Komentari na vest

Odjeci iz Berna pred Zvezdu: Jang Bojs nije dosledan, to je pokazao poraz od Ciriha

M

Mešanje karata

pre 5 meseci

Eto, da su bili pametni i odložili utakmicu, nego igraju u napornom ritmu.
T

Ticca

pre 5 meseci

Svajcarci imaju prednost domaceg terena , opste je poznato da smo u gostima male mace , sve nade polazem u BUKARIJA !!!
P

Pedja108

pre 5 meseci

Ja se nadam da je Jang Bojs ipak malo umoran od utakmice sa Cirihom. Igralo se za prvo mesto, potrosili su se sigurno dosta i obicno nakon toga prirodno sledi da se ekipa izduva. Teren je drugaciji, ali Zvezda je vec igrala ovde, doduse ne mnogo sadasnjih igraca. Neki kritikuju Hvana i Serifa, verovatno oni koji se ne razumeju u fudbal. Prvo, obojica su dosli spremni u Zvezde, obicno stignu igraci pa onda kao privikavanje, da udju u formu. Obojica trce maksimalno. Pogotovo je to vazno za Hvana, koji stalno zuji oko protivnika, ne da im da disu, da predahnu. Serif zna da primi loptu, da asistira, oslobodi prostor za uletanje. Da je spretniji pred golom, bilo bi jos bolje, ali onda bi igrao negde drugde za vece pare. Ocekujem obazriv pocetak, gde ce Zvezda cekati da lansira Bukarija u sestu brzinu. Prvo poluvreme tako i tako, a u drugom ce Zvezda stisnuti jace.
Č

Čičak traka

pre 5 meseci

Sve zavisi kako se otvori utakmica, kojim smerom krene i to niko ne može predvideti. I jedni i drugi imaju i kvalitet i mane. Zvezda može vrlo lako do ranog vođstva ako ne primi brz gol, ako uspe da zaustavi taj prvi nalet koji će sigurno uslediti. Pa onda možda i do 2 gola iz kontre, ali isto tako može i da primi 2 u prvih 5-10 minuta ako uđe previše otvoreno ili izađe previsoko jer teren je prebrz za naše uslove a YB će sigurno pokušati u ranoj fazi tu prednost da iskoristi dok se protivnik još traži. Sredina mora da bude jaka ko zemlja god da je u sastavu, nipošto im ne prepuštati loptu pogotovo ne na početku. Bukari mora da igra i da čeka duge pasove jer Zvezda mora da igra na pobedu, nema tu mnogo priče. Srećno!
G

Gostiona

pre 5 meseci

Dovoljan X da zvezda ide u LE! Tako ce i biti i onda krecu hvaljatanja i plezenja i vredjanja od Terze svim nevernicima!Videcete!
G

Gostgost

pre 5 meseci

A sta ako onda mi puknemo od Sitija a YB odigra nereseno u Nemackoj? Onda bas i nismo prosli dalje
B

Bakar bakar

pre 5 meseci

A Zvezda je dosledna sa druge strane. Nema pojma niko ziv ko ce da igra, u kakvoj formaciji, na kojoj poziciji. Sto je najjace od svega, verovatno ne zna ni sam trener do pred sam mec...Cirkus...
?

??

pre 5 meseci

To ti je taktika, zavaravanje protivnika
Р

Рајка Барегро

pre 5 meseci

Све док игру води Хванг и у нападу несрећни Шериф,нема од игре ништа!Тешко је надоместити игру Родића,Ђиге и Мићка а камоли сву петорицу у саставу!
C

Czz

pre 5 meseci

Mislio sam da je dosta bitno da ekipa prodje zajedno pripreme jer to nismo do sad imali. Stice se utisak da samo Glazer igra svoju prirodnu poziciju. Svi ostali lutaju. Licimo mi na reprezentaciju. Mozemo dosta a hocemo li zavisi od milion faktora. Ono sti je jedino sigurno je da primamo gol od svakoga a hocemo li dati 3 zavisi od toga hoce li nas oni napasti ako prvi daju gol. Ako se povuku necemo ga dati nikad
В

Вишеград КНД

pre 5 meseci

Не занимају нас и они и њихова доследност... Све је до нас, ова утакмица врло лако може бити тотална прекретница сезоне - СВИ У НАПАД! И ТРИБИНА И ТЕРЕН!
П

Пеђа РС

pre 5 meseci

Хоћу само да вјерујем да сутра сви дају 130% и да је ово прекретница. Утакмица из које можемо да добијемо стабилност. Да узмемо то треће мјесто, што и јесте био циљ, а у лиги ће на крилима овога све да дође на своје мјесто. Овај меч ће одредити судбину овог тима, ја мислим.
H

Hermano7

pre 5 meseci

Pa zar posle Fiorentine nije bilo polufinale LS?
m

ma da bre to

pre 5 meseci

Nije, ali je zato finale svih finala bio mec nordsjeland-partizan.
m

milos29

pre 5 meseci

Dakle oni treba da daju 100% i onda da dodaju još 30%? Ok, ima smisla.
s

svasta

pre 5 meseci

Pa da su pukli od fenjerasa pa da ims ovo smisla a ne ekipe koja je sad prva u prvenstvu