Ognjen Vranješ u Čukaričkom

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.09.23. | 11:43

Iznenađujući transfer iskusnog štopera

Bio je na pola koraka od crno-belog dresa Partizana, ali će Ognjen Vranješ uskoro zadužiti belo-crnu opremu Čukaričkog. Nekadašnji štoper Crvene zvezde, Borca, AEK-a iz Atine i Krasnodara završio je pregovore sa srpskim predstavnikom u Ligi konferencije.

Vranješov transfer na Banovo brdo je veliko iznenađenje, s obzirom da je kontroverzni defanzivac ovog leta bio velika želja Partizanove uprave. Čak je i dogovorio uslove saradnje sa klubom iz Humske, ali transfer nije realizovan usled pritiska navijača.

Izabrane vesti

Dugo je uprava Čukaričkog tražila rešenje sa iskusnog defanzivca, koji će činiti tandem sa mladim Drezgićem i izbor je pao na Vranješa. Sada na raspolaganju Igor Matić, osim pomenutog tandema na raspolaganju ima i mladog Serafimovića, Subotića, Ćalasana i Kovačevića, dok se čeka oporavak i Vukašina Jovanovića.

Vranješ je stari znanac sportskog direktora AEK-a Vladimira Maatijaševića. Njih dvojica su sarađivali i u Atini, dok je Matijašević obavljao ulogu sportskog direktora AEK-a.

Čelnici Čukaričkog spoznali su da im je preko potrebno pojačanje u centralnom delu odbrane. Mladi igrači se, blago rečeno, nisu snašli u dvomeču protiv Olimpijakosa.


tagovi

Ognjen Vranješ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara