OCENE – TSC: Stojić obožava velike utakmice, Antonić će u snu da premotava 89. minut

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.11.23. | 21:30

Lazetić perfektno namestio utakmicu, ali kad je preko puta osvajač Lige konferencije svaka se greška skupo plaća

Izabrane vesti

Veljko IlićGolman
Bez posla je je bio mladi čuvar mreže u oba poluvremena, sve polušanse i centaršuteve protivnika je uspešno ukrotio, bio siguran kada je trebalo igrati nogom. Svakako je popravio utisak posle kanonade u Frajburgu. Neko će reći da je mogao kod gola da izađe sa liniju i krene po loptu, ali čini nam se zbog putanja da tu nema nimalo Ilićeve krivice.
Ocena
6.5
Josip ČalušićOdbrana
Iskusno je odigrao utakmicu hrvatski internacionalac, nauzgled neprimetan, ali samo iz razloga jer su naleti Vest Hem bili osujećeni, sve do tog 89. minuta, dobrim delom i zato što je i Josip Čalušić bio na terenu. Siguran sa loptom, uz nekolicinu intervencija, siguran u igri glavom...
Ocena
6.5
Nemanja StojićOdbrana
Obožava velike utakmice centralni bek Topolčana, te gotovo uvek odigra fantastično protiv velikih timova. Komandovao je odbranom u stilu prekaljenih štopera, pa mu nakon odličnog izdanja protiv osvajača Lige konferencija samo raste cena. Uspeo da ukroti napad Vest Hema, koji nije izgledao ubojito ni nakon izmena u drugom poluvremenu. Opet, do tog gola. Međutim, nije slučajno Nemanja Stojić figurirao i kao potencijalni reprezentativac i to sve više pokazuje.
Ocena
7
Goran AntonićOdbrana
U Londonu je delovao odlično više od sat vremena igre, uspeo da u nekolicini duela „otrese“ sa sebe kasnijeg heroja Muhameda Kudusa. Večeras još jednom delovao kao stena u defanzivi Topolačana, međutim, ocena niže samo zbog tog jednog, ali ključnog detalja. U 89. minutu ispustio je iz vida uvek opasnog Tomaša Součeka, zakasnio za delić sekunde i to je bilo dovoljno da TSC ostane bez boda. Mučiće ga to večeras kada legne u krevet.
Ocena
6
Miloš CvetkovićOdbrana
Vrlo dobar u odbrani i bez neopreznog zaletanja napred. Kad je trebalo, pravovremen u izlascima u ofanzivu, koncentrisan u odbrani gola. Vrlo zrela partija iskusnog desnog beka koji je uspeo da u potpunosti ispoštuje zadatke i defanzivne i napadačke orijentacije. Namestio i onu jednu šansu Urošu Milovanoviću već na startu utakmice.
Ocena
6.5
Milan RadinVezni
Do 76. minuta: Sa ogromnim samopouzadnjem je nastupio nekadašnji fudbaler Partizana, uspeo je da stane na loptu i bude kompetentan u bici sa veznim redom Čekićara. Bez greške u igri do izlaska sa terena kada je zamenjen da bi se osvežio vezni red.
Ocena
7
Nikola KuveljićVezni
Do 76. minuta: Slično kao kolega po pozivu Radin odigrao je i Nikola Kuveljić. Nekolicina tačnih dodavanja, uz primetan pomak kada je u pitanju vreme oslobođanja od lopte i procenat tačnih pasova. Bez bespotrebnog izletanja napred i loših odluka u momentu poseda lopte na svojoj polovini.
Ocena
7
Ifet ĐakovacVezni
Napred, nazad - nema gde. Tako je odigrao Ifet Đakovac večeras u duelu sa Čekićarima. Bilo ga je svuda na sredini terena, jeste da nije možda delio upotrebljiva dodavanja ka napred i u prostor, ali je vrlo dobro manevrisao prostorom između napada i odbrane engleskog tima.
Ocena
6.5
Nemanja PetrovićOdbrana
Iz utakmice u utakmicu raste levi bek Topolačana, te je večeras odigrao možda i najzreliju partiju od kako je član tima sa severa Srbije. Kao i ostatak ekipe se fokusirao na odbranu gola, a kada je bilo moguće izlazio napred da pripomogne napadu. Pored njega je centirao Korne za onaj Součekov gol, ali pitanje je koliko je tu mogao bolje. Bio je uz svog igrača, a da li je mogao više? Uvek može, ali...
Ocena
6.5
Aleksandar ĆirkovićNapad
Do 87. minuta: Posle bombardovanja Partizana mu je poraslo samopouzdanje koje je samo delimičano prikazao u u duelu sa londonskim timom. Na početku su ga gosti izolovali. Trčkarao je u napadu, lovio prostor i uspeo da uđe u šansu kada se rastrčao krajem prvog dela igre, iznudio i par korisnih prekršaja. Nažalost, negde tu je i stao.
Ocena
6
Uroš MilovanovićNapad
Do 76. minuta: Reklo bi se ništa specijalno ali sasvim solidno popunjavao prostor u ofanzivi, skakao na svaku visoku loptu, rvao se sa štoperima Vest Hema i držao na leđima defanzivce poput Aguerda i Mavropanosa. Šteta samo što onaj Cvetkovićev centaršut nije udario malo jače, bio bi to sigurno gol.
Ocena
6
Miloš PantovićVezni
Od 76. minuta: Premalo na terenu za ocenu.
Ocena
-
Miloš VulićVezni
Od 76. minuta: Premalo na terenu za ocenu.
Ocena
-
Jovan VlalukinOdbrana
Od 76. minuta: Premalo na terenu za ocenu.
Ocena
-
Bence ŠošNapad
Od 87. minuta: Premalo na terenu za ocenu.
Ocena
-
Žarko LazetićTrener
Uspeo da ponovi model iz Londona i kao u najavi utakmice produži ga na skoro 90 minuta. Falio je samo taj jedan. Perfektno podesio odbranu koja je skoro čitavu utakmicu držala Vest Hem na sigurnoj distanci. Pride, TSC je u većem delu utakmice bio tim koji je imao inicijativu, forsirao pas igru, napadao poslednju liniju rivala, iako nije uspeo da sve to kruniše pogotkom. U mečevima sa ekipama kao što je prošlosezonski osvajač Lige konferencija, kazna stigne na ovakav način. Kada se sve podvuče, njegov tim je vrlo dobro pružio otpor mnogo skupljem i kvalitetnijem timu iz Premijer lige Engleske.
Ocena
6.5



tagovi

Veljko IlićGoran AntonićJosip ČalušićNemanja StojićMiloš CvetkovićNemanja PetrovićMilan RadinNikola KuveljićIfet ĐakovacUroš MilovanovićAleksandar ĆirkovićŽarko Lazetić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara