Mudrinski (©Starsport)
Mudrinski (©Starsport)

Ognjen Mudrinski je slobodan igrač

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.06.22. | 16:50

Ima na stolu ponude iz Slovenije

Blistao je Ognjen Mudrinski u dresu Maribora prošle sezone, postao je najbolji strelac lige, osvojio je titulu prvaka Slovenije. Ali, iako su se Ljubičasti nadali da će ostati kod njih i za narednu sezonu, izgleda da srpski napadač ima druge planove.

Za početak, Mudrinski je danas završio saradnju sa poljskom Jagelonijom, čiji je bio igrač na pozajmici u Mariboru. Iako je imao impresivne brojke u Sloveniji, nekadašnji špic Zvezde je dobio odrešene ruke da potraži novi klub.

Izabrane vesti

Iako je u Jageloniju došao u leto 2019. godine Mudrinski je odigrao samo 12 mečeva i postigao jedan gol. Posle toga je išao na pozajmicu u Goricu, a nakon toga u Maribor.

A, mogao bi Mudrinski da nastavi karijeru ponovo u Sloveniji, pošto iz te zemlje ima konkretne ponude. Navodno je Celje prvi pik da ga dovede u svoje redove, jer želi da napravi tim za šampionsku trku naredne sezone. Maribor je još zainteresovan, ali izgleda da ne stoji najbolje sa finansijskim mogućnostima, dok je i Olimpija slala signale ka srpskom napadaču.


tagovi

Ognjen MudrinskiJagelonija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara