Oglasila se Zvezda: Kanga jeste zakasnio, ali opravdano...

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.04.21. | 12:27

„Biće u konkurenciji za derbi“, poručili su iz Zvezde

Opet je Gelor Kanga tema broj jedan u Crvenoj zvezdi. Kao i u decembru, kada je imao verbalni konflikt sa trenerom Dejanom Stankovićem posle meča u Češkoj protiv Libereca, Gabonac je napravio problem. Mada u Zvezdi tvrde da problema nema.

Posle reprezentativnih obaveza u selekciji Gane sjajni vezista se pojavio u Beogradu, ali sa debelim zakašnjenjem. Dovoljno da se pojavi informacija da će posle gostovanja u Kruševcu, Kanga preskočiti i 164. večiti derbi.

Izabrane vesti

Međutim, iz Zvezde tvrde da je strelac istorijskog gola protiv Krasnodara opravdano zakasnio i da su svemu kumovale loše avionske veze.

„Kanga jeste zakasnio sa povratkom iz reprezentacije, ali iz opravdanih razloga, i neće snositi posledice. Zbog rigoroznih mera usled pandemije korona virusa avionske konekcije od Afrike do Beograda su bile znatno otežane. Do te mere da iako čekiran na aerodromu u Parizu nije mogao da uđe u avion za Beograd zbog čega je kasnio sa povratkom. Trenirao je juče sa ekipom, treniraće i danas, a da li će biti u konkurenciji za tim odlučiće šef stručnog štaba Dejan Stanković“, objasnili su u Zvezdi u poruci dostavljenoj medijima.

Loptica je u dvorištu Dejana Stankovića. Mada je pitanje da li bi Afrikanac bio u startnoj postavi i da nije zakasnio. Posebno, što će u prvom poluvremenu crveno-beli morati da ispoštuju pravilo o bonus igračima. Ta činjenica bi mogla Kangu da pošalje na klupu. Ukoliko mu stvarno Dejan Stanković oprosti kašnjenje.



tagovi

Gelor Kanga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara