Luk de Jong (Reuters)
Luk de Jong (Reuters)

Ode još jedan: Barsa sa dva kluba dogovorila transfer De Jonga!

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.12.21. | 15:33

Posle Jusufa Demira, Holanđanin je drugi fudbaler koji ove zime napušta Kamp Nou

Ćavijeva čistka u Barseloni se zahuktava!  

Barselona je prvo izlazna vrata pokazala mladom Austrijancu Jusufu Demiru kojeg neće otkupiti od Rapida i vratiće ga klubu iz Beča već ove zime. Danas je dogovoren i drugi zimski odlazak iz Katalonije.

Izabrane vesti

Holandski napadač Luk de Jong je takođe precrtan od strane Ćavija i saopšteno mu je da može da ide. Situaciju je malo komplikovala činjenica de je on pozajmljen igrač Sevilje do kraja sezone.

Ali danas je uprava Barselona dogovorila da se pozajmica Holanđanina produži u Kadizu. Sva tri kluba su postigli sporazum i sada se samo čeka konačno “da” holandskog napadača. De Jong i dalje može da odbije transfer ali mu budućnost u Barseloni nije svetla. Za Katalonce je odigrao 12 mečeva i postigao tek jedan gol, a uglavnom je ulazio kao rezerva. Ćavi ga ne vidi u planovima i verovatno bi presedeo drugi deo sezone na klupi ili tribinama.

Doduše, prelazni rok još nije zvanično ni počeo pa De Jong može da oteže i čeka neku atrkativniju ponudu jer Kadizu sledi grčevita borba za opstanak.

On je samo neki od igrača od koje Barselona očekuje da ove zime odu iz kluba. Blaugrana će do kraja zimskog prelaznog roka pokušati da se reši i Kutinja, Desta, Umtitija, a moguće i Lenglea, Brajtvajta, Puća


tagovi

KadizZimski prelazni rok 2022Luk de Jong

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara