Ohi u duelu sa igračima Čukaričkog (Starsport)
Ohi u duelu sa igračima Čukaričkog (Starsport)

Ohi iz Moldea raspalio zvezdaše: Dva komada za pet minuta, ima brutalnu statistiku 9/9!

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.06.21. | 19:47

Molde zahvaljući piku srpskog šampiona slavio protiv Stabeka – 2:1

Molde je slavio protiv nejakog Stebeka u devetom kolu Elitserije i ponovo preuzeo lidersku poziciju, uz meč više protiv Bodo Glinta – 2:1. Ali dešavanja na stadionu nekadašnjeg rivala Čukaričkog i Partizana u kvalifikacijama za Ligu Evrope zaintrigiraće ovdašnju javnost. Posebno navijače Crvene zvezde.

Čitali ste danas da je pored Aleksandra Prijovića srpski šampion naciljao i centarfora Moldea Ohija Omoižuanfa, i da intenzivno radi na njegovom dovođenju. Upravo je Norvežanin nigerijskog porekla bio centralna figura meča i pokazao da se nalazi u strašnoj formi.

Izabrane vesti

Nije bio nežan protiv bivšeg kluba, koji ga je Moldeu prodao za 1,1 milion evra pre dve sezone. Golgeterski pir u prvenstvu Norveške Zvezdin pik je nastavio na vrlo upečatljiv način. Postigao je dva gola u roku od pet minuta i iskreirao šestu pobedu Moldea u ovoj sezoni.

Domaćin je bio bolji rival u ovom meču. Napadao je, stvarao šanse, a za golove je bio zadužen Ohi Omoižuanfo. Prvi put je pogodio mrežu Stebeka u 15. minutu, da bi odbranu gostiju još jednom uhvatio na spavanju. Igrao se 20. minuta kada je Ohi iskoristio asistenciju Andersona i duplirao prednost domaćina.

Na taj način Ohi je došao do impresivne statistike. Na devet ovosezonskih mečeva u prvenstvu Norveške ima identičan broj golova. Sa jedne strane odlična vest za Crvenu zvezdu, jer je Omoižuanfo pokazao da je u odličnom stanju i da bi došao u Beograd pun samopouzdanja. Ali sa druge strane jasno je da Ohi pojačao vrednost na tržištu. I još jednom skrenuo pažnju na sebe, pošto mu ugovor sa Moldeom ističe za šest meseci.

Ohi je igrao do 83. minuta kada ga je zamenio Foffana. Stabek je uspeo da smanji rezultat početkom drugog poluvremena, ali nije uspeo da stigne do boda.



tagovi

FK Crvena zvezdaletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara