Foto: ©Reuters
Foto: ©Reuters

Oglasila se Mbapeova majka: Ponude PSŽ-a i Reala identične, imamo dogovor sa oba kluba

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.05.22. | 16:42

"Nećemo se više sastajati kako bismo pregovarali o Mbapeovoj sudbini, pregovori su gotovi", ističe Fajza Lamari

U jednom trenutku pitanje gotovo da se nije postavljalo, jedina opcija za Kilijana Mbapea bio je Real Madrid. Međutim, umesto da se klupko odmotava kako se prelazni rok bliži, situacija je sve zamršenija i trenutno niko sa sigurnošću ne sme da tvrdi gde će francuski napadač nastaviti karijeru.

Izgleda da još uvek ni sam ne zna. Ili tako bar tvrdi njegova majka Fajza Lamari. Ona je u razgovoru za Kora Plus istakla kako njen sin još nije doneo konačnu odluku o tome gde će igrati naredne sezone.

Izabrane vesti

"Dve ponude, od Pari Sen Žermena i Real Madrida, identične su. U Realu moj sin će imati potpunu kontrolu na marketinška prava. Sada čekamo njegovu odluku. Dve ponude gotovo da se ne razlikuju, tako da samo treba da ostavimo Mbapea da donese odluku koju želi“, rekla je Fajza.

Na Santijago Bernabeu se uvukao crv sumnje. Italijanski transfer guru Đanluka di Marcio čak piše da je Mbape sve bliži tome da prihvati ponudu francuskog kluba. Jedno je sigurno, arapski vlasnici uspeli su da mu zagolicaju maštu i nateraju ga da još jednom dobro razmisli pre nego što konačno odluči.

Nijednog trenutka na Parku prinčeva nisu odustali od Kilijana, prošlog leta odbili su 200.000.000 evra od Madriđana kako bi sebi kupili još godinu dana vremena tokom kojeg su ubeđivali Francuza da ostane u Parizu. Tako će, u slučaju da pristane na trenutnu ponudu Parižana, Mbape postati najplaćeniji igrač na svetu i pride dobiti bonus za potpis novog ugovora, mogućnost da sam upravlja marketinšim pravima na svoje ime i ono što je dosad bilo nezamislivo u fudbalu – da bude uključen u vođene sportske politike kluba.

No, kako Fajza Lamari napominje, ni ponuda Reala ne razlikuje se previše, te dodaje pregovara ni sa jednom stranom više neće biti. Na Kilijanu je da odluči, hoće li ostvariti dečački san ili još jednom, kao centar projekta, pokušati da pokori Evropu sa klubom iz grada u kojem je rođen.

"Nećemo se više sastajati kako bismo pregovarali o Mbapeovoj sudbini, pregovori su gotovi. Postigli smo dogovor sa oba kluba i razgovora više neće biti. Vreme je da Kilijan izabere", zaključila je Fajza.


tagovi

Kilijan Embapeletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara