Ognjen Vranješ: Imam veliku platu i neću da idem pa čak i ako me prebace u petliće

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.03.21. | 12:55

Bosanski fudbaler žali što je potpisao za Anderleht

Ognjen Vranješ je opet podigao prašinu. Ovaj put izjavama u belgijskim medijima. Bivši reprezentativac BiH je otvorio dušu o situaciju u kojoj se našao u Anderlehtu.

Podsetimo, Anderleht je Vranješa kupio pre dve i po godine iz atinskog AEK-a za 3.200.000 evra kao veliko pojačanje. Potpisali su četvorogodišnji ugovor vredan 1.250.000 evra po sezoni. Bio je standardan na početku, ali je ubrzo izgubio mesto u timu, a na sve to su se nadovezali skandali iz privatnog života zbog kojih Kraljevski klub viš nije hteo da računa na njega. Poslat je na pozajmicu u AEK gde je proveo godinu dana i opet se letos vratio u Anderleht.

Izabrane vesti

„Obećali su mi da ću imati šansu da igram, ali kada je sezona počela nije me bilo nigde u planovima. Dobio sam samo šansu kada se Elijas Kobo povredio, ali sam znao da je i to privremeno. Priznajem, nisam bio na top nivou kada mi se ukazala prilika, ali nisam bio ni gori od ostalih. Znam koliko vredim“, rekao je Ognjen Vranješ za belgijske medije.

Zimus ga je Anderleht poslao na pozajmicu u Šarlrou.

„Srećan sam u Šarlroi, ali istovremeno i razočaran jer ne mogu da razumem šta se desilo u Anderlehtu. Zahvalan sam Šarlroi koja me izvukla iz Anderelhta i što mi pomaže da vratim samopuzdanje. Nadam se da ću i sledeće sezone ovde igrati na pozajmici“.

O Anderlehtu više ne razmišlja.

„Gotovo je. Za mene nema budućnosti u Anderlehtu. Kad bih samo mogao da vratim vreme, nikada ne bih potpisao za Anderleht. Biću iskren, plata je glavni razlog što ne idem iz Anderlehta. I glavna prepreka ostalim klubovima koji me žele. Imao sam ponude prošlog leta, AEK je želeo da me vrati i ove zime, ali plata koju dobijam je mnogo novca za ostale klubove. Zato ću ostati bez obzira koliko mi se situacija u Anderlehtu ne sviđa. Čak i ako me prebace u tim petlića, nemam nameru da odem. Mi Bosanci smo tvrdoglavi ljudi“, poručio je Vranješ

On je nedavno zaključio reprezentatvnu karijeru u Bosni i Hercegovini zbog sukoba sa navijačkom grupom BH Fanatikos koja sebe želi da promoviše u neki bitan faktor odlučivanja o igračima, selektorima, reprezentaciji... Vranješ ih je nazvao ’bauštelcima’ i lažnim patriotama koji žive daleko od svakodnevnice BiH, a podsetio ih je i kako su prošli u susretu sa navijačima atinskog AEK-a.


tagovi

Ognjen Vranješ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara