Kilijan Embape (©Reuters)
Kilijan Embape (©Reuters)

Oglasio se Embape: PSŽ već godinu dana zna moju odluku

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.06.23. | 14:42

"Nikada nisam pregovara sa klubom oko produžetka ugovora", uverava napadač Parižana

Francuski list Ekip u ponedeljak uveče uzdrmao je fudbalsku Evropu informacijom da je Kilijan Embape obavestio čelnike Pari Sen Žermena kako produžiti ugovor, a nepuna 24 časa kasnije tim povodom oglasio se i sam fudbaler. I istakao da u tome ničega novog.

Naime, pariski klub je prilikom obnove saradnje do leta 2024. godine ostavila mogućnost 24-godišnjem napadaču da sam produži ostanak u Gradu svetlosti na još jednu sezonu, a Embape ih je zvaničnim pismom sinoć obavestio da tu opciju neće iskoristiti. Međutim, najbolji strelac Lige 1 tvrdi da u klubu već godinu dana znaju za njegovu odluku.

Izabrane vesti

"Nikada nisam pregovarao sa Pari Sen Žermenom oko produžetka ugovora. Uprava kluba je još pre godinu dana, 15. jula 2022. godine, obaveštena o mojoj odluci da neću produžiti ugovor, a jedina svrha pisma bila je da potvrdi ono što sam im prethodno usmeno saopštio", navodi se u saopštenju koje je Embape dostavio novinskoj agenciji AFP.

Preostaje da vidimo kakav će biti epilog čitave situacije, mada je rastanak gotovo izvestan. Ideja Parižana je bila da tokom leta sa igračem produže ugovor, ali se to neće desiti, šampion Francuske probaće da proda jednog od svojih najboljih igrača ne bi li ga narednog leta izgubio bez obeštećenja.




tagovi

Kilijan EmbapePari Sen Žermen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara