Komentari na vest

Ohi sve bliži odlasku iz Zvezde: Konja poslala ponudu, čeka se ugovaranje ličnih uslova

S

Stankovicu...

pre preko 1 godinu

TREBA DA TE JE SRAMOTA STA RADITE OVOM DECKU,NE DATE MU NAMERNO DA IGRA!
9

95

pre preko 1 godinu

Kolika je plata za botovanje? Koliko košta obraz ?
S

Sramota jer nije dobio kontinuitet

pre preko 1 godinu

Teraju najboljeg iz spica!
K

Krastaman

pre preko 1 godinu

Ohi je definitivno dobar igrač ali da jedan fudbaler ima ovoliko botova....to nisu čista posla
N

Nesmajnik

pre preko 1 godinu

Bas suprotno, javili se mnogo botova uprave, ali i dosta zdravorazumnih ljudi.
A

Astoria

pre preko 1 godinu

Mnogi pominju Dessersa kojeg bi trebalo dovesti. Evo ja bih prvi bio za to, paklen igrač je u pitanju, ali treba biti realan. To je nemoguća misija. Kao prvo, Genk traži 6 miliona evra za njega, plus gde su lični uslovi, provizije, troškovi transakcije, porez... Evo i citata koji to potvrđuje (datum objave je 31.jul 2022.): "Various sources write that FC Copenhagen is interested in Dessers. A few pictures of FC Copenhagen meeting with Dessers have also been released, with KRC Genk denying giving him permission to speak with them. KRC Genk is asking 6 million Euro for the striker." Dakle, jedan Kopenhagen koji ima veću platežnu moć ga nije doveo, a mi se nečemu nadamo... Trener Genka je na sve to izjavio pred meč sa Eupenom za vikend (Genk dobio 4:2, Dessers igrao do 69.minuta) da je uzaludno zadržavati igrača u klubu ako on ne namerava da ostane u njemu. Genk inače ima veliki problem sa napadačima trenutno, Onuachu (najskuplji njihov igrač) je povređen, klub su napustili krilni napadači Ito i Bongonda, pa im je Dessers jedina iskusna opcija u špicu (u meču sa Eupenom ga je zamenio 19-odišnji Andras Nemeth). Kruže i neke priče kako je Kremoneze zainteresovan za Dessersa, ali pitanje je da li mu se ide tamo (jeste Seria A u pitanju, ali sa Zvezdom bi igrao LŠ). Samo da dodam da Dessers ima ugovor sa Genkom do 30.juna 2024.godine.
S

Sale_KST

pre preko 1 godinu

Ova prodaja će biti jedna od većih Zvezdinih grešaka ove godine.
M

MNM

pre preko 1 godinu

Komentari i sluze da svako i svi laici iznesu misljenje al niste valjda ozbiljni da mislite da znate bolje od ljudi kojima je to posao i jos imaju rezultate..svasta:)
B

Blaa

pre preko 1 godinu

Pavkov,Ben,Ohi,Gobeljic,Pankov idemo prodaj I dovedi jenog pismenog desnog beka I centarfora...
Z

Zerrt

pre preko 1 godinu

Pavkov je najefikasniji napadač u Zvezdi i mora da igra. Apel za redakciju da blokiraju ovog bota za Ohija koji ostavlja 150 komentara
i

izointer32

pre preko 1 godinu

To ti je tako kada klub radi bez plana, dovode po sto igraca na svim pozicijama i onda ovi sto znaju da igraju moraju da napuste klub, Pesic nece dati ni 5 golova, Ohi je odlican gol igrac.
G

Gladiola

pre preko 1 godinu

Nisam pristrasan, Pešić je solidan špic za naše uslove, dobar u nekim segmetima igre, ali nije to to. Pavkov klasično drvo koje prati velika sreća, Ohi gol igrač, kome fali ono što ima Pešić. Sve u svemu mislim da mi opet imamo 3 špica koja nisu kompletna. Trebalo je ispoštovati Ohija i ovu sezonu, dao bi sigurno 20+ golova i mogao bi da ode za 4,5 miliona za razliku od Pešića koji je već u godinama i ako da toliko nećemo moći da uzmemo više od 2 miliona. Ovako smo mogli da istrpimo Ohija i da za te pare dogodine dovedemo igrača poput Desersa od 5,6 miliona.
R

Rajkoooo

pre preko 1 godinu

Da postoji neki plan oko tima, Ohi bi ostao. Ovako Terzic od Zvezde napravio sprdnju. Toliko smo se ispromasivali oko napadaca i tog mucenika Pavkova nije mogao da otera, a sada prodaje igraca koji je proveren i realno potreban. Sta ce biti kada se Pesic povredi, ili Pavkov upadne u neku njegovu krizu ????
M

Micas

pre preko 1 godinu

Sta reci..sramota,malo je, ovo se ocekivalo jer mediji odavno poceli da sikaniraju momka koji je gol masina..stvarno steta sa ovakvom zvezdom danas da nije ostao..
P

Pancev

pre preko 1 godinu

Ohi nema kvalitet za Zvezdu to je procena strucnog staba,treba ga prodati!!
S

Sever4ever

pre preko 1 godinu

STANKOVICU I UPRAVO,PRODAJTE BENA I PAVKOVA,DOVEDITE BRZOG SPICA I TO JE TO! OHI,PESIC I TAJ TRECI SPIC,NAJBOLJA MOGUCA KOMBINACIJA!
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Ovoliko komentara pokazuje da ovde nesto nije u redu. Pavkov je dao istorijske golove Liverpulu i to je to. Imao je u nasem prvenstvu znacajnih golova, ali njegovo vreme je proslo i njega jednostavno niko nece da kupi. Ohi je dosao onako tiho, covek se uvek trudio i davao je golove solidno. I secam se proslo prvenstvo, Ohi da gol, a zatim ga Stankovic brze bolje zameni u poluvremenu sa Pavkovim, koji ni bazen nije mogao pogoditi. I sta je los bio Ohi protiv Rendzersa? Secam se kako je protuio loptu ka Pavkovu, a njega mrzelo da krene korak dva napred, jer mu nije isla u noge. Ili sad protiv Pjunika, kad dobije loptu i promasi je, to mu se cesto desavalo. Ohi mladji i od Pesica i od Pavkova, perspektivniji, ali coveku ne daju pravu sansu. Kao povreda na pripremama je problem. A za Pavkova to nije bio problem? I koliko god da mu ne daju da igra, Ohi je i dalje trazen, za razliku od Pavkova.
P

Podrska za Ohija

pre preko 1 godinu

BRAVO ZA KOM,PRAVO U CENTAR!👌
1

121212

pre preko 1 godinu

Bravo! Ohiju se traze mane kako god stignu, a drugima se samo tako gleda kroz prste. Covjek ima osjecaj za go za razliku od nekih koji se forsiraju. Ne moze dati go ako nema upotrebljivih lopti...

Nestasko

pre preko 1 godinu

И ја сам као и сви очекивао да ће Охи да разбије толико смо га чекали , није се уклопио ( из било ког разлога ) Деки га не види у клубу - ЋАО. Да ми је жао али исто онолико колико и за било ког другог. Шта ми је битно - да мељемо све и да освојимо неки евро куп ( па и лигу шампиона ако Бог да за мог живота ). И Реал кад је доводио Јовића је сигурно имао најбоље намере ( као и псж кога год да ) па се није уклопио и то је то. Охију наравно желим све најбоље да буде златна копачка и да се надају голова као нико до сада ,али ако није у плановима Декија .. није ту и ћао. ЗВЕЗДО ЗГАЗИ ИХ СВЕ...
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

oce da razbije ...samo je zvezda pametna od svih i videla decka pored svih ovih liga na svetu. Terza oprao jos koji dzip i gajbu za masu i konstantu kroz jos jedan transfer . Moze mu se nasa liga je krs
C

Cjepka123

pre preko 1 godinu

Velika nepravda prema Ohiju....ne znam čemu ovo, trebalo je da dobije pravu šansu, pa ne može se zbog dva meča u Evropi suditi o njemu... svašta.
k

kgoifkjgdfs

pre preko 1 godinu

"Pre Ohija Crvena zvezda je imala ponudu na stolu i za Milana Pavkova. Cifra 750.000 evra od Panatinaikosa je bil mala, uz sve to crveno-beli nisu želeli da sarađuju sa najvećim Olimpijakosovim rivalom, klubom sa kojim tvrdo jezgro navijača srpskog šampiona ima bratske odnose. " Ne secam se da je Olimpijakosu bio problem da saradjuje sa Partizanom. A i secamo se trke oko istog igraca Zvezde i njih. Tako da zamolio bih vas, ne lupajte. To je biznis i uprave nisu navijaci.
T

TNT

pre preko 1 godinu

Ohi kada je dolazio rekao sam da on u zvezdi neće pokazati ništa. U Norveškoj ligi je dao toliko golova a jeste li videli njegove golove. 90% golova su napravili asistenti iz ekipe sada asistencijama preko 20 metara i časovima u prostor. Možda bi sada sa Kangvom i Bukarijom bio puno bolji jer kada je došao od Ivanića, Kataija i Kange nije ni dobijao lopte i pasove u prostor. Ali izgleda da u upravi nisu videli njegovu igru jedan na jedan a i nije je ni bilo jer lopti nije ni dobijao koliko je navikao u Norveškoj.
A

Ajk

pre preko 1 godinu

Dioni vidim redovno igra u Anzeu , francuskoj prvoj ligi..cak je 10.07.postigao gol. Ne znam sta je bio problem sa njim kod nas
K

Kraj Price

pre preko 1 godinu

Desers otisao u Italiju,nema nista od Zvezde: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zvezda-zagrizla-veliku-jabuku-desers-se-seli-u-seriju-a-za-6500000-evra/427195
G

Gost87

pre preko 1 godinu

Za sve vas koji pominjete Rendžers i kako se nije video tu, da vas podsetim da je Katai tu omašio penal na onaj njegov klasičan "danas sam smoren i boli me k da igram" način. Ne poredim Kataia i Ohija, ali Ohi i kada nije igrao dobro imao je disciplinu i želju. Protiv Pjunika se videlo koliko se Katai smorio kad je video kako Kangva i Bukari šprintaju ko gepardi po terenu. Batali tog igrača koji će igrati vrh kad mu je dan a kad nije može se Marakana srušiti hebe mu se.
N

Nesmajnik

pre preko 1 godinu

Kod njega se nisu ugradili kao kod Pesica
p

pavkov botovi

pre preko 1 godinu

Toliko vam je dobar vas deda pavkov od 45 godina da i posle 5 punih godina provedenih u klubu NIKO ZIVI nece da ga kupi u celoj Evropi i da dovede cak ni za dzabe,pesic i ben takodje isto tako,ne zna se koji je gori i sporiji od njih! Jedino u Zvezdi jos mogu da igraju zato sto ih Terza i Mrkela gotive,a to znaci da igraju u klubu "preko veze" a ne zato sto imaju bilo kakav kvalitet!
R

Rezultati kažu

pre preko 1 godinu

Zvezda-Pjunik 5:0 Kako su prošli ostali predstavnici Srbije u kvalifikacijama?A,da,vidjećemo mi kad dođe Bajern na Mitića pa nas omlati!Ma,neka dođe,bar će im uši zujati...
g

gost 123

pre preko 1 godinu

Moze nam se kad nam glavni konkurent u prvenstvu posle 4 kola zaostaje 7 bodova.
J

Jednostavno

pre preko 1 godinu

Šteta..
T

Toliko o tome

pre preko 1 godinu

OHI ZA JEDNU IPO GODINU, CAK 42 GOLA UKUPNO U NORVESKOJ I SRBIJI,PESIC,BEN I PAVKOV TOLIKO U KARIJERI POSTIGLI NISU!
D

Deksar

pre preko 1 godinu

pavkov,ben i pesic... 3 najgora i najsporija mapadaca u istoriji fudbala,otkaz svoj trojici!
P

Podrska za Ohija

pre preko 1 godinu

pavkova sa pivskim stomakom prodati odmah za 100 dinara u tadzikistansu ligu jer jos jedino tamo moze da igra!

Zelenooki

pre preko 1 godinu

Nekada su navijači Crvene Zvezde navijali za svoj klub i radovali se pobedama svog kluba u Evropi bez obzira ko je igrao za Zvezdu i niko se nije bunio kada su Džaja i Cvele dovodili ili prodavali nekog igrača. Ovaj Mrkela je bio ljubimac navijača puno veći ljubimac nego bilo kakav Ohi, Pavkov, Pešić itd, itd i onda je došao Ljupko i rekao prodajte Mrkelu ne treba mi i vratite Binića u Zvezdu on mi treba. Ostalo je istorija, taj Binić je bio nikakav igrač naspram Mrkele ali je znao brzo da trči i centrira, Ljupko je to znao da iskoristi i Binić nigde više nije igrao toliko dobro kao u Zvezdi. Ovo sve pišem kako bi ljudi shvatili ko kupuje, prodaje i pravi tim i ko odgovara za rezultate. Vaše i moje je samo da navijamo za svoj klub i uživamo u igri i rezultatima.
E

E pa zelenooki...

pre preko 1 godinu

...ili imaš malo godina pa se ne sećaš, ili se ne razumeš previše u fudbal u Srbiji. Naravno da će navijači imati svoje želje i da je deo navijača u pravu, ali ko se seća Mrkele zna da je uvek igrao kao pičkica, talenat neverovatan ali bez muda. A što se tiče Binića, i tu grešiš, igrao je Bina sasvim dobro i u Češkoj, a mogao je i u jaču ligu ali su mu ovo dali u ono vreme veliki novac, ako se dobro sećam negde oko milion maraka, što je tada bila neverovatna cifra. A nije slučajno ni došao u Zvezdu, takva brzina se retko mogla videti, kao što mnogi da sada žele Radonjića u Zvezdi, a danas takvih igrača ima na tonu, za razliku od vremena kada je igrao Binić...
Р

Радамел

pre preko 1 godinu

Управа напољеее
S

Stop kampanjama

pre preko 1 godinu

Krajnje je vreme da se prestane pisati ovde o Ohiju i Pavkovu jer Zvezdi treba Desers, a ne 3 koraka unazad. Zvezda treba da ima konkurentan tim u LŠ, a ne da gleda kada će talija biti uz Pavkova. Ako se već vodi priča o biranju između Pavkova i Ohija, čak i tu ima prenost Pavkov zbog načina igre pa i te talije. Ali, se vraćam na početak, Zvezda za konkurentnost u grupnoj fazi treba da dovede Desersa koji iza sebe ima odličnu sezonu u LK. Brz i tehnički odličan napadač. Sa njim na mestu napadača Zvezda bi imala daleko veće šanse da kroz grupnu fazu LŠ izbori proleće u Evropi. Sve priče o Pavkovu, Ohiju su priče iz neke 2019. godine. Pogledajte samo sastav Zvezdinih timova iz LŠ 2018. i 2019. godine, a pogledajte kakav sada tim ima. Nebo i zemlja. Zvezda ne treba da ide unazad. Napravljen je brz, veoma kvalitetan podmlađen tim i u tom pravcu treba da se nastavi.
6

6-7.mil kosta Desers

pre preko 1 godinu

A ko ce plati 6-7.mil evra koliko trenutno kosta Desers! Jel vi stvarno mislite da mi imamo tolike pare da damo za samo jednog igraca! Zato ljudi i podrzavaju Ohija jer da bi doveli sad boljeg spica od njega u klub moramo da damo minimum 5-6.mil ako ne i vise,to je problem!
@

@stop kampanjama

pre preko 1 godinu

Sve ok, ali zašto baš taj Desers, zašto ne neko drugi. Zašto ljudi pričaju samo o njemu, ili to piše samo jedna osoba, pojasni mi to.
K

Kakav

pre preko 1 godinu

Crni Ćiril Desers? Kao da je on neki bingo..Ajme svašta ljudi zamišljaju…
G

Gost ali bukvalno

pre preko 1 godinu

Prodaju ga jer samo njega i mogu da prodaju... A za Pavlova je izmislio fudbal. Od Pavlova se lopta odbija ko od drveta. Pešić ništa nije pokazao protiv Pjunika ali oni su prosto rešili da prodaju Ohija. A da nije bilo njega, da smo zavisili samo od Pavkova sad ne bi bili u kvalifikacijama za LŠ...
D

Dejan Pizon

pre preko 1 godinu

Da ostanemo sa dva napadaca je velika greska duga je sezona i neka mi neko objasni sta radi krsticic jos u klubu jedino ako nije postao ekonom.
M

Miksea

pre preko 1 godinu

Ok, kažite ima ponuda, hoćemo da zaradimo, da se obrne lova, a ne ovo traženje Ohiju neke greške i razloge da se otera. Bio loš protiv Rendžersa, pa ceo tim je bio loš, nikome ništa nije išlo od noge. Sigurno ne bi bio bolji ni Pešić koji je isto tako "dokazan" u jakim mečevima, zato je i prodat u prošlom mandatu. Čovek došao pre 6 meseci da igra Evropu na kraju će biti prognan u Konju. To da se nije snašao na terenu nije tačno, smislite nešto još, smeta mu podrška Putinu u Srbiji, Z majice na ulicama ili tako to.
4

45634

pre preko 1 godinu

Bas tako. Kad bi te kriterijume primjenjivali na neke druge igrace otjerali bi pola tima...Ovome se trazi dlaka u jajetu samo da bi ga otjerali..
S

Sale555

pre preko 1 godinu

Ohi je doveden da bude prvi spic. Da bi bio prvi spic u Zvezdi, ti moras praviti razliku u velikim utakmicama. Protiv Rendzersa je promasio nekih 5 velikih sansi, protiv Partizana se nije video, osim gola sa 2 metra u prvom derbiju, a imao je i dosta malih utakmica u stelt modu. Ne skace i ne zadrzava dobro lopte kao Pavkov, nije mnogo bolji od njega u igri u polju, nego je vise Inzagi za sirotinju. Pozdravljam ostanak Pavkova umesto Ohija, najboljeg drugog napadaca na svetu, ubicu velikana. Ako dobijemo 2+ miliona - odlicno.
C

Cova

pre preko 1 godinu

Pavkov je najveci i najsporiji panj u celoj Evropi,nije Ohiju ni do kolena ali bukvalno! On,Ben i Pesic ne zna se koji je gori... Spor, Sporiji, Najsporiji... to si njih trojica!
S

Sale555

pre preko 1 godinu

Demantuju te Liverpul, Milan, Kopenhagen, Kluz, Partizan… pa i ovih 5 golova u 4 meca na pocetku sezone. Pozdrav od Pavkova.
J

Johnybgood

pre preko 1 godinu

Iskreno ma koliko ja voleo Pavkova po meni je on naj lošiji centarfor u Zvezdi. Jednostavno sa brzom igrom koju pokušavamo da isforsiramo on tu nema šta da traži dok u našoj ping pong ligi za razbijanje protivničkih bunkera je odličan… Ne znam nisam pametan ali nama realno fali jedan centarfor koji ima brzinu i igru jedan na jedan. Ako prodaju Ohija trebalo bi dovesti jednog takvog napadača pored desnog beka i to bi bilo više nego odlično.
S

Skakadak

pre preko 1 godinu

Aj sto se delimo na Delije i grobare,pa na Ukrajince i Ruse a sad se jos delimo za Ohija ili protiv njega
Z

Zaboravio si

pre preko 1 godinu

Još jednu grupu Zvezdaša. Oni koji podržavaju Don Terzinja, i oni koji su protiv njega zbog trange frange kombinacija za svoj džep.
X

XD

pre preko 1 godinu

Desers i Pešić su špicevi za narednu sezonu.
S

Slaba odbrana

pre preko 1 godinu

Ko zna šta muljaju,ovo nema nigde.Tolika euforija kada je dolazio a sada već odlazi.Igrača koga si čekao godinu dana teraš posle nekoliko utakmica,biće po svemu sudeći opet Bronovicki....
9

91

pre preko 1 godinu

Ovi botovi nisu normalni
A

Apocalipto

pre preko 1 godinu

Ludilo! histerija pljuvanje...
R

Raspućin 2

pre preko 1 godinu

Ohi je odličan napadač ali je Pavkov trenutno najbolji centarfor lige. Sve pohvale za Ohijevog menadzera, odlično je organizovao botove!
P

PRODAJ

pre preko 1 godinu

Decko nije za Zvezdu, prodati ga obavezno i 1 milion je vrh cena za njega!
K

Kad pre

pre preko 1 godinu

Otiš'o si, a supu prob'o nisi...
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Koja je ovo sprdnja, koji je ovo Cirkus. Koliko Sendvičara pljuje po Ohiju. Dečko je bolji gol igrač i od Pešića, i od Pavkova. Biće to dobar sendvič. Dva parčeta leba, dobro jutro margarin, dva lista parizera i kečap. Za piće Frutela Kolu. Njam njam mmmmmm.
O

Ohi je neznalica

pre preko 1 godinu

Kakva si ti neznalica! Sendvic treba da se deli ako ova neznalica ode iz Zvezde, decko je zalutao, nema dribling, nema brzinu, nema skoro nista....
S

Stoput

pre preko 1 godinu

Koja euforija kad je stigao, jos ga kaparisali i cekali sest meseci. Najavljivali cuda sa njim u timu upravo ovde na ovim vestima a sad ga pljuju. Ne verujem da se ovde kunu u Pesica vezaru, sta je ovo sa ovim narodom ja ne znam. Ohiju zelim sve najbolje, nije lud da truli na klupi kad je top igrac i moze da nadje klub kad hoce.
T

Tajcinjo

pre preko 1 godinu

Stvarno ne znam cemu prodaja Ohija, decko bio odlican na polusezoni kad je dosao u klub (toliko cekan, najbolji strelac Norveske prim.aut) , stvarno ne znam zasto je sklonjen i zasto ce otici... on i Pesic bi po meni trebali da budu startni spicevi , a prodati Pavkova (hvala na svemu , Liverpulu, Partizanu, Milanu).
M

Makijan

pre preko 1 godinu

Ohi u ovakvoj tranzicionoj jakoj brzoj Zvezdi gde se istrcavaju kontre i polukontre ne moze da se snadje u Zvezdi. Naprosto, to je tako u Skandinaviji je mogao jer igraju i dugim loptama i centarsutevima. Ima kvalitet to je nesporno ali se u ovakvom sistemu ne snalazi drugacije moze da tvrdi samo neko ko nema pojma o fudbalu. E sada kada je tako da li je bolje uzeti 1,5 ili 2 miliona i dopuniti budzet i osloboditi mesto stranca. Ili da bude na klupi treći spic da ga placamo i bude nepotrebno nezadovoljan.
G

Gagic

pre preko 1 godinu

Pavkov je inace sprinter i moze da se snadje u brzoj Zvezdinoj igri...
M

Mutommbo

pre preko 1 godinu

Bravo za zapažanje i objašnjenje. Jednostavno Ohi ima kvalitet ali ne i za ovakav stil igre koji sada neguje Zvezda. Ni Ibrahimović nije mogao u Barsi da pokaže sav svoj kvalitet.
M

Makijan

pre preko 1 godinu

@Gagic, Pa da li je Pavkov predvidjen i da li je u prvoj postavi?? Bice drugi ili treci spic. U Evropi moze da udje u poslednjih pola sata i skokom doprinese. Mozes da imas razlicite profile i na klupi nista sporno. Ali da li spic od 1.95 onako gabaritan moze ista da radi u Zvezdi? Ne moze. Ali za klupu da bude naravno. Eventualno ako jurimo nekad rez i krenemo u Evropi da igramo na duge lopte moze da skoci i to je to. Eto, nacrtao sam ti sada bukvalno.. Ohi je visak i prodacemo ga i svi zadovoljni.
C

CZ1991

pre preko 1 godinu

Ovo ne sme proći nekažnjeno! Neko mora da odgovara za maltretiranje ovog momka! Dosta je bilo menadžerskih kombinacija Terzić-Mrkela i "stručnih" mišljenja šefa koji je u dve godine ispadao iz LŠ od Omonije i Šerifa. Za ovo gde se danas nalazimo najzaslužniji je Dr. Vladan Milojević, sa tri prolaza u evropska takmičenja, bez poraza u kvalifikacijama!
C

Cz1991

pre preko 1 godinu

Ma nemoj nam samo to reći, evo Ohi u utorak počinje utakmicu, hahaha. Nije vama lako.
S

Sreca

pre preko 1 godinu

je da ti ne odlucujes o tome ko ce biti starter ili ko ce biti prodat a i ne odlucujes o novijoj sudbini.
m

moni

pre preko 1 godinu

bolje da prodate beskorisnog pavkova, neznam ko ga više drži u zvezdi...ohi je mnogo bolji igrač.. a lavkov je sprdalo...
O

Ohi najbolji spic

pre preko 1 godinu

Ostavio sam 200 komentara, ok gde je sad moj sendvic
i

ivko svemirko

pre preko 1 godinu

Evo ga kod mene delim ga tvojoj kevi
D

Delija penzioner

pre preko 1 godinu

Diego Falćineli .......
R

Real

pre preko 1 godinu

Ne razumem zašto uporno hoce da najure čovek.
@

@real

pre preko 1 godinu

A ko to želi, objasni mi molim te, ja stvarno ne znam. Evo danas prvi put čitam da ga neko želi, i ako ode čemu tolika drama, Zvezda će samo zaraditi.
p

podesen

pre preko 1 godinu

Kasnila plata a on je tražio,od tada ni da prismrdi prvom timu.Pavkov ne traži ,koliko mu daju ,kad bude otišao ako mu ne prete tražiće.Tako prošao Luka u PFC ,noćni pozivi krenu i oprosti 150 000 evra.
P

Podrška Ohiju

pre preko 1 godinu

Za sendvic cu da napisem 300 komentara ,nista ne brinite
O

Ohi

pre preko 1 godinu

Pavkov oooooooooooo milan pavkov
O

Ohi

pre preko 1 godinu

Idi idi idi
O

Ohi

pre preko 1 godinu

Nisi ni za vrsac
M

Mrkela0

pre preko 1 godinu

pavkov,pesic i ben...najsporiji i najgori spicevi panjevi u veloj evropi.
O

Ohi

pre preko 1 godinu

Zabode ti ga paki
O

Ohi

pre preko 1 godinu

8 meca bez go
B

Boki767

pre preko 1 godinu

Silja kretnja savrsena
P

Patriota

pre preko 1 godinu

Tako je! Ko je bio na tekmi sa Pyunikom, video je od ovog momka sve sto treba!
@

@patriota

pre preko 1 godinu

Problem je što ovi, koji ga pljuju nisu nikad bili na utakmici. Njima je sad Ohi u glavi, koji su to likovi.
K

Koli

pre preko 1 godinu

Pavkov dominira
P

Polivam

pre preko 1 godinu

pavkov,ben i pesic, jos koliko sutra raskid ugovora i da odu iz kluba!
T

The Nightwalker

pre preko 1 godinu

Bice ti to sutra završeno! Mnogo si opasan!
Л

Лазар

pre preko 1 godinu

Станковић, Катаи и Иванић да се на конференцији за штампу изјаснр зашто су истјерали Охија!
M

Micko nis

pre preko 1 godinu

Hoce, upravo su javili i uslisili apel takve veličine poput tebe
A

Auu jbt

pre preko 1 godinu

Koliko si ti prso sa mozgom...
O

Ohi

pre preko 1 godinu

pavkov sa pivskim stomakom ni u Radnickom ne bio mogao vise da igra a kamoli Zvezdi,pesic isto tako jos gori od njega!
p

petar1239

pre preko 1 godinu

pavkova dati nekom i za dzabe samo da ode iz kluba....Ohi za njega Ronaldo!
A

Ajde...

pre preko 1 godinu

Ronaldo? Jel ikad imao neki dribling???
D

Deka PG

pre preko 1 godinu

Ohi mi je stvarno simpatičan, pozitivan lik, i pije svega izuzetno vaspitan. Poštuje porodicu i vjeru. Zrači energijom i na treninzima, svuda. Volio bih da se dokaže u Zvezdi, dobro je počeo. A ako i pođe, želim mu puno uspjeha i da rešeta mreže gdje god bio
O

Ohi

pre preko 1 godinu

Dobar si decko a los igrac
O

Ohi

pre preko 1 godinu

Protiv rendzers jedna nula
n

neshha

pre preko 1 godinu

Jado nepismeni.
P

Pavkov 86

pre preko 1 godinu

Sam sam razbio salzburg a ohi tad u pelene bio
D

Dovesti Desersa

pre preko 1 godinu

Ovaj lik što ostavlja 20 komentara o Ohiju nema pametnija posla u životu. Prodati Ohija i Pavkova i dovesti Desersa, za Zvezdu u LŠ.
P

Podrska za Ohija

pre preko 1 godinu

Kad ti iz svog dzepa budes uplatio Zvezdi 6-7 miliona evra koliko sad trenutno kosta Desers onda mozda i dodje,u suprotnom nema sanse! Ps: prestani vise da spinijes protiv Ohija sa 80 razlicitih nickova,providan si...
G

GostHilti

pre preko 1 godinu

Ako oćemo da napravimo iskorak u evropi treba nam deras. Pavkova i ohija prodati uzeti 4 miliona za obojicu i dodati 3 za derasa.
@

@podrskazaohija

pre preko 1 godinu

To ti kažeš da košta 6,7 miliona. Zvezda je u poziciji da izdvoji toliko novca - kroz rate, kroz plaćenu pozajmicu o obaveznoj kupovini kako god. Za Bukarija je izdvojeno 3 miliona. Za igranje u LŠ je potreban kvalitet, a ne igrači koji se ne vide protiv Rendžersa ili promašuju zicere.
G

Gost 993

pre preko 1 godinu

Mislim da je učinjena nepravda ovom momku. Nije dobio adekvatnu priliku i pored male minutažu je uspeo da postigne 11 golova, ako se ne varam. Šteta! Raspucaće se negde drugde i posle će nam biti krivo kakvog smo igrača olako pustili.
S

Sramota

pre preko 1 godinu

VAZNO JE DA NAM OSTAJU 45 GODISNJI PESIC,BEN I PAVKOV,KOJI DAJU PO GOL NA SVAKIH 25 UTAKMICA!
G

Gost jeste

pre preko 1 godinu

Sramota je da takve neznalice komentarišu fudbal .
I

Ildzo

pre preko 1 godinu

Ohi zivi kod mene u kraju I znam celu pricu. Povreda ga je izbacila 5-6 ned sa terena, a ne 2 nedelje! Covek se oseca fenomenalno u Beogradu I nada se da ce dobiti pravu priliku u nastavku. Mnogo je gotivan batica, po meni je bolji od Pavkova, sto se vidi I po ponudama... Ali covek nije dobio pravu sansu, steta. Odmah je poceo da daje golove, a u Zvezdi se ponasaju kao da je Pavlov bolje odigrao protiv Rendzersa...
B

BokiUSA

pre preko 1 godinu

Druze gresku pravimo sa njim. Iskreno trebalo je prihvatiti ponudu Panatenaikosa i pozdraviti se sa Pavkovom (ja ga licno gotivim) i forsirati Ohia koji ce sutra biti dobro prodat sigurno. Kroz nasu ligu da se isforsira i bomba. Ali ko zna sta se tu desava. .
B

Boban Batka

pre preko 1 godinu

Gotivan ti batica ? hm.,.. Dobar bata sta ces danas mnogi vise vole bate nego seke,daleko bilo
R

Rale77

pre preko 1 godinu

pavkova prodati sto pre,dati ga i za dzabe ako treba samo da ode iz kluba
k

kokan.

pre preko 1 godinu

ben,pesic i pavkov moraju da odu iz kluba... Ohi najbolji spic!
L

Lopi

pre preko 1 godinu

pesic je najgori spic koji je dosao u klub u zadnjih 10 godina!
G

GostGostionica

pre preko 1 godinu

cuj glupost,nije zvezda mogla da saradjuje sa panatinaikosom zbog oly..a olimpijakos redovno trguje sa partizanom. steta za ohija i dalje sam ubedjen da je bolji od pesica i pavkova zajedno,zablistao bi ove godine
O

Ohice

pre preko 1 godinu

Hocete maramice
J

Jkkg

pre preko 1 godinu

Pravda za ohijeve svedoke, nova sekta

gemathegreat

pre preko 1 godinu

Ahahahaha, nasmeja me brate. Ohi je ekstra gotivan lik ali fudbal ne zna za milost.
@

@gemathegreat

pre preko 1 godinu

Kako te ne mrzi da sam sebi odgovaras na poruke koje si licno ti ostavio sa 50 razlicitih nick-ova!
Z

ZvezdineZvezde

pre preko 1 godinu

Ako Pavkov ponovo pobedi sam nekog velikana u Ligi Sampiona, na primer Real Madrid, proglasiti ga za sedmu Zvezdinu Zvezdu.
B

BokiUSA

pre preko 1 godinu

Stojim iza predloga... to nije ni pixi uradio...
L

Lopi

pre preko 1 godinu

Idi idi sto pre
K

Koke 76

pre preko 1 godinu

Jako lepa vest, pavkov kralj
K

Kuridza

pre preko 1 godinu

A nemoj brate to da im radiš! Sad moraju da ti lupaju minuse a nedelja popodne.... 😆
G

Goren 765

pre preko 1 godinu

Dace bog, pavkovu nije do kolena
M

Milos kg

pre preko 1 godinu

Jedva cekam da ode, pesic je mesi zw njega
M

Micko nis

pre preko 1 godinu

Ohi ohi panj
B

Botovi

pre preko 1 godinu

Jel od vrucine ste malo.......
S

Spiritus movens

pre preko 1 godinu

Sve vise me sramota kvazi patriota sa severa i toga sto sam zvezdas, kad vidim na sta se trose milioni a zapostavlja skolstvo, zdravstvo, poljoprivreda, itd. Ispada da oni koji se najvise kunu u srpstvo, najvise uzimaju od naroda.
@

@spiritus

pre preko 1 godinu

Ja znam par ljudi koji su rekli ovde u NS, kad se pravila bolnica, ova nova. Kažu šta će nam još jedna. I šta ćemo sad.
S

Spiritus contrus

pre preko 1 godinu

I mene kao Partizanovca boli kad vidim koliko se para uložilo u naš košarkaški klub, čak smo mi više potrošili u kk nego fk Zvezda. Za te pare je moglo mnogo više dece da se izleči, i moglo mnogo da se uradi za siromašne.
K

Kemp

pre preko 1 godinu

Podrska za Ohija, ja sam za to da ostane!
L

Lata

pre preko 1 godinu

Kada vidim da se piše bratski klub dođe mi slabo.Kad GOD su mogli oni su nas zaj……ali,iprestanimo više s tim parolama.

gemathegreat

pre preko 1 godinu

Na stranu da li Ohi treba da se proda ili ne, ovde je jedna budala ostavila dvadeset komentara pod raznim imenima. Da nije tužno bilo bi smešno. No da rezimiram, uprava kluba vuče poteze i biće samo onako kako oni odluče i nikako drugačije. Vi ovde može se treskate letnji dan do podne. A još nešto, ako može da se zavali Ohi koji je došao za dž a da se za njega dovede Dessers za taj isti novac ja sam za i sa obe ruke i sa obe noge. Naš posao je bavijanhe i uživanhe u rezultatima a njihovo da dovode i odvode igrače. Mislim da su se mnogi ovde utripovali da su nešto što oni nisu.
N

Ne tupi

pre preko 1 godinu

Vidi se da blage veze sa fudbalom nemas cak ni na fizickom! Ohi je nas ubedljivo najbolji spic i najefikasniji koga imamo u timu,jesi ti svestan sta znaci dati 33 gola u Norveskoj i cak 9 golova u Zvezdi i to na samo 13 utakmica koliko je odigrao,pa sta ces bolje od toga! Pevkov,Ben i Pesic tako nesto mogu samo da sanjaju! A to vase lupetanje za Desersa odmah da vam kazem da od toga NEMA NISTA, eno cena mu je sad skocila na cak 6-7.mil€ tolike pare uprava FKCZ nikad dati nece za njega i to nek vam vise bude jasno! Teranjem Ohija ostajemo sa 3 NAJGORA I NAJSPORIJA spica u timu koji daju po jedan gol na 20 utakmica!
@

@gemathe

pre preko 1 godinu

Ti si sve napisao kako treba, ali džabe nisi za Ohija ili ti Ohijevce.
P

Partymaker

pre preko 1 godinu

Trebaće nam taj treći napadač,ima puno utakmica, ne bi valjalo da ostanemo na 2 napadača.
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Ma valja brate šta ne valja. Jel se sećaš kako je bilo lepo igramo Evropu a mi na jednom špicu i to Dioni, Tomane ili ne daj Bože, Krstović. Bilo sjajno. Ali tako nam i treba. Eno Katai neka igra špica, očigledno da je njemu sve dozvoljeno, pa i šikaniranje ko zna kojeg igrača po redu. Tele vojvođansko.
X

XD

pre preko 1 godinu

Ide i Pavkov. Dolazi vrhunski špic a Pešić će biti rezerva.
С

Сотир Ђубре

pre preko 1 godinu

Ово би врло лако могло да се покаже као велика грешка. Мислим да Охи има велики потенцијал и да би тек показао какав је играч. Друго, паре које се нуде, ако је веровати овим информацијама, су смешне! И на крају, чисто сумњам да ће Звезда довести тог Десерса, или како год да се зове. Ово је неозбиљно и ствара утисак да управа не зна шта ради.
B

Bar Kohba

pre preko 1 godinu

Ne znam šta je ovde problem, momak je ok spic. Nekad se zainate, pa nekoga uzmu na zub i zakucaju za klupu bez šanse kao onomad Jirku koji je posle svugde dobro igrao, ili kad nisu zadržali Falcinelija, pa doveli neproverenog Dionija, ne kapiram ovu strategiju uprave. Ohi deluje i kao ok momak.
A

Aлександар1

pre preko 1 godinu

Одлично! Није Охи лош, али није за озбиљније домете. Видело се у јачим утакмицама да нема довољно квалитета за нови искорак. Једностано, технички је баш слаб, пријем, контрола лопте, пас, то је баш лоше. Има осећај за гол, то стоји. Продати и Павкова, а довести Десерса. Требају нам још задњи везни и десни бек. Ако уђемо у ЛШ, отворити се лепо за те позиције.
C

Corba.

pre preko 1 godinu

Fora je u tome sto stankovic i uprava NECE da dovedu Desersa a ovamo HOCE da oteraju naseg najboljeg spica Ohija i da nas ostave cele sezone sa 3 najveca balvana u napadu pesicem,benom i pavkovim koji vise nisu ni za Radnicki a kamoli Zvezdu! To je najveci problem i razlog zasto se 98% navijaca Zvezde buni i protivi teranju Ohija iz kluba za mizerne pare!
@

@Aleksandar

pre preko 1 godinu

Džabe se ti trudiš, ljudi vole našeg Ohića. Za sve ljubitelje ovog igrača, neka napišu njegovo prezime, prodavaj mrki odmah to.
Y

YayaT

pre preko 1 godinu

doveli smo Ohija za dz,u NAsoj ligi je pokazao da je limitiran I nista bolji od Pavkova koji ima 5 puta vise iskustva plus domaci igrac;ovi sto broje golove iz Norveske su smesni po njihovoj logici mucenik Rikardo je igrac za ligu petice;neverovatno koliko grobaRa ovde
y

yebo...

pre preko 1 godinu

...te i pavkov i pesic,najgori spicevi uz bena!
L

Lokki

pre preko 1 godinu

Uporediti igru zvezde u prvom delu sezone, kad je igrao samo Pavkov i na proleće kad je došao Ohi. Bez Ohija ne bi uzeli titulu. Šta je sada problem zašto ne dobija šansu, stvarno ne znam. Hvala mu što je bio bar mali krajičak na vagi da se uzme titula.
N

Najbolji Napadac

pre preko 1 godinu

Danas u celoj Evropi i svetu za bednih 1 do 2.mil NEMA TEORETSKE SANSE da nadjes tako dobrog i rasnog spica koji postize po 33.gola po sezoni kao sto to radi Ohi,a oni ga teraju iz kluba za najmanji moguci novac! Stankovic i Uprava su poludeli nacisto,ja stvarno ne mogu da verujem sta ovo rade vise,pa Ohi je bolji od pesica,pavkova i bena za 10 klasa i vise,a oni nam redovno igraju i vuku se po terenu kao babe od 80.god i ne mogu da potrce,a Ohi "ne sme" da vise igra u opste jer je toboze "povredjen" kako nas stankovic redovno laze na konferencijama za stampu i izjavama na TV-u! Stavarno sramota,gadite mi se svi koliko maltretirate ovog decka koji je samo 6 meseci u klubu!
@

@najbolji napadač

pre preko 1 godinu

Zato ga tražilo pola evrope, čak i Real. Pojma vi o fudbalu nemate.

Bojank91

pre preko 1 godinu

Borjan - Gobeljić, Dragović, Milunović, Rodić - Bukari, Kangva, Kanga, Ivanić- Ohi, Pešić. Najofanzivnija postavka
P

Prcko33

pre preko 1 godinu

1.Borjan, 2.Gobeljic, 3.Rodic, 4.Erakovic, 5.Dragovic, 6.Kanga, 7.Bukari, 8.Kangwa, 9.Katai , 10.Ivanic , 11.Mitrovic .... ubili bi
L

Lazar27

pre preko 1 godinu

a izostavis najveceg znalca i najboljeg igraca kataija? sedi nedovoljan jedan
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

SRAMOTA!!!!! Koja je to ozbiljna ekipa prodala nekog igrača posle samo 8 meseci od njegovog dolaska. PLUS što smo ga čekali pola godine da dodje. PLUS što je dečko dosta korektno odigrao. Broj minuta na terenu, broj postignutih golova, sasvim dobar prosek. DEFINITIVNO ovde nisu čista posla, ili je u mnogo ozbiljnoj svadji sa nekim iz kluba, što je manje verovatno, jer je dečko tih povučen, skroz normalan. Ili što je više verovatno da su napravili dobru kombinaciju da napune privatne džepove. Ne mogu da prihvatim da ga prodaju zbog loše igre, jer je DOSTA KOREKTNO ODIGRAO. Kako vas nije sramota držite Gobeljića koji je postao nezamenjiv a bezbroj puta nas je unakazio, a ovamo prodajete Ohija šatro jer je loš. SRAMOTA.
m

milena11.11.

pre preko 1 godinu

Ohi je od Pešića bolji bar 50 puta.
T

The Nightwalker

pre preko 1 godinu

Samo pedeset? Da se razumemo, više je vreme Pavkov da ide nego Ohiju, ali ovakva preterivanja... Mislim, kako vas ne mrzi više, za koga god da navijati? Inace bih se složio da Ohi ode ako će se dovesti neki bolji napadac. Pri tom ne mislim na Desers, jer su šanse male, goto o nikakve, da će doći.
P

Prcoje

pre preko 1 godinu

Ako već ne računaju na njega neka ga daju na pozajmicu ali nikako ga ne prodavati!Neka lupe neku opciju za kupovinu od jedna 7 miliona tako da i mi imamo neku siguru.U svakom slučaju,nikako ga prodavati za ovu siću!
G

Gost777

pre preko 1 godinu

koliko menadžer placa ove botove
v

vucelin botu...

pre preko 1 godinu

...pozdravi tvog gazdu sa tompusom i kazi mu samo ovo: Ohi za 1-0 u derbiju i Titula 5 po redu,toliko!
Š

Šahmat

pre preko 1 godinu

Prodati Ohija i dovesti Desersa.Ohi je dobar momak,ali nam treba igrač koji će više da učestvuje u igri.Čini mi se da mu tehnika nije jača strana, a i sve golove koje je postigao bili su nekako traljavi
T

The Nightwalker

pre preko 1 godinu

Nema da brines, tako će biti. Ohi odlazi, dolazi Desers! Jos neka želja?
Š

Šahmat

pre preko 1 godinu

Prodati Ohija i dovesti Desersa.Ohi je dobar momak,ali nam treba igrač koji će više da učestvuje u igri.Čini mi se da mu tehnika nije jača strana, a i sve golove koje je postigao bili su nekako traljavi
G

Gost9

pre preko 1 godinu

Nije los,ali je nekako mekan I igrao je bez zara......
S

Sever uz Ohija

pre preko 1 godinu

Novinari.. na sledecoj konferenciji za stampu u FKCZ pitajte 'mistera' i upravu Zvezde jel im "ne valja" napadac koji za samo godinu dana postigne cak 33.gola u Norveskoj ligi koja je duplo jaca od nase,bude drugi strelac cele Evrope i onda u Zvezdi na samo 14 meceva postigne jos 9-10 golova,znaci za malo vise od godinu dana covek dao preko 40 GOLOVA,toliko ukupno svi trojica Sporaca pesic,pavkov i ben nisu dali za 4 godine ukupno! Ovo je bruka i sramota svetskih razmera sta uprava i 'mister' rade ovom decku,bukvalno nam je doneo titulu onim golom u Derbiju kad je bilo -5 a oni ga sad Teraju iz kluba i to za najmizernije moguce pare,cuj 1 do 2.mil ga cene,pa to je bogu plakati sta rade ovom decku! SRBIJA UZ OHIJA!
G

Gostionica

pre preko 1 godinu

Srbija do Ohija
Y

YayaT

pre preko 1 godinu

da,cuveni norveski fudbal I prejaka liga 😆 Katai I Ivanic bi Dali po 50 tamo
T

The Nightwalker

pre preko 1 godinu

U Norveskoj niko fudbal i ne gleda, o cemu ti pričaš?! Jedino se na reprezentaciju prže, cak i kada izgube, jer su ponosni na činjenicu kada neko presldstavlja njihovu zemlju. Fudbal tamo nije popularan sport, zasto bi neko ulagao u fudbal a da ne može da zaradi! Tačnije, rukomet i zimski sportovi su No. 1, to svi gledaju bukvalno, i mlado i staro! Nordijsko skijanje im je zanimljivije, nego neki momci koji trče za loptom!
S

Sabago

pre preko 1 godinu

To bi bila velika greska. Covek je dosao sa jakom reputacijom i niskom cenom. Mizda se nije jos aklimatizovao na Zvezdu i Srbiju. Trebalo bi mu pruziti sansu i narednih sest meseci. On sigurno vredi mnogo i mogao bi se prodati za mnogo vise novca.
L

Loznica

pre preko 1 godinu

Sramota,bitno da ostaje Pavkov trupcina
K

Krupanj

pre preko 1 godinu

pavkov,ben i pesic...trulez od igraca! Ohi je za sve njih Ronaldo i Mesi licno!
O

Ojo

pre preko 1 godinu

Mrkela neznalica
t

terzinjo struja

pre preko 1 godinu

ovo samo pokazuje da ne postoji nikakav plan oko transfera, već se napamet kupuju igrači... kupiš napadača kojeg odmah želiš prodati?! terza mag
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Koliko god da mislim da je tesko izneti ovakvu sezonu sa samo 2 napadaca mislim da u ovoj koncepciji tima ne treba trositi velike pare sad na napadaca, nema kad ni da igra posto mi igramo sa jednim napadacem. Plus ne mozes da dovedes sad ni nesto kvalitetno i da hoces a da bacamo pare na nekog prosecnog, nema potrebe. Cinjenica jeste da je veliki greh ucinjen prema Ohiju i kad je bi zdrav ali je i cinjenica da se u iole vecim mecevima nesto i nije isticao. Pavkov, koliko god je prosek, ipak je upotrebljiviji na mestu sidrasa kad zatreba od Ohija, jos je bolji u skoku, Pesic je vise polu spic nego klasicna 9, nesto izmedju, zna da otvori prostor. Mi tako igramo da nam i ne treba mnogo klasicnih devetki, tako je i koncipiran tim da ima dosta polu spiceva. Ohi se ne uklapa nikako ni u jednu koncepciju, niti je u duelu jak, niti brz, slabo otvaranje u prostor, tehnika losa. Jednostavno se ne moze upotrebiti i to je kraj svake price. Bolje da uzmu sad neki dinar nego da sedi na klupi i gubi na vrednosti.
P

Pravi jole

pre preko 1 godinu

Nas najbolji spic sto imamo.. Al eto.. Uzet na zub.. Nesto se izkundačilo.. Menadzeri, dilovi.. Do fudbala nije sigurno
j

jofke

pre preko 1 godinu

prave gresku ,,,toliko utakmica a ostati samo sa dve klasicna napadaca ,,greska velika,,
S

Sramota

pre preko 1 godinu

SAD ZNATE ZASTO JE OHI SABOTIRAN OD TRENERA I UPRAVE I ZASTO MU NE DAJU DA IGRA A BOLJI JE OD SVIH SPICEVA KOJE IMAMO!
E

Ejjjj

pre preko 1 godinu

@U INAT DUŠMANIMA. Do juče si tu upravu na čelu sa Dr Terzinjom dizao u nebesa, kako sada od jednom ne valjaju.
T

Tanko jeee

pre preko 1 godinu

Neće on nigde I nije u svadji sa bilo skim u klubu... Povreda bila, tek sezona počela... Pesnica ne pljuje, kao ni Pavkova, Ohi će se priključiti uskoro, sezona je duga i igrače svi... Mada mislim da će Pavkov otići, nameće se golovima i skreće pažnju klubova iz inostranstva.Niko ne zaboravlja golove protiv Liverpula i Milana... E ako ode on podhitno probati dovesti napadača što je bio prvi strelac Fejnorda i lige konferencije.. Kad su ga spominjali možda ga i dovedu, to bi bio pun pogodak...
D

DP

pre preko 1 godinu

Drugačiji napadač od Pesica i Pankova definitivno. Bez obzira, trebalo je momku pružiti šansu, pogotovo sad kad je Zvezda jača na krilima. Predpostavljam da se zamerio nekome u klubu.. Žalosno je kad kažu Zvezda ispred svih.. U ovom slučaju to nije!
d

daka90

pre preko 1 godinu

Ohi realno bolji igrac i od Pavkova i od Pesica,bolje da su Pavkova prodali
c

cirkus

pre preko 1 godinu

Za NeKe jE IzMisLiO fUdBaL , kaže ohijev bot a ne zna da kaže jednu stvar u čemu je bolji od ostalih igraca...
G

Gost0000

pre preko 1 godinu

Od Pavkova je sigurno bolji koji je umislio da je neka zvezda i sve lezerno na terenu od deset sansi da jedan gol
G

Gost678

pre preko 1 godinu

JEDVA CEMAM DA ODE PA DA NE SLUSAMO OVE PLACENE OHIJEVE BOTOVE
F

Fejnord 8.kom

pre preko 1 godinu

Vas je on u derbiju vratio na fabricka, zato se i radujes sto hoce da ga teraju iz kluba! Providan si....
D

Dragan VG

pre preko 1 godinu

Najveci botovi su ovi koji brane Tvorzu madjiju, nesposobnog sportskog direktora i ove nebulozne poteze kluba...
b

bokibre

pre preko 1 godinu

Kako izgleda ja pojma nemam. Meni je Ohi dobar paket. Ima osecaj za gol ali Pesic mi se bolje uklapa u koncepciju igre. Kako citam ovde Pesic nezna nista a Ohi ti je Lewandowski licno. Nesto ja to tako ne vidim
m

man

pre preko 1 godinu

Pesic i Ben su isti tip napadaca, s tim sto je Ben klasa. Ohi je idealan da se upari sa brzim krilima.
V

Vrlaz

pre preko 1 godinu

Ma je l' moguce? Najbolji napadac svih vremena? Legenda kaze da mu je Mesi prao kopacke.
G

Gostxxx

pre preko 1 godinu

Mišljenja sam da ga treba prodati.Još ako je ova cifra u pitanju 1,5-2m deluje i više od idealnog. Nije dobar.Da,definitivno ne valja za Zvezdu i šta ona hoce i način igranja. Pešic je bolji u ovoj koncepciji..Brži fudbal,sa saradnjom sa igračima u sredini terena i krilima. Ohi je previše...hm..tanak,nema prvi korak...žustrinu..Čovek ne grize jednostavno.Tako je igrao i u Norveškoj.Jednostavno. Pregledajte utakmice i obratite pažnju na njega i sve ce vam se kasti. Treba i Pavkov da ide,i dovesti dobrog špica u kombinaciji sa Pešicem. Pogledajte kretnju Pešica i Ohija...ništa više ne treba
G

Gvardiola

pre preko 1 godinu

Izvini Murinjo, nisam te prepoznao😄😄😄
M

Moje misljenje

pre preko 1 godinu

Mnogo gotivim Ohija i stojim iza toga da decku nije pruzena prava sansa (kao i Falki na prirodnoj poziciji poluspica) i da pored toga ima strasnu statistiku kada se pogleda broj minuta/utakmica/golova. Medjutim, slazem se da Pesic ima bolje kretanje i osecaj za prostor. Ona asistencija od pre nedelju dana petom…pa to Ohi i Pavkov ne bi izveli nikad, pre bi noge polomili. Pesic je vrlo kreativan napadac koji dosta ucesvuje u gradjenju igre. Pritom je brz, ti brzi i od Ohija i od Pavkova i ima bolji tehniku. Ohi nije ni sidras ni igrac koji trazi prostor, on je igrac sesnaesterca i peterca jer se dobro snalazi u uskom prostoru i ima brzu reakciju. Mislim da imamo 3 jako dobra napadaca i ne bih prodavao nikoga od njih jer svako ima odredjeni kvalitet koji ostala dvojica nemaju.
A

Apocalipto

pre preko 1 godinu

Ako ode Ohi dovesti brzog napadaca, jer ne mozemo da se oslonimo na njih realno obojica su prosecni. Ako hocemo iskorak o kome se toliko prica ne moze sa "polovnjacima"
E

El guapo

pre preko 1 godinu

Desersu pise na TM Da je Koprnhagen zaiteresovan,ne pise nista o Zvezdi…Steta sto su to prazne price,jer bi nam bas bas leg’o…

Mile Stručnjak

pre preko 1 godinu

Admineeee
I

Igokea since 2007

pre preko 1 godinu

Охи не би видео терен поред Пешића нарочито, али и Павкова, који боље игра главом. За наш суперофанзивни и брзи везни ред најбоља опција је Пешић, јер се добро креће, има добар пас и паметан је играч - такав профил највише одговара брзој игри којој тежимо. Реално је Пешић најталентованији од тројице, а и личност је, што је битно и на терену, и у свлачионици, и за имиџ клуба. Штета за Охија, али боље му је да игра негде.
H

Haha

pre preko 1 godinu

Pesic nema nijedan kvalitet, lik ima 1,90 i nema skok igre, ne moze jedan duel da dobije, o cemu dalje da pricamo. Pavkov je bar klasican razbijac, Ohi brz, Pesic smetalo obicno.
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

Ako je merilo dvomec protiv Randzersa, onda Katai i Srnic da mu se pridruze u Konjasporu...
Y

YayaT

pre preko 1 godinu

da,Katai je bio toliko ocajan protiv ReNdzersa sa dva ponistena gola ;toliko je bio ocajan da su se navijaci Glazgova raspitivali koliko Kosta po forumima
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

Promaseni penal i dva ofsajda, stizu ponude navijaca Glazgova
S

Salvatrucha

pre preko 1 godinu

MUHAMED isah,OSMAN bukari, MUHAMED ben, DJOKAJ ?! Pa ispade najcesce ime u zvezdi u poslednih 10 godina , MUHAMED ?!? Stub pravoslavlja ?!?
B

Brale

pre preko 1 godinu

Greška, trebalo je da ostave Ohija a da prodaju Pavkova jer je odavno ispod zenita i u padu je. Po mom mišljenju Pešić je bolji špic od obojice,kompletniji je, učestvuje u igri, dosta radi na terenu(čisti prekide, gradi loptu čuva,puno trči),konstanto traži dubinu, navlači na sebe protivničke defanzivce,odlaže lopte širi igru.. Ohi bi tu bio idealan kao 2. opcija da ulazi sa klupe i u ligi da bude starter često. Šteta velika,mogao je još toga da pokaže ali izgleda da je neki problem sa Dekijem(upravom) po sredi.
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

Slažem se da je ovoj Zvezdi potreban drugačiji i bolji napadač ali ostaviti Pavkova, a prodati Ohija je protivprirodni blud! Šta je poruka, ne smeš da se povrediš, ne smeš da odigraš loše par utakmica? Osim ako si Milan Pavkov onda možeš da igraš 6 meseci dobro, 6 meseci loše i lagan si...Pokretniji od Pavkova, sa boljom tehnikom i boljim osećajem za gol...
K

KLJAJICEVO

pre preko 1 godinu

Nije mi jasan status Ohija. Mnogo losije igrace smo duze cekali, Donija recimo. Ohi uopste nije bio los, naprotiv. I da ne duzim, verujem da fudbalsko umece nije razlog zbog koga je skrajnut .
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 1 godinu

@ Stvar je jednostavna, OHI JE IGRAČ, BEZ OBZIRA ŠTO JE REZERVA ALI JE IGRAČ I TO NIKO NE MOŽE DA OSPORI, MALO BOLJI ILI MALO SLABIJI OD PAVKOVA ILI PEŠIĆA SVE JEDNO, I KAO TAKAV IMA CENU,,,, ,,,,, ZA OHIJA SE MOŽE DOBITI I VIŠE OD 2 (DVA) MILIONA EVRA AKO BUDE PAMETI, A DIONI JE VAŠARSKA RAGA, RAGA NEUPOTREBLJIVA, DIONIJA NEĆE NI KOLUBARA, NI NAPREDAK, NI PARTIZAN, NI GZIRA, NIKO I NIKAD NI ZA DŽABE.
E

El guapo

pre preko 1 godinu

Evo ocene Ohija posle Rangersa,u slucaju da je nekome promaklo,pa se pita zasto je na prodaju: Ohi Omoijuanfo NAPAD Do 61. - Umrtvljen. Ništa značajno nije uradio norveški centarfor na travi Ajbroks parka. U trenucima kada nije imao upotrebljive pasove, istrošio je mnogo vremena bez bilo kakvog uticaja na igru. Mogao jebar da pomogne u konstruisanju napada crveno-belih. Nekako je sve, prilikom osnovnih dodira, delovalo sterlino i mlako za vrlo jake defanzivce Rendžersa. Sa njim u postavi crveno-beli nisu imali potrebnu dubinu po centrali. Apsolutni promašaj.Kraj citata.SP
Ћ

Ћелави препотенко

pre preko 1 godinu

Ха-ха-ха! Можете да форсирате на силу колико желите, али Оли никад неће бити братски клуб. Само Звезда! У се и у своје кљусе, браћо Срби! Ако оде Охи прикључите тог Кахвића првом тиму, да видимо је л’ јесте или није материјал за највећи клуб у југоисточној Европи!
O

Ohi our No. #1

pre preko 1 godinu

Bitno da se Š(p)ilja Pešić dokazao... Sram Vas bilo sve!!!!
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Јул месец 2021 сам овде написао, да толико жељени Охи се, нече наиграти у звезди, и да после само 6 месеци дежурни ботови терају играча који је најбољи стрелац норвешке лиге, најзаслужнији за молдеову титулу, али мистеру наравно нече ваљати. Он воли ендемске врсте попут Срниќа, Кристичиќа (из милоште звани нена) и шиља из карагумрука, тречекласне турске екипе. Позз
t

teske budalastine

pre preko 1 godinu

Osecam da je ovo jos jedna od cuvenih Zvezdinih "prodaja" kad prodaju satro igraca i onda ga opet kupe za sest meseci, ili sezonu za tri puta manje para od istog kluba, jos mu taj klub placa plate sledece dve sezone. Smesno.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre preko 1 godinu

Zato Pavkov ima kretanje u polju kao "Pritajeni tigar, skriveni zmaj"!
G

Gost1212

pre preko 1 godinu

treba ga ostaviti i fazi mu šansu,čudno je sve to,mislim da ga deki ne voli,al opet glefa ga svaki dan i ne ni radio u korist svoje štete
S

Srbija Majka

pre preko 1 godinu

Sta reci za ovog momka a biti pametan...jedva smo ga cekali na pocetku sezone i nadali se da je on ta puzla koja nedostaje u vrhu napada i neko ko ce da zabija golove i rastereti Kataia i Ivanica, ali na kraju ce se ipak njegova odiseja na Rajku vrlo brzo zavrsiti. Ja iz mog ugla mogu reci da sam ocekivao vise i da je kompletniji igrac kada je stigao...a onda sam uocio da nije bas tehnicki jak i da slabo koristi svoju visinu, odnosno vazdusne duele, gdje je rijetko kupio te lopte koje su ga ili preletale ili je gubio duele od rivala. Naprosto struku ocigledno nije zadovoljio i oni su vise kompetetni nego mi, da nepricam da su tu 24h.sa njima i jos bolje od svih nas na djelu vide sve nedostatke i vrline. Vjerovatno kada su sabrali sve pluseve i minuse on nije uspio da ubjedi da je neko na koga se mozemo sa sigurnoscu osloniti i dobiti ubojit napad. Ono sto je jos vise dobro je, da ce mo cak i zaraditi na njemu, jer smo ga dobili za dzabe...a ja mu u svakom pogledu zelim sve najbolje u nastavku karijere i ono u sta sam siguran je da je kada su ljudski kriterijumi u pitanju, jako dobar momak!!!
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

Steta za decka. Bolji je golgeter i od Pavkova i od Silje. Da se ne lazemo , ne mozes na igrici postici golova koliko ih je on dao u Norveskoj pa i kod nas. Bice da su tacne price da kad te Deki jednom uzme na zub i skloni to je gotovo.. na zalost jako je brzo zaboravio kako je kad si fudbaler , a ne trener. Strpljenje mu je 0
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

Steta za decka. Bolji je golgeter i od Pavkova i od Silje. Da se ne lazemo , ne mozes na igrici postici golova koliko ih je on dao u Norveskoj pa i kod nas. Bice da su tacne price da kad te Deki jednom uzme na zub i skloni to je gotovo.. na zalost jako je brzo zaboravio kako je kad si fudbaler , a ne trener. Strpljenje mu je 0
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Pitanje za Darjana - koji procenat daju Terza i Mrki Boj za ove tekstove protiv stranaca?
X

X

pre preko 1 godinu

Ivice, baci bombu iz penzije...
X

X

pre preko 1 godinu

Ivice, baci bomb
M

Mujaga

pre preko 1 godinu

Pesic mu nije ni do kolena, a ne da ga zameni ili unapredi igru Zvezde…bas su se ogresili o coveka…steta
M

Mjc

pre preko 1 godinu

Pazi, nismo hteli da sarađujemo sa Panatom... A ovi iz Olija isto tako ne sarađuju sa grobarima, oni od nas nisu kupili igrača msm nikad, a ono što su nam prodali su fino naplatili.
B

Bejli

pre preko 1 godinu

Ako ga ikad u buducnosti dovede Partizan necu biti ljut uopste kao Delija, odavno rukovodstvo nije bilo fer prema nekome kao prema ovom decku.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 1 godinu

Pavkov, Pešić, Ohi,,,,, Ako neko mora da ode, bez mnogo razmišljanja to je Ohi, NE zato što je loš igrač, nego zato što je njegov voljni momenat najmanji, njegov "govor tela" kada igra je takav da kao da želi da nam kaže da publika mora bezuslovno da veruje da je ON NEZAMENLJIV. Pokazni primer kako se ponaša igrač željan dokazivanja i koji ima svest da je došao u VELIKI KLUB KAO ŠTO JE CRVENA ZVEZDA, JE KINGSI KANGVA, KOJI I FUDBALSKIM ZNANJEM I ZALAGANJEM POTVRĐUJE PRIPADNOST GRUPI I KLUBU U KOJI JE DOŠAO. IMAM POTPUNO POVERENJE U O JEKTIVNOST DEJANA STANKOVIĆA I ON JE SIGURNO VIDEO NA KOGA MOŽE DA SE OSLONI I KO RADOM ZASLUŽUJE DA OSTANE U ZVEZDI.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 1 godinu

Pavkov, Pešić, Ohi,,,,, Ako neko mora da ode, bez mnogo razmišljanja to je Ohi, NE zato što je loš igrač, nego zato što je njegov voljni momenat najmanji, njegov "govor tela" kada igra je takav da kao da želi da nam kaže da publika mora bezuslovno da veruje da je ON NEZAMENLJIV. Pokazni primer kako se ponaša igrač željan dokazivanja i koji ima svest da je došao u VELIKI KLUB KAO ŠTO JE CRVENA ZVEZDA, JE KINGSI KANGVA, KOJI I FUDBALSKIM ZNANJEM I ZALAGANJEM POTVRĐUJE PRIPADNOST GRUPI I KLUBU U KOJI JE DOŠAO. IMAM POTPUNO POVERENJE U O JEKTIVNOST DEJANA STANKOVIĆA I ON JE SIGURNO VIDEO NA KOGA MOŽE DA SE OSLONI I KO RADOM ZASLUŽUJE DA OSTANE U ZVEZDI.
G

Gost samo gost

pre preko 1 godinu

Bezi Ohi dok jos imas sanse
P

Peki100

pre preko 1 godinu

Ovako su i Klea otpisali, Ohi je odlican i u kom god klubu bude igrao to ce dokazati.
G

Gost997

pre preko 1 godinu

Sta je ovaj covek zgresio osim sto je radio dobro ono za sta je placen, a to i statistika pokazuje? Jel on kriv sto je Pavkov smotan da gurne loptu u prazan gol
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Koliko god da mislim da je tesko izneti ovakvu sezonu sa samo 2 napadaca mislim da u ovoj koncepciji tima ne treba trositi velike pare sad na napadaca, nema kad ni da igra posto mi igramo sa jednim napadacem. Plus ne mozes da dovedes sad ni nesto kvalitetno i da hoces a da bacamo pare na nekog prosecnog, nema potrebe. Cinjenica jeste da je veliki greh ucinjen prema Ohiju i kad je bi zdrav ali je i cinjenica da se u iole vecim mecevima nesto i nije isticao. Pavkov, koliko god je prosek, ipak je upotrebljiviji na mestu sidrasa kad zatreba od Ohija, jos je bolji u skoku, Pesic je vise polu spic nego klasicna 9, nesto izmedju, zna da otvori prostor. Mi tako igramo da nam i ne treba mnogo klasicnih devetki, tako je i koncipiran tim da ima dosta polu spiceva. Ohi se ne uklapa nikako ni u jednu koncepciju, niti je u duelu jak, niti brz, slabo otvaranje u prostor, tehnika losa. Jednostavno se ne moze upotrebiti i to je kraj svake price. Bolje da uzmu sad neki dinar nego da sedi na klupi i gubi na vrednosti.
P

Potez za svaku osudu

pre preko 1 godinu

Odličan potez prodati brzog napadaca koji moze ispratiti Bukarija a ostaviti panjcinu Pavkova.
B

Bruka1

pre preko 1 godinu

Šta treba da se desi da Pavkov ode iz Zvezde!? Jedino da šutne sam sebe nogom u glavu, kao Brena, što će se verovatno i desiti s obzirom koliko je vešt sa loptom.

MILAN1989

pre preko 1 godinu

U zadnjih par godina se gomilaju igraci i onda ne mogu svi da igraju. Kad neko ne dobije sansu 4,5 utakmica ni malo onda se stvori utisak kao da je promasaj. Ohi je u pocetku igrao i bio je okej. Sjajno cita igru i ubacuje se. Nije davao puno golova ali je igrao za tim. Nije dao gol protiv Rendzersa i odmah im ne odgovara. Bitno da imamo 10 krila i 2 spica, jer Pavkov proigra samo kada to treba. Zao mi je sto nije dobio sansu i to je to. Snaci ce se u bilo kojoj ekipi, u to nema sumnje.
А

Аb

pre preko 1 godinu

Koliko mi imamo trenera... Pa dragi ljudi, valjda Deki najbolje zna šta mu treba u ekipi... Kakav mu profil napadača treba, ma nama bi 15 umjesto 11 malo bilo... Ohi je jako sličan Pavkovu, robusan, nije jak kao Pavkov, i nema neki skok, al malo je bolji na zemlji... Slična brzina. Tu su negdje... Šilja je neko ko ima mnogo bolju kretanju, zna više lopte, zna asistirati, i mislim da nam najviše leži... Prodajom Ohija otvara se i prilika da probamo dovesti "Kangwu/Bukarija" i na špicu... Ohi ja dobar igrač, al njegovom eventualnom prodajom rezultati sigurno neće trpeti, a i zaradiće se na strancu od prodaje...
W

Wue

pre preko 1 godinu

Nisam ni morao da gledam ko je pisao ovaj tekst.Druze nadam se da te dooobro placaju za ovu kolicinu gluposti i lazi sto pises.Nisi ti kriv ali si deo problema..verujem da je sledeci "pohvalni" tekst o recimo Sanogu ili Benu..njega nismo odavno pljuvali.
N

Nesmajnik

pre preko 1 godinu

Svaka cast na komentaru!
M

Mutommbo

pre preko 1 godinu

Slaba igra u polju, ne zna da se zagradi, nema dribling, nema šut, nema ni brzinu. Duel igra tanka, vazdušni dueli takođe slab. Daje golove, ima osećaj gde da se ušunja ili zatekne. Ali ono što mi je ostavili strašno loš utisak, ne zna da proceni let duge, visoke lopte. Koliko je samo puta podleteo ili nije primio, tačnije uštopovao. Sve što se dobije preko 1,5 M je premija za ovakvog igrača.
d

delija okoreli

pre preko 1 godinu

nazalost vreme ce sve pokazati i svi cete videti da mrcina pavkov ce se vuci po terenu bez zelje.Zapamtite moje reci,i ne dao bog pesic da se povredi ko ce igrati????
U

Uo

pre preko 1 godinu

Ja licno jesam vise za Pesica iz prostog razloga sto timu vise odgovara (citaj Kataiju i Ivanicu) spic koji saradjuje sa njima, zna da odlozi, odigra, itd. Ali da se Ohi nije pokazao, teska je nebuloza. Dobar golgeter.
M

Mokijano

pre preko 1 godinu

Čekaj, on dečko dodje, bez adaptacije i za polusezonu da 11 komada i nisu zadovoljni a drugi i za manji učinak dobijali šansu i bili čekani da čuj prorade? Ludilo...
L

Lik iz klake

pre preko 1 godinu

Covek ispalio molde, dosao dzabe, dao gol u derbiju, ok promasio je proti rendzersa ono, ali sta je pavkov uradio protiv rendzersa? Voleo bi da kad ode neko obavi intervju sa njim da vidimo razlog, ukoliko je do njega ok, ali ukoliko se neko pravio pametan taj treba da nam kaze razloge za to sto ga je stavio na klupu.
B

Bata Željko

pre preko 1 godinu

Imala je Zvezda ponudu iz mls lige ali je on odbio što je i normalno jer je mlad i rano je za takvu ligu zato je na klupi a ne zbog slabog zalaganja pa još će da ispadne da je Pavkov brži i pokretniji i više se trudi od Ohia!!!
C

Czz

pre preko 1 godinu

Jaoooo.. kako je ovo bio ocigledan scenario. I pisao sam o tome prije njegovog dolaska u decembru. Previse se pompe diglo. Resetao je u svom prvenstvu. 2 stvari - ili Zvezda stvarno ne igra fudbal koji odgovara ovakvim napadacima kao Ohi i Falcineli ( a ne znam samo kako je moguce obzirom da u domacoj ligi igramo na protivnicku polovinu a u evropi vecinom na kontre, pogotovu u LS, pa su nam u sezoni itekako obije vrste napadaca dobrodosle) ili nas strucni stab ima velikih jezickih barijera pa ako malo engleski skripi nekome to je to… ovaj momak mislim da ce da uspije gdje god da ode. Mi zaradili na njemu jesmo, ali ostaviti citavu sezonu na plecima Pesica i Pavkova (kojeg postujem mnogo) je ludost. Ne znam samo je li plan da se prodaje Erakovic, pa obzirom da ovaj mali Mitrovic tesko moze da bude prva opcija za bonusa zbog Kataia, trazimo napadaca iz nase skole kao bonusa jer nam je sredina efikasnija od napadaca evo vec 5 godina. U svakom slucaju, sve najbolje momce. Hvala ti za sve.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Да је паметан да не пристане. Бољи је од обојице шпицева али је склоњен да се изврши притисак због продаје. Боље да су продали Павкова.
G

Gost iz Draznja

pre preko 1 godinu

Nije dao Terzi procenat od plate i odma ne igra.
P

Pametanpotez

pre preko 1 godinu

Pametan potez, zauzima mesto stranca a nema prevelik kvalitet Dovesti umesto njega Dessersa ili nekog ubicu
V

ValensijaKK

pre preko 1 godinu

Mislim da većina vas, koji ste ljuti, gubi iz vida jednu vrlo bitnu činjenicu - on je stranac. Mi već imamo ova idiotska pravila o bonusima i maksimalnom broju stranaca, što će reći, stranac na terenu mora da bude minimalno duplo bolji od bilo kog domaćeg igrača. Sanogo, Kangva i Bukari su već 3 od 4 sigurno zauzeta mesta, Azarovi će očigledno menjati Rodića, a tu je i Mustafa od kog se očekuje da napreduje, prosto, nema mesta za stranca koji nije ekstremno kvalitetniji u odnosu na domaću opciju, a Ohi to, uz najdužnije poštovanje, u odnosu na Pavkova i Pešića, jednostavno nije. A, ako, bože zdravlja i sreće, budemo ušli u Ligu Šampiona, tom formatu nijedan od ove trojice nije dorastao, i tada će se verovatno pojuriti neki napadač ranga Desersa.
M

Manolas

pre preko 1 godinu

Dovedite malog viktora djukanovica iz Buducnosti PG. Traze ga timovi iz italije. Debitovao je za A rep. Crne Gore. Crnogorci vole Zvezdu ,ugrabite ga jer je najveci dragulj od mladih igraca na Balkan. Ipak ovaj Ohi je dosta inferioran kad su mecevi jaceg inteziteta tako da mora da ode.
G

Gost2828282

pre preko 1 godinu

Šta je sad ovo zar u januaru nije bila ponuda od 4 miliona is MLS???
l

lool

pre preko 1 godinu

Nista posebno se nije istakao. Promasio je bezbroj zicera. Jos jedan lromasaj, ali ovaj ne boli. E sad, da li je gori od Pesica i Pavkova je druga stvar. Svakako nam treba pravi spic ubica
K

Kontraš

pre preko 1 godinu

Znaci opet preziveo Paka...:))))
b

barranjaccccccccccc

pre preko 1 godinu

Nebi me iznenadilo da napravi lepu karijeru posle nas. Teško da se iko može nadavati golova pokraj "trošača lopti" Kataija, Ivanića, (Ben) Bukari......
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Sličan Pavkovu nešto slabiji u skoku od njega u svim ostalim parametrima bolji, obojica iza Šilje. Bilo bi bolje prodat Pavkova, ali bez obzira ko ode a ko ostane nama za LŠ jos jedan brz i pokretljiv spic
N

Nikola104

pre preko 1 godinu

Hm...Ohi je jos uvek nepoznanica. 11 golova u polusezoni nije malo. Plus dao je 3-4 gola i na pripremama. Opet Pavkov je ove sezone bas dobro krenuo. Mozda bi trebalo zadrzati Ohija bar jos jednu polusezonu, za slucaj da se neko od spiceva povredi. Ohi ipak garantuje odredjeni broj golova. Pogotovo zato sto je Ben napustio klub. Pricekati malo sa Ohijem, za 2 miliona evra ne moze se naci bolji spic. Ja ni Bena nebi prodao. Ben je bio zlata vredan Crvenoj Zvezdi.
G

Gost88ih

pre preko 1 godinu

prodaja za 1.5 ili 2 mil je zlocin
G

Godzila

pre preko 1 godinu

Igrač za Molde, Konju, Soči, Gimaraeš i tako te klubove. Čim oseti pritisak i moranje ugasi se. Teraj to što dalje od Zvezde.
I

Iz sljivika

pre preko 1 godinu

Sramota je šta rade sa tim čovekom. Za premijernu polusezonu postigao 11 golova i to im malo, a Falčineli za čitavu sezonu dao 13 i kovali ga u zvezde. Nije mi jasna ta matematika.
P

Princ

pre preko 1 godinu

Pesic i Pavkov sacuvaju svaku loptu s igracima na ledjima sto otvara prostor ostalim igracima , tu je Ohi po meni mekan , i mnogo zavisi od protivnickih gresaka i golova na tanjiru , brzi je od ove dvojice al igramo drugaciji fudbal gde Aca i Mirko imaju taj zavrsni udarac a tu je Ohi neupotrebljiv , dobar momak voli zvezdu , a to dal je u svadji ne verujem jer nije takav lik vidi mu se da je srecko a i uostalom deki najbolje vidi na treninzima sta od koga moze , zaradice fine pare s obzirom da su ga doveli besplatno
M

Mrdak

pre preko 1 godinu

Pravice sportski sektor Joveljica i Lazetica od blata...

Mile Stručnjak

pre preko 1 godinu

Mene samo interesuje zvanični stav klub (ako ga ikada budu izneli) zbog čega zaista prodajemo Ohija...
G

Goster

pre preko 1 godinu

U koji rizik ulazimo,Pavkov ce stagnirati jer je i njemu vise dosadno ovde,ako Pesica ne krene sta cemo do polusezone?Logicno je da prodaju i Pavkova i Ohija pa da za tu lovu kupe krstenog napadaca da se upari sa Siljom
G

Gost 8

pre preko 1 godinu

On jedini od špiceva ima tu neku brzinu da isprati Bukarija i Kangvu , ali ne oni njega prodaju ostavljaju lenjo sidro .
Ц

Цопе

pre preko 1 godinu

Занима ме да ли је у свађи са самозваним МиСтЕрОм или са неким из управе... Мора да су неке паре у питању
G

GostRider

pre preko 1 godinu

Nista mi nije jasno!
Z

Zvezdašpravi

pre preko 1 godinu

Ovog najavljivali kao da je Mesi lično,a sad noga u pedu.ljudi se utrkuvali ko će više da ga hvali a najviše "stručnjaci" sa ovog portala.moje lično mišljenje je da je Pavkov izmislio fudbal za ovog Ohija
V

Voxii

pre preko 1 godinu

Treba videti da li postoji jos neki klub u svetu koji je napravio ovoliko promasaja pri dovodjenju igraca a da pritom nije bankrotirao.
S

SHONE DELIJA '75

pre preko 1 godinu

NIJE MOJ TIP NAPADACA NE VOLIM TE KILAVE BABE U NAPADU. MOZE SLOBODNO DA PALI. TERZO DOVEDI DZJUBU KOJI SE SPOMINJAO SAMO BRATJA RUSI I SRBI U ZVEZDI !!!
G

Gost+31

pre preko 1 godinu

Sramota i bruka.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Odmah posle Rendzersa je bilo jasno. Vrljoka igrac u rangu Pavkova, nije ni cudo sto nije zavrsio u Engleskoj, bar u cempionsipu, gde svi kvalitetni Norvezani idu. Ako ce da zarade na njemu super. Stranac mora da bude daleko boljeg kvaliteta jer mozemo da ih imamo samo 4. Ne mozes da budes treci napadac tima i stranac.
I

Iskorak

pre preko 1 godinu

Zvezda treba da proda Ohija (i Pavkova) i uloži novac u dovođenje Desersa. To bi bio iskorak za LŠ i osvajanje bar 3. mesta u grupi.
M

Motel Radmilovac

pre preko 1 godinu

Daj 3, neće da se baci...
2

245454

pre preko 1 godinu

Ohi i menager imaju dogovor sa upravom zvezde da ukoliko dodje finansijski bolja ponuda za igraca a koja pritom zadovoljava klub 2-3mil eura moze da ode, posto je dosao bez obestecenja. Slicno kao Jevtovic iz Partizana samo je on imao klauzolu da moze.da ode za.dzabe.
B

Bez razmišljanja

pre preko 1 godinu

Sad će Ohijevi botovi kao one babe što gledaju Zadrugu. Zvezda treba da proda Ohija i dovede Desersa.
J

Junker

pre preko 1 godinu

Za Falka razumem sto nije dobio pravu sansu, imas Kataia i Micu, a Falko kao krilo ne moze da igra sto se pokazalo. Ali da tebi Ohi nema mesta, nemojte da se zezamo. I to zbog jednog poluprofesionalca Pavkova...
T

Taxi Taxi

pre preko 1 godinu

Šteta,a mislim da je bolji od obojice što sad guraju.Verovatno je u svađi sa Stankovićem.
@

@taxi

pre preko 1 godinu

I Kanga je bio u svadji sa Stanković em, pa je ostao, zašto. Pa zato što zna, a ovaj momak ne zna, sve golove koje je dao bili su sa gol linije ili tu negde.
A

Ab

pre preko 1 godinu

U čemu je bolji od Pešića, obrazloži svoju tvrdnju...
G

Gost6

pre preko 1 godinu

mnogo si piglu....
G

Gost6

pre preko 1 godinu

mnogo si piglu....
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Zao mi je, ali nervirao me je u nekim trenutcima. Ipak mislim da nije pokazao koliko je očekivano.
m

milos obiliiicc

pre preko 1 godinu

Nije pokazao dovoljno? 16 utakmica 9 golova od toga 1 na Derbiju
p

publika

pre preko 1 godinu

U kojim to trenucima? Decko je odigrao i vise nego dobro, nije imao previse prostora i vremena. Jel' Ivanic proigrao odmah? Jel' Erakovic proigrao odmah? Sanogo? Ajde molim vas... Decko klasa od napadaca! Jedva cekam ozbiljnije Evropske, pa cak i Superligaske utakmice kada se legendarni Silja Pesic nece videti na terenu. Je*o vas Silja Pesic i muljaze sa Terzicem.
G

GostDusanrs

pre preko 1 godinu

Najjace je ovo sto nisu hteli da sarađuju sa Olimpijakosovim rivalom. To oni isti što su L.Markovica i Zdjelara dali u Pfc na pozajmicu ?
G

Gost Kondor

pre preko 1 godinu

Bravo. Pravo u centar. Najveća glupost!
G

Gost77

pre preko 1 godinu

Pa Olimpijakosu ništa nisu pogrešili svoje škartove i bofl igrače su da li Partizanu Svetu-Štetu Markovića i limitiranog kasapina Zdjelara koji jedino što zna da triči ko muva bez glave i prenstveno da psuje ko kočijaš...
M

Max666

pre preko 1 godinu

A Djurdjevića kupili za “masnu lovu”, dok su od nas izvukli i prašinu iz džepova za Marina, Kataija i Bena.
G

GostKg

pre preko 1 godinu

Prodaš Ohija a ostaviš Pavkova, koji će se ovako truditi do kraja prelaznog roka da ga ne bi prodali (jer veću platu neće nigde imati) a onda kreće po starom, bez želje, motiva, trčanja i čisto uzimanje para od Zvezde. I tako svakog prelaznog roka dok neode u penziju.
D

Dart Vejder 89

pre preko 1 godinu

Igrac koji na dve utakmice zaredom masi ceo fubal na dva metara od gola.
i

igor jjjj

pre preko 1 godinu

Pavkov treba da je prvi spic,a ne Pesic kao sto je sad igrao,ovaj ide posto mu je velika plata
G

Gwad

pre preko 1 godinu

bruka kakav igrac nije dobio jos prostora, zbog jedne lose utakmice, zavrsio u czv. drvo pesic je nula za ohija
@

@gwad

pre preko 1 godinu

Ti znaš kakav je igrač, Ohi je prosečan igrač, videlo se protiv Rendžersa kakav je, više liči na centra u košarci, nego na fudbalera. Ako stvarno nude ove pare, odmah prihvatiti, to je čista zarada, došao je za dž.
G

GostKg

pre preko 1 godinu

Pešić je drugačiji tip igrača i odličan je, ali pominjati Pavkova još uvek kao igrača ovakve Crvene Zvezde je blago rečeno katastrofa. Onakav promašaj protiv Rendzersa (posle dodavnja gle čuda Ohija) i promašaji onakvih šansi protiv Radnika i Pjunika su strašni. Ali ipak je on pre pet godina dao dva gola Liverpulu i zaslužuje da igra u Zvezdi do penzije.
М

Митт

pre preko 1 godinu

Не лапрдај.
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Taj Pesic je licno Tesla za Ohija koji sa loptom ne zna nista. Idealna je kombinacija na foru Prsic, Pavkov u ovim igrackim godinama. Previse je stranaca sa kojima ljudi u klubu nisu pogodili. Preglomazan igracki kadar.
K

Kuku....

pre preko 1 godinu

Ko ce sad da prezivi Ohijeve botove
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Nismo botovi nego je realno stanje stvari. Pavkov osim u našoj ligi n3 može više nigde da da gol, pritom kako prođe prelazni rok ima da nabaci 15 kila i da se vučw po terenu pa će opet biti treba nam špic. Ne zaslužujemo mi špica, naročito ne inostranog. Eno nek im Katai dovede špica po želji pošto mu Ohi očigledno ne odgovara.
M

Mujaga

pre preko 1 godinu

Da, da, momak iz Norveske nema pametnijeg posla pa organizuje botove da botuju po jednom od srpskih medija…
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Изгледа да си ти Терзин сендвичар.
@

@kuku

pre preko 1 godinu

Još kad pišeš protiv Ohija, tek se onda lože.

boban milosevic

pre preko 1 godinu

bahacenje 👏🏻👏🏻👏🏻
T

Tugica

pre preko 1 godinu

Tuga je sto ovom momku nisu dali veću minutažu i malo slobode da igra
G

Gost87

pre preko 1 godinu

"Imao je sjajan start, ali je pao na nekim ispitima, odnosno u mečevima jakog intenziteta u aprilskom večitom derbiju, kao i dvomeču protiv Glazgov Rendžersa. Tada je u polju bio prilično neaktivan, što je sportski sektor Crvene zvezde dijagnostifikovao i krenuo u letnju poteru za napadačem." Hahaha. Da vas nema trebalo bi vas izmisliti.

kln

pre preko 1 godinu

Bukvalno su sve svalili na njega a pavkov duplo veci krivac protiv rendzersa
M

Menadjer

pre preko 1 godinu

A Ohi spakovao 2 mrtve sanse Pavkovu protiv Rendžersa u Beogradu, kazu bio neaktivan.. I treba da ide za 2 miliona, bolje nego da trune na klupi.
H

Haha

pre preko 1 godinu

Sva sreca pa Pesic u svima jacim utakmicama nije neprimetan. Jedino protiv Krasnodara raspalio i srecno pogodio izmedju golmana i stative i ako je imao 6 metara praznog gola.
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

:) pa tacno toliko lupaju da je to strasno.
М

Митт

pre preko 1 godinu

Па шта је ту погрешно? Изгледао је попут аматера у двомечу против Ренџерса.
M

Max666

pre preko 1 godinu

Sramota treba da je Ohija! Odigra Pavkovu loptu protiv Glazgova i on je promaši i Mrkeli propadne prodaja! Čekaj… Promašio je loptu i u prvenstvu… I u kvalifikacijama… Predog Mrkeli za novu priču:”Pavkov se odlično kreće i igra u polju bez lopte…” 😂
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Kako bih voleo da pokida u turskoj pa da zale jednog dana sto ku nisu dali sansu. Ps. muka mi je od “bratskih” odnosa sa klubom. Cuj nisu hteli da ga prodaju panati jer je najveci rival oliju. Pa isti taj oli redovno prodaje igrace partizanu… Navijaci mogu biti u bratskim odnosima, ali ne i klubovi…
G

GostLazar

pre preko 1 godinu

SRAM VAS BILO!!!
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Definitivno nismo normalni.
O

OHi

pre preko 1 godinu

Oterase coveka ni krivog ni duznog, a dobar špic. Za neke je izmislio fudbal..

nrmanja.cuperko@gmail.com

pre preko 1 godinu

Zato mu ovo i rade, doveli ga dzabe, govore kako imaju ponude 3.5 miliona a prodace ga za 1.0 milion al opet su zaradili..
p

podesen

pre preko 1 godinu

Dobio je Ohi pare na ruke za potpis,provizija menadžeru i platu 420000e bez bonusa .Bonusa bilo dupla kruna .Ako uzmu milion na nuli su ili mala zarada .