Odbio Zvezdu i potpisao za Arape

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.06.19. | 17:53

Zvezdina prva meta završila na Bliskom istoku

Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde, je srpskim izveštačima na pripremama u Austriji rekao da srpski šampion više ne traži pojačanja na poziciji štopera.

Ime koje se u tom kontekstu najviše pominjalo je španski štoper Aleks Galvez, koji je prethodnu sezonu proveo u Eibaru kao pozajmljen igrač Rajo Valjekana. Na kraju je to potvrdio i generalni direktor Zvezdan Terzić uz objašnjenje da igračeva žena nije bila raspoložena za selidbu u Beograd.

Izabrane vesti

Ali izgleda da jeste u Katar.

Aleks Galvez nastavlja karijeru na Bliskom istoku. odlazi kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Rajo Valjekanom koji je želeo da ga zadrži i nudio mu novu saradnju. Ugovor mu je nudila i Granada koja se vratila u Primeru. Ugovor mu je nudila i Crvena zvezda.

Ali najbolje uslove mu je ponudio Katar Sports Klub. Španski mediji otkrivaju da je Galvez danas potpisao za katarski klub koji mu je ponudio sjajne finansijske uslove. Ne otkriva se za koliko novca je Španac otišao na Bliski istok, ali se navodi da mu španski klubovi nisu mogli ponuditi ni polovinu onoga što je dobio u Kataru.

Tamo će ga trenirati bivši argentinski selektor Serhio Batista, a Galvez će biti jedini evropski igrač u timu.

(FOTO: reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara