Komentari na vest

OCENE – ZVEZDA: Stamenić orao po Podrinju, Šerif nosio štopere Voše sa kućom i okućnicom

v

v1ad

pre 2 meseca

Od kad je Miloje shvatio da Kanga samo smeta Hvangu, da Ivanic bolje igra iza napadaca i da Olajjinka mora da igra od pocetka Zvezda izgleda (uglavnom) jako ozbiljno na terenu. Ostaje jos da se resi Mijailovic na desnom beku
B

Bivša petica

pre 2 meseca

Opet ponavljam. Mimović od prvog minuta, Mićko na svoje mesto i to je funkcionalna odbrana. Ne "razumem" Milojevića..!
п

попај

pre 2 meseca

Глазера ,Стаменића и Хвана задржати како се зна.Чак и када би продали Букарија,Красоа ,Иванића,Олајнику можемо наћи замјене.Букари ништа не може погодити по 2о пут.На том мијесту можда 2 играча ,Радоњић и још један играч који реализује шансе,обавезно љево крило остао или отишао Олајника,нападач ,централни везни и 2 бека
L

LukaIlićIdeGasić

pre 2 meseca

Mića idealnih 11 Lige UEFA Ivanić.
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Dokaz da se Milojević ništa ne pita oko sastava tima je i uvođenje uigru ostarelog i olinjalog Kange! U pitanju su neki dugovi i dogovori koje vraća Drug Terzić, preko leđa ovog trenera sa zavidnom inostranom reputacijom!
Z

Zoran 91

pre 2 meseca

Izvini ti prijatelju taj ostareli i olinjali Kanga pretrči i takav više kilometara nego po neka dvojica mladića zajedno. Ako nekad malo i pogreši i to je normalno.
s

sale brat

pre 2 meseca

Meni je komedija kad neko pomene ali evropa ja ne znam sta neko ocekuje spram ulaganja da bi otisli korak dalje ti moras da ZADRZIS EKIPU uz pojazanja bar 2-3 godine a to je nemoguce kad ti je prodaja glavni izvor finansiranja plus najvise love pored dobrog stranca dobijes za klince ja bih voleo da ostanu nedeljkovic mijatovic lekovic ali mi ne mozemo kao ovi zi lige petice da zaradjujemo na tv pravima i suvenirima toliko da nam to bude dovoljnoi
7

777@BokiUSA

pre 2 meseca

@Boki USA – druže Boki, iz USA zemlje demokratije, prema tvojoj pesimističkoj i defetističkoj retorici, onda Zvezda ne treba ni da se takmiči u Evropi! Pošto ima natpolovičnu većinu sjajnih galaktikosa iz Afrike u svom timu, možda bi bilo dobro da se preseli iz Evrope i da učestvuje u afričkom kupu šampiona! Što ti misliš, s obzirom da živiš u kolevci demokratije u USA, tebi su mnogo širi horizonti! Molim te da nas na vreme obavestiš o tvojim idejama koje mogu da budu veoma zabavne!
T

Thy Light

pre 2 meseca

Realno su Olanjika, brat Stameni I Serif Nedajega izneli ovu sezonu. Steta sto idu, ali zaradice klub prekoonog racuna u Njemacku na njima visestruko. Dovesce Mitra novog Nedajega i mitsko bice Kulinbana.
B

BokiUSA

pre 2 meseca

Opusteno...
G

Goxxx902

pre 2 meseca

Nije problem sto si "duhovit", problem je sto si nepismen...
P

Pedjast3

pre 2 meseca

Ne napajde Micka,covjek igra na neprirodnoj poziciji za njega,ne znam zasto je Miloje uletio u Baharov trip po tom pitanju.Mimovic mora igrati desnog beka,a Micka na zadnjeg veznog,da smo danas poceli tako ne bi Vojovodina ni sutnula na gol.
P

Prcko33

pre 2 meseca

Co'ek zauzima mjesto nekome ko to moze odigrati, on ne moze ... Stvarno nas i Micko i Miloje maltretiraju!
V

V1ad

pre 2 meseca

Micko moze u ovoj Zvezdi biti bekap zadnji vezni da menja Stamenica ili da zatvara kad hocemo da se branimo, nikako prva opcija, pogotovo ne kao desni bek. Covek je celu sesonu izgubljen gde treba da trci. I ova jedna prosecna Vojvodina je pokazala koliko su nam bekovi suplji I bezopasni.
b

bašamrkalj@Pedjast3

pre 2 meseca

@Pedjast3 – čudiš se i pitaš se: “ne znam zasto je Miloje uletio u Baharov trip po tom pitanju”! A, radi se o Mićku! Druže Pedja, vidim da te nisu obavestili, moraš da shvatiš da se Miloje ništa ne pita oko sastava tima i on je u tom pogledu potpuno rasterećen. On redovno dobije instrukcije od svog mentora druga Terzića, koji ga na vreme obavesti o sastavu tima i Miloju ostaje samo onaj lakši deo posla, da izigrava šefa stručnog štaba, na utakmici, sa zabrinutim izrazom na licu, uz neki obavezan crveni detalj na svom autfitu, što odslikava njegovu ideološku opredeljenost!
D

DDF

pre 2 meseca

Velicanje Ivanica,Hvanga,Spajica i jos pojedinih igraca moze za domace terene,gde ne postoji nijedan ozbiljan protivnik,za evropske utakmice treba daleko veci kvalitet na svim pozicijama u timu,o tome ne sme niko da napise ni slovo i svima je to itekako jasno...zbog loseg kvaliteta tima i igraca C.Zvezda zadnje 3 sezone ne moze da pobedi i da se nosi sa malo ozbiljnim timom u LŠ I LE
B

BokiUSA

pre 2 meseca

Druze sta ti ocekujes u LS. Nedavno sam gledao Bayer L protiv Rome I izbacili su vrednosti timova. Bayer procenjen na oko 450 mil... Zvezda na 50 tak. I ti ocekujes sta? Veruj mi rezultati su fantasticni koliko se ulaze. Treba kontinuitet ako zelis rezultate.
P

Prcko33

pre 2 meseca

Boki legendo procjenjena vrijednost je sada , a ne kada se ekipa stvarala ! Da bi pravio rezultate moras znati ! Ne mozes se necemu nadati ako ti Micko bzvz uzima mjesto nekome , i tako neke glupe stvari ! Vjeruj mi nije velika razlika od onog "malog" iz Leverkuzena Frimponga i recimo zvezdinog Bukari-a , ali iz njega se izvuklo najbolje a nasi "strucnjaci" iz Bukari-a ne znaju itd itd ...
1

1912

pre 2 meseca

Stamenić je korektan što se tiče igre u polju ali ziceri koje redovno promašuje su zabrinjavajući. Endiaje je dokazao da na njega mogu da računaju za sledeću sezonu, uklopio se u ekipu, pronašao se. Ivanić je odigrao utakmicu na vrhunskom nivou. Pitanje je samo da li isto može da prikazuje u kontinuitetu na evropskoj sceni.
G

Grüezi

pre 2 meseca

Ivanic najdosadniji igrac u novijoj Zvezdinoj istoriji.
A

Alex20

pre 2 meseca

Mars bre
n

notoriouss

pre 2 meseca

previse sansi su imali, mora odbrana da bude bolja, znaci mora se imati vrhunski zadnji vezni i kvalitetna, odbrana ,odbrana nije ni za Ligu Konferencija
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Ocene??? Ocene su da Glazer, Dragović, Hvang, moraju da ostanu i sledeće sezone u Zvezdi. Spajić igra sve bolje i bolje, Olajinka igra sve bolje i bolje, Šerif igra sve bolje i bolje. Zvezdi trebaju oba beka, jer Rodić i Mijailović ne mogu da igraju u ligi šampiona. Zvezdi treba zamena za Bukarija koji će sigurno otići, treba igrač istih brzinskih sposobnosti ali da bude tehnički školovaniji od Bukarija. Zvezdi treba još jedan špic, drugačiji tip igrača od Šerifa, da bude niži i brži, da može da igra i u paru sa Šerifom i da može da igra po potrebi levo krilo, kao što je bio onaj Late Lat. Zvezdi trava 3-4 ozbilja pojačanja, pa da igramo ligu šampiona koja sada donosi mnogo više para i veći broj utakmica.
h

halo

pre 2 meseca

I od toga će se desiti ništa pošto se ista priča pričala i prošlo leto, i pretprošlo leto, i leto pre toga i tako u nedogled godinama unazad. Dovedu jedno kršteno pojačanje, 3 diletanta, ono što valja u 90% situacija prodaju za prvu ponudu i sve to završi tako što ćemo se u januaru već spremati za sledeću sezonu.
Z

Zaza Paculia

pre 2 meseca

Valjda je sada svima jasno, KVALITET MORA DA SE PLATI! Uz svo postovanje Rodicu, koji ima vise trofeja nego sve legende kluba, on mora da sedne na klupu. Ovaj tim sa dva prava beka, bi bio 30% jaci. Neophodan je pravi defanzivni vezni, koji ce uci na 2:0 i zatvoriti utakmicu! Ilic dolazi da napreduje i bude novi nosioc, Kanga vec polako zavrsava, Serif se ovde dobro uklapa. Pustiti Krasoa, prodati Bukarija, covek promasuje NEREALNO! Dovesti ako mozemo Gruzijica iz Sturma, mada sad je to tesko, i novo krilo, 1 na 1 mocno, toga barem za 3-4-5 miliona ima dosta po Evropi.
m

molim?

pre 2 meseca

Spajić ide na Euro, vratio se posle povrede, potpuno zasluženo. Mijailović i Rodić još jednom dokazali da u jačim utakmicama nemaju šta da traže. Olajinka nije mogao da juriša jer krpio Rodića, to je lepo primećeno i u ovom tekstu. Bukari se takođe vraćao, što me je čudilo, ali jeste plus za njega. Ivanić, Stamenić, Hvang, Šerif bez greške.
7

765tyu

pre 2 meseca

Gde su oni strucnjaci sto su pljuvali Stamenica sram vas bilo pojma nemate
k

kikoman

pre 2 meseca

Prosto se vide mane Zvezde, bekovi i nedostatak jednog zadnjeg veznog evropskog nivoa. Eventualno pokretljiviji stoper.
V

Veljko9

pre 2 meseca

Mijailovic komedija igrac i sramota ogromna ako ode na euro, da ne komentarisemo sto zauzeo mesto Topicu, Belicu i Lazovicu.. Spajic moze, ni nemamo neke stopere u rep a da on i Nastasic nisu imali povrede bili bi lagano igraci lige petica i bitni srafovi u reprezentaciji.
l

lol12

pre 2 meseca

Kakvi Topic i Belic,imas takvih u svakom selu.Lazovic je morao a makar 10 igraca sa spiska su suvisni.
V

Veljko9

pre 2 meseca

Ti bi isto takav komentar ostavio i za Petrovica dok je bio u MLSu. Topic i Belic su 2001god i igraju svaku tekmu u Holandiji i Portugalu, za Topica se vec raspituju klubovi, konkretno Sevilja a Belic vec igra u jakom klub, Az Alkmaar druze.
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Da se usereš od jačine kluba.
G

Gost111

pre 2 meseca

Jel ovo jedan lik ostavlja komentare za Serifa koliko je dominantan i da mora da ostane ili neka Terzina botovska mreza? Lik zna samo da primi loptu i da se zagradi sve ostalo sto se inace uci u petlicima nema pojma. Pa Silja kojeg nisam uopste gotivio je za njega Ronaldo (zuba).
p

pali8

pre 2 meseca

ajde cuti, ti bre o fudbalu pojma nemas
h

halo

pre 2 meseca

Slika i prilika Šerifa pri kraju utakmice kada je primio tako jednu loptu, kreće dribling i zakucao se u prvog igrača ispred njega kao u zid. I to radi cele sezone. Ali kao što se može videti, očigledno se "ne razume fudbal" ako očekuješ od drugog najskupljeg igrača u istoriji kluba da je sposoban da zadrži loptu duže od nanosekunde pre nego što se saplete sam o sebe.
J

Japp

pre 2 meseca

Serif odlican,apsolutno treba da ostane u klubu.Bukarija prodati i pokusati dovesti Hluscevica i Cirkovica.Naravno obadva beka su nam potrebna
V

Vulex

pre 2 meseca

Mijailovica ovaj Seri vrti sa pola gasa, zamislite Saku i Fodena, nadam se da Piksi nece zvati coveka u rep, budimo realni. Ako ga zove ja navijam za Slovence i Engleze. Ako mora igrac iz zvezde bolje Mimovic ili Nedeljkovic.
!

!!!

pre 2 meseca

STOP PRODAJI SERIFA!
L

Laker

pre 2 meseca

Nakon ovoga piksi 100% zove Spajica i Mijailovica na Euro, Boze pomozi.
@

@la ker

pre 2 meseca

U kucicu! Metla! 🧹🧹🧹
S

STOP PRODAJI!

pre 2 meseca

Serif mora da ostane! Ovakvog dominantog napadaca smo trazili 10 godina !
M

Markic 22

pre 2 meseca

Stamenic je bio dobar,ali svakako ne u rangu Ivanica. Ivanic je igrac utakmice bez dileme.
!

!!!

pre 2 meseca

Sta jos treba Serif da uradi da se ne pljuje? Kada je poslednji put neki napadac ikad bio ovako dominantan? Nikad od Zigica.
B

Burek

pre 2 meseca

Šerif u fudbalu je nešto poput Jaga u košarci (samo su razlike godine) - večito potcenjeni, a velike radilice.
Z

Zvezdas onaj stari

pre 2 meseca

Neznalice jedne Serif je za mali klub a ne za Zvezdu. Iako ne sumnjam da ga dekadentni Miloje voli jer se vraca nazad. Nama treba moderan spic, pre svega brz koji isprati tranziciju. Naravno ovo zahteva i trenera! Fudbal se promenio ovakvi cemo biti kanta u LŠ
Z

ZV

pre 2 meseca

Jes' da nisi zvezdas, a posebno stari,ali zato mozes Serifu i Miloju da sedis na ....
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Činjenica je da nam treba to al to i košta jedno 150 miliona pa sad ako imaš ti nam lepo doniraj.