Ohi Omoidžuanfo (Reuters)
Ohi Omoidžuanfo (Reuters)

Ohi neće da komentariše interesovanje Zvezde: Bitno je da sam u šansi i da me saigrači lakše nalaze

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.06.21. | 16:48

Napadač Moldea kaže da je sve prepustio menadžeru

Kako vam je MOZZART Sport juče ekskluzivno otkrio, Crvena zvezda je naciljala norveškog napadača Ohija Omoidžuanfa kao jedno od kapitalnih pojačanja za ovo leto. Golgeter Moldea je dugo praćen, a poslednjih dvadesetak dana je ’presingovan’ pozivima iz Beograda. Sve preporuke na kraju je za Norvežanina dao i Miloš Milojević, novi Hamarbijev trener i donedavni pomoćnik Dejana Stankovića,.

I dok Zvezda ’lomi’ Ohija u pregovorima, on rešeta mreže u norveškom prvenstvu. Juče je dao dva gola u pobedi nad Stabekom (2:1). Prvi je strelac lige sa devet golova u isto toliko utakmica i najzaslužniji što njegov Molde trenutno deli prvo mesto na tabeli. 

Izabrane vesti

Osim sjajne forme i neospornog kvaliteta, Zvezdini dobar argument za angažman Omoidžuanfa je i to što mu za šest meseci ističe ugovor. I neće ga produžiti kako stvari stoje. To znači da Molde ovog leta može na njemu da zaradi simbolično obeštećenje ili da ga na zimu izgubi za džabe.

Na jučerašnje pitanje norveškog novinara o budućnosti u klubu, Omoidžuanfo je dao diplomatski odgovor.

„Nisam još razmišljao o tome. Moj agent se brine o svemu. Ako želim da nastavim ovako, moram da se koncentrišem na teren“, rekao je Moldeov golgeter.

A na terenu mu ide sjajno. Što je još jedan benefit za Zvezdu ako ga angažuje jer će dobiti igrača u unoj takmičarskoj formi koji bi odmah mogao da pravi razliku u evropskim kvalifikacijama.

„U dobroj sam formi i nadam se da će se nastaviti. Moram češće biti u zoni iz koje se postižu golovi. Tamo će me saigrači lakše naći“, kaže Omoidžuanfo.

U Crvenoj zvezdi se nadaju da bi transfer norveškog napadača mogli da kompletiraju u skorijem roku i da će se on staviti na raspolaganje strategu Dejana Stankoviću na dvonedeljnim pripremama u Austriji na koje srpski šampion odlazi u četvrtak.



tagovi

Ohi Omoidžuanfo

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara