao onu kontru 3 na 1). Jednostavno, on nema kontinuitet igranja, da bi mu bilo rutinski da rešava takve stvari, ali izborom klubova kao da ni ne razmišlja da li će imati minutažu u klubu u koji dolazi (U Benfici kapiten ekipe igra na njegovog poziciji ?!). Ostale šanse koje smo stvarali (ne računajući onu šansu Vlahovića iz 6. minuta) i nisu bile toliko izgrađene šanse, koliko su nas naterali da završavamo akcije iz zona iz kojih inače retko dajemo golove.
G

GandraRS

pre preko 2 godine

Mene Pavlovic sve vise pozitivno iznenadjuje. Napreduje bas bas
G

Gost e

pre preko 2 godine

Da Veljković ne igra libera zbog njega dobili bi i sinoc dva komada na njegova ispadanja,sta vi uopšte gledate?
K

Kindle

pre preko 2 godine

Pavlovic ne ‘ispada’ vec dobija instrukcije da krece napred i razgradjuje blok. Ima najbolju tehniku od svih nasih stopera plus otvara po levoj strani. Mora nesto i da se kapira a ne samo gleda blagotelecim pogledom u ekran.
V

Vlax

pre preko 2 godine

Nemamo ni levog, ni desnog beka, a ipak smo u igri za prvo mesto do kraja kvalifikacija. Teško da može bolje.
D

Dzi

pre preko 2 godine

Kostic neprimetan Vlahovic los, los, los Tadic je davitelj...usporava ekipu ... Gudelj izvanredan Uvek dobri Mitar Rastrcani Djuricic uz Gudelja najbolji na terenu SMS ipak dobar, Pavlovic dobar Radonjic donese ako nista zivost u igru Ekipa ima potencijala ali ima i rupa...nema stabilnost...mnogo energije odlazi u vetar, u prazno.. Mnogo se radi malo se odradi... Fali nam pameti na terenu, pokvarenosti, takta, nemamo tu zicu koju imaju prekaljeni timovi... Igramo jedan stil celu utakmicu... Ne kontrolisemo utakmicu jer ne umemo...samo po gasu pa dokle se stigne... Bolje i to od doskorasnje apatije ..ali pitanje je koliko se ovako moze... S Portugalom ce biti ok... Iako jaka ekipa...nije to ekipa od onih sa tradicijom... Pokazalo se da lose reaguju na fajt...agresiju, ako se odigra muski ima tu dovoljno prostora i da se pobedi... Ziveli.
X

Xyz

pre preko 2 godine

Ti se videlo jos odavno. Njega samo Tumba moze da stavi na stopera
a

aleksa101

pre preko 2 godine

Da moja Zvezda igra kao Stojkovićeva Srbija,pa gde bi nam kraj bio.. I da smo izgubili, ostaje ukus zadovoljstva,kad gledas ovaku reprezentaciju..
D

Drmrpr

pre preko 2 godine

To su Irci a ne neka jaka repka. Neka proba protiv Portugala ovako, primice 6komada. Kako koji dodje menja odbranu. Meni Sergej ne bi igrao nego 15min po potrebi...
s

strucnjaci .....

pre preko 2 godine

objasnite kakve veze imaju izmene sa rezultatom..do izmena mi smo bar dva..tri gola razlike trebalo da vodimo...a posle pije vodu da se pojaca vezni red..itd...covek ima napadacki stil i ostaje dosledan tome...igra za gol vise...ja volim taj fudbal a vi gledajte ala DJoricev...Petkovicev stil....vazno je ne primiti gol...u napadu sta uradite...gde se bod proslavljao kao pobeda...okej mozda malo treba dozirati cisto da se prodju kvalifikacije...a napadacki fudbal dosao bi do izrazaja tek na svetskom prvenstvu..
V

Vekur

pre preko 2 godine

Radonjic???
B

Batistuta

pre preko 2 godine

Srbija igra odličan fudbal, brzo, dva dodira, bez komplikovanja i davljenja lopte. Uživao sam u igri našeg tima, posle dugo, dugo godina da ličimo na ozbiljnu reprezentaciju. Fudbal je takav, ne pobedi uvek bolji, zato ga i prate milijarde ljudi na Svetu.
v

vauuuuu...

pre preko 2 godine

sve moj do mojega strucnjak....kazu zakasnio sa izmenama...alo bre mentoli gol je slucajan i naravno nije on kriv za one ciste kontre i sebicnosti Vlahovica ne rezonskih dodavanja u zavrsnici kontre...a brate mili i pola onih suteva islo je pravo u golmana...proslavi se covek ni kriv ni duzan..
K

Kenfuzovic

pre preko 2 godine

Sve je bilo dobro.Primljeni gol je peh. Neiskoristene sanse su nas kostale 2 boda.Piksiju svaka cast.Sa ovim "materijalom" kojim raspolaze bolje ne bi niko na svetu.Zapazam jednu stvar!Sut sa distance,kao opcija,kod nadih igraca kao da ne postoji.I kad se nekad desi,to uglavnom zavrsava u tribinama ili lopta bar dva puta odskoci dok dodje do gola.Kao da je teska 10kg.Sansa Milenkovica kada je dobio onu povratnu loptu na sut je bolja nego penal!Videli smo gde je zavrsila lopta.Tadic ima poziciju centralno prema golu.Umesto da gadja on odigrava na stranu i onda lopta lagano zavrsi kod Rajkovica!!!Ne pada mi na pamet da Tadicu i ostalima drzim lekcije ali me to cudi.
S

Stefnik

pre preko 2 godine

Apsolutno se slazem s tobom i dole u komentaru sam napisao isto za Milekovica i njegov sut.
T

Takav šut...

pre preko 2 godine

se u ragbiju naziva pretvaranjem. Isto kao što se i Milenković pretvara da je fudbaler.
G

Gostinho

pre preko 2 godine

Pravi muškarci ne sagiblju koljena pred lažnim duhom vremena...
R

Rodman1986

pre preko 2 godine

Zašto klečite klošarčine? Zbog čega Srbi dođu na stadion u Irsku i kleče? Zbog čega?
R

Ris

pre preko 2 godine

Dva napadača, dva krila i dva kreatora može samo ako će kreatori igrati zadnje vezne kada se branimo. Nije loša formacija ali malo je nehumana prema veznim igračima, moraju više trčati!
g

gost101

pre preko 2 godine

Svidja mi se igra. Odavno nismo imali glavu i rep. Neke greske su neshvatljive i to se mora neutralisati, ako zelimo korak dalje. Sad, da budemo realni - Portugal je jedna od osam najjacih reprezentacija svijeta - cak mislim i bolja bez Ronalda, tako da nije nista strasno zavrsiti ovde drugi i otici u baraz. Realno, ne smijemo izgubiti Stojkovic, cak i ako se ne plasiramo na SP - a vjerujem zaista da cemo ipak otici u Katar.
S

Sramotno ocenjivanje

pre preko 2 godine

Moja baba bi realnije ocenila. Bukvalno, i tako za svaku utakmicu. Ali ovde toliko merealno da je sramotno.
D

Dule Vujosevic dx

pre preko 2 godine

Ako nastave da rade ovako ici ce i reprezentacija na SP za 5 godina ili mozda pre ali ovo je put
S

Smislov

pre preko 2 godine

Cijeli meč odigrati sa 2 napadača, iako vodiš već od 20.minuta, isto je kao kada june udara u tarabu. Nepotreban rizik koji nam se nije isplatio.
М

Мића

pre preko 2 godine

Пикси је по мени само направио грешку што на полувремену, није увео једног везисту уместо Влаховића, како би закључао везни ред. Не контролишемо добро утакмицу када играмо са два шпица, има ту рупа, неки квалитетнији тим би нас одувао са оваквом формацијом.
g

gost101

pre preko 2 godine

Protiv jacih ne bi ni igrali sa dva spica. Ovo je trebalo da se zavrsi sa jedno 3:0, 4:1... sasvim dobra postavka za Irsku. Ovo je toliki peh, da će se negdje morati debelo vratiti.
M

Mile Srbija

pre preko 2 godine

To je zbog 3 stopera nemamo vezni red
D

Dojčilo

pre preko 2 godine

Bojim se da si u pravu
F

F

pre preko 2 godine

Mislim da bi ovde više u napadu grizao Birmančević on tek treba da potpiše unosan ugovor tako da bi davao više sebe od ovih što su se već obezbedili.
T

Tom ue

pre preko 2 godine

Tadic 5..kostic 5..vlahovic 5..uzas..
N

Nema smisla

pre preko 2 godine

Nelogicne ocene! Uz ofanzivan stil, leprsavu igru i pregrst prilika i lepih akcija u napadu, sem Djuricica koji je dobio 7, ostali su dobili prosecne ocene. S druge strane, iste ili bolje ocene ocene dobili su odbrambeni igraci, a pozadi nam je "duvalo" cim bi Irci pritisli....
o

oio

pre preko 2 godine

Vidlo se veceras koliko je neko on fire.Vreme je samo da odgovorni preduznu odgovornost i rese taj problem.
M

Mikac678

pre preko 2 godine

To im je od onog klečanja zato ih nije htelo
B

BN

pre preko 2 godine

Koje klecanje?
1

1244

pre preko 2 godine

Браво за игру Срам вас било за клечање!
N

Nesreca i donekle Piksi su rezultirali remije

pre preko 2 godine

Nije problem kod Piksija toliki sto nije "zatvorio" mec, vec sto je previse kasnio sa izmenom Kostica koji poslednjih desetak minuta nije mogao da se pomeri, a takodje i izmenom gde bi povukao jednog ofanzivca ne bi doveo u pitanje igru prema napred. Ovako je izmena V;lahovic-Jovic bila katastrofalna po nas, plus zakasnela izmena Kostica. Jovic ne znam zbog cega je ocenjen jer bukvalno nista nije uradio kad je usao i sto je najtuznije posle deset minuta na terenu nije mogao da se pomeri. Utakmica je morala da bude resena u kontri 5 na 3, to jednostavno ne sme da se propusti. Zatvaranje utakmice ne znaci da moras da uvedes defanzivne igrace vec da uvedes igrace koji ce vise da trce od ovih koji su se umorili. U poslednjih petnaestak minuta smo na terenu imali Mitrovica, Jovica, SMS, Tadica, Kostica koji jednostavno nisu mogli da se pomere. Znaci samo izmena Vlahovic Maksimovic i Kostic Lazovic da su odradjene u 75 minutu utakmica bi bila zavrsena, ovako smo primili gol kakvi se nama desavaju redovno kada dobro izgledamo na terenu i dzaba gazenje 90 minuta, nereseno smo mogli da odigramo i sa drugim timom.
O

Oko

pre preko 2 godine

jel Kostic namestio zicer Mitru i jos 3 puta u dp.gadjo ih u glavu. Sta vi gledate?
I

Iniesta8668

pre preko 2 godine

Mozda u ovom trenutku treba da bude ovako kada je spic nase reprezentacije u pitanju.. 1.Mitrovic 2.Vlahovic 3.Jovic Aali, ako kreces sa dva spica, prvo stavis Jovica a onda odlucis ko mu je partner, to je toliko prosto da mi vise nije jasno zasto uporno radimo sve kontra Ne, nemoj da me neko pogresno shvati, bas smo dobro igrali, bili opasni, jednostavno samo kazem da Jovic u formaciji sa dva spica igra odlicno kad je drugi spic korpulentan. Tacka.
I

Ich habe Wohnungen

pre preko 2 godine

Vidi se da si strucnjak. Gde radis kao trenercina? West Hem? Stuttgart? Atalanta?
М

М21

pre preko 2 godine

Ено синоћ је дао 3 гола за 20' као 2. нападач, Јовић реално тренутно није ни 4. избор у нападу како немамо 4 нападача, боље да је увео Бирму него Јовића ... Дечко нема снаге да трчи
S

Suger

pre preko 2 godine

Gresis i to debelo… Mitrovic i Jovic su isti igraci, sidrasi, Vlahovic je jedini koji se malo razlikuje od njih, brzi je dosta i moze malo da se izvuce na stranu, dok ova dvojica to ne mogu. Tako da ako igraju dva spica od ova tri na raspolaganju koje imamo, onda mora igrati Vlahovic. Po meni je najbolji model sam Mitar, a iza njega dva kreatora, plus dva ofanzivna igraca po boku i od dva zadnja vezna da jedan bas ne bude samo prema nazad, nego da zna i napred da igra, primer Gudelj i Sergej, a iza Mitra, Tadic i Djuricic, bokovi Kostic i Lazovic ( Radonjic )…

Goran Vukovojac

pre preko 2 godine

Pa i Benzema je korpulentan,pa ništa.
D

Dojčilo

pre preko 2 godine

Pa sad je imao pored sebe korpulentnog špica...I šta je uradio...Da li je uopšte bio na terenu
O

Ostoja Babic

pre preko 2 godine

Dragane odlazi!!!
p

plavac

pre preko 2 godine

da,odlazi,pusti splavare i njihove menadžere sa nas brukaju još koju deceniju
M

Mnogo prosto

pre preko 2 godine

Poraženi su bili već kad su klekli.
A

Ajde glupani

pre preko 2 godine

Sta ste uprli klekli,pa klekli...prvo se informisite zasto su to radili.
S

Stefnik

pre preko 2 godine

Odigrali smo dosta dobro, nije to bila vrhunska igra naseg tima, ali je bilo vise nego kotektno. Na kraju nismo imali srece da jednu dobru partiju zavrsimo pobedom ne samo zbog bizarnog gola koji smo sami sebi dali vec i zbog bar pet odlicnih prilika koje nismo iskoristili. Sto se tice samog sastava i postavke igre mislim da je selektor potpuno pogodio i da smo dali bar jos jedan gol sada bi bili drugaciji komentari. Ja mu zameram samo sto je mozda mogao ranije da izvuce danas lose Vlahovica i Kostica i mozda proba sa dva sveza igraca da probije bunker Iraca. Inace po meni Irci su se predstavili kao jako losa ekipa. Igras na domacem terenu i do 80-tog minuta malte ne nisi ni krenuo u neki ozbiljniji napad. Gudelj je jos jednom pokazao da je dusa i srce ove ekipe, igrac bez koga bi ovaj tim sigurno drugacije izgledao. Moram da kazem da je na mene najjaci utisak ostavio promasaj Milenkovica u prvom poluvremenu. Povratna lopta na 15m od gola po zemlji bez ikakvog bloka i svo vreme ovo sveta on covek opali i to bar tri metra pored gola. Da je pogodio okvir i da je onaj mali odbranio rec jednu ne bi napisao ali onako da sutne?
G

Gostg

pre preko 2 godine

gudelj je nas najpodcenjeniji igrac,jako ozbiljna karijera standardan u ekipi sevilje sa kojom se borio za titulu do skoro zadnjeg kola, pre toga uzeo le,a kod nas u repki ili nije bio ni pozvan ili je bio na klupi.drago mi jr zbog njega sto ljudi konacno vide koliko znaci to njegovo iskustvo
S

Srbija Majka

pre preko 2 godine

Vlahovic mozda najslabija karika veceras...naprosto ga nista nije islo a i primjetio sam taj problem da uvjek ima dodir viska sa loptom i to se pokazalo u utakmici sa Katarom kao i veceras gdje je propustio par prilika da zabije gol jednostavnim potezom. Vjerovatno je i Stojkovic primjetio da Mitrovic i Vlahovic nisu kompatibilni jer su slican tip igraca i da se u dosta situacija guse...sto vjerovatno u buducim terminima treba da proba Jovica sa jednim od njih dvojice. Tadic je isto podbacio...ali njegova sama tehnika i prisutnost na terenu protivniku uvjek zadaje glavobolju. Kostic vjerovatno opterecen defanzivivnim zadacima pa je i on odigrao ispod prosjeka ali su zato Gudelj Djuricic i Sergej odigrali perfektnu utakmicu do tog mracnog momenta u glavi Milinkovic-Savica i nevjerovatne odluke da onako bezvezno napuca loptu u svog igraca. Sve u svemu odlicna i hrabra postava Stojkovica sa visokim presingom na njihovu odbranu sto je i dalo rezultat i odlicnu igru koju nazalost nismo krunisali sa tri boda. Valjda ce nas fortuna pogledato kada bude najbitnije, a to je u Lisabonu protiv Portugala.
D

Dojčilo

pre preko 2 godine

Nema bez Jovića ništa...Kad se setim kakve je golove davao u prošlom veku...Ih...igrač samo takav...

Mile Stručnjak

pre preko 2 godine

Već sam napisao što se tiče utakmice na nekom prethodnom tekstu... Što se tiče ocena, nema zamerki čak bih naveo jedan banalan primer, mislim da je bio 77 minut naš odbrambeni igrač žuri da izvede slobodan udarac sa ivice našeg šesnaesterca kako bi što pre napali i to pri rezultatu 1:0... Kada ste tako nešto videli poslednjih 10-15 godina? Nastavite ovako da igrate i niko neće imati šta da vam zameri. Živeli
D

Deki maky

pre preko 2 godine

Muslin je u pravu,sergej i tadic ne mogu zajedno. Previse prostora između odbrane i veznih koji se ne vracaju. Mitar i Vlahovic ne mogu zajedno. Trener je najveci krivac,piksi je bio igracina,ali kao strateg to nije to. Srbija nema profil igraca za takvu postavu.
T

Tatarata

pre preko 2 godine

Piksi najbolje sto nam se desilo na mestu selektora posle Antica
D

Dojčilo

pre preko 2 godine

Sreća pa imamo tebe.
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Mitrović i Vlahović ne mogu zajedno protiv jačih protivnika jer su sličan tip igrača odnosno nisu kompaktibilni. Već na poluvremenu je trebalo izvesti jednog od njih, uvesti Lazovića, a Đuričića koji je bio raspoložen za igru, ubaciti u sredinu jer je to njegova konforna zona. Ali da smo dali bar još jedan gol iz onoliko silnih šansi ili da nismo dali onakav pacerski gol sami sebi, sada o tome ne bismo ni pričali.
T

Tbk

pre preko 2 godine

Ti znaš jesu li kompa(K)tibilni...
V

Vukili

pre preko 2 godine

Svaka cast za igru idemo dalje
D

Džabe st krečili

pre preko 2 godine

Ocene su da nismo pobedili ekipu gde većina igrača igra Engleski drugi i treći rang takmičenja. Jesmo bili bolji dosta, ali koga briga za to kada nismo pobedili.
r

rsczz

pre preko 2 godine

Mene je Radonja odusevio kada je istrcao onu kontru ,definitivno zasluzuje vise minuta!
L

LuloLulo

pre preko 2 godine

Ali je lik rijetko glup igrac, metar u ofsajdu, a brzi duplo od svih irskih igraca, i jos posle toga napuca loptu i dobije zuti karton
P

Profesore

pre preko 2 godine

Vlahović -1.
a

ali kad

pre preko 2 godine

Mitrovic -10
G

Gos

pre preko 2 godine

Tadić ispod nivoa? 6 mrtvih šansi je namestio saigračima, svašta hahahahahaha...
G

Gostmiki1

pre preko 2 godine

Kostic je odavno katastrofa... Tadic od utakmice do utakmice... pogresne izmene...trebao da menja kostica i milinkovic savica koji je poslednjih 20 minuta trckarao po terenu...
a

abc

pre preko 2 godine

Valjda je svima jasno zašto će debeli biti zauvek malo druga liga, malo prva liga, malo druga liga, malo prva liga...
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

I ovakav Mitrović (povređen, po meni nije trebalo ni da igra) ušao u tri šanse i asistirao Radonjiću za zicer. U koliko šansi su ušli i koji učinak su imali Vlahović i Jović? NULA!
@

@abc

pre preko 2 godine

Ciganska posla.
M

Mitro

pre preko 2 godine

Odigrali smo super ali ipak malo prerizično. Mislim da ne treba da igramo sa dva špica i Mitar danas nije ni trebao da počne jer je očigledno bio povređen i umoran, ako je Piksi već hteo sa dva špica bolje je bilo da upari Vlahovića i Jovića kao niskog i visokog. Inače koliko je Sergej koristan i talentovan napadački toliko nema pojma u odbrani, potez koji je napravio je van svake pameti i jedan od odgovora zašto je još uvek u Laciju.
g

goust

pre preko 2 godine

Ti, da si gledao nekoliko partija Sergejevih u klubu, video bi da je Sergej kompletan igrac kakvog nemamo niti cemo skoro imati. To sto nekad nesto mora da se zrtvuje zarad taktike je normalno.
F

Fali sredina

pre preko 2 godine

SMS u dve utakmice najgori igrač, on jednostavno ne radi na terenu, 10 minuta igra i stane, iza njega najgori u napadu Vlahović, da se sastavi sa loptom ne zna. Desno krilo mora da igra Radonjić od starta, a ne zadnjih 10 minuta. Piksi samo što se nije rasplakao pred kamerama. Krivo mu je bilo, ali šta da se radi, tri pobede i što kaže Tadić prošli smo.
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Dva spica moze,ali brate ne moze Sikimic i Orlandic.
G

Gost 8

pre preko 2 godine

Reko ja pre početka meča kad sam video sastav da će proći kao Krstajić u Ukrajini, i on u gostima izveo 3 odbrambena igrača . Izmišljanje tople vode i još jedno prvenstvo ode.
M

Marduk

pre preko 2 godine

Kog bi ti beka izmislio?
G

Gost 8

pre preko 2 godine

O tome se i radi ne bih izmišljao .Đuričić na beko kada ga ponese igra ne zna gde se nalazi u jednom trenutku bio na skroz drugom krilu , on zna fudbal ali nije to njegova pozicija. Gudelj jeste dobro odigrao ali cela ta situacija sa lažnim štoperom nije uigrana , Pavlović često bio na 30 -35 metara od njihovog gola sve vreme strepim dali će da pogreši on nema brzinu da stigne kontru . Bleki je igrao desnog beka i on to zna sa druge strane. A čini se ida je prevelika gužva bila u napadu te da Mitrović Vlahović tandem ne funkcioniše . Od tih Iraca smo bolji postavi 442 ili 352 nešto što većina igra u ñjihovim klubovima i na njihovim pozicijama što bih naglasio .
J

Joe Lesh

pre preko 2 godine

A cista desetka za nevidljivu silu koja vas je " nagradila" na kraju za pad na kolena na pocetku.
G

Gost41

pre preko 2 godine

Dugo nismo odigrali bolje a imali manje sreće, toliko o tome.
m

moni

pre preko 2 godine

odlična utakmica, perfektna igra...lopta nije htela u gol, a ruku na srce i golman je bio hobotnica...
P

Prevara od igrača

pre preko 2 godine

Ovaj Vlahović kad primi loptu ode u aut direktno.
S

Spaleti

pre preko 2 godine

Budimo prezadovoljni i tacka.
n

nebo

pre preko 2 godine

Bilo sta zameriti danasnjoj utakmici ili pojedinicu bilo bi zlonamerno, a za Nemanju Gudelja se slazem, nenormalno mi se svidja kako je covek odigrao,a ova ocena od 7,5 je nadam se samo kumovao nepovoljan ishod meca!!!
N

Nidzo10

pre preko 2 godine

Gudelj odlično odigrao, idemo u Portugal po tri boda.
A

Alicante

pre preko 2 godine

Vlahović 6? Za šta?
N

Nidzo 10

pre preko 2 godine

Gudelj bas iznenadio igra sve bolje, u Portugal po tri boda
c

coygs

pre preko 2 godine

daj kolarova Piksi, treba na vodja batali ovog pavlovica coveceeee
K

Kleo

pre preko 2 godine

Kolarov se inace istice liderskim osobinama, bas deluje kao ljudina.