Okupila se i mlada reprezentacija: Luka Ilić prekomandovan među omladince, Adžić pod upitnikom

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.03.18. | 22:25

Orlići u četvrtak igraju protiv Gibraltara

Seriju fantastičnih rezultata na putu do Evropskog prvenstva u Italiji, mlada reprezentacija Srbije koju predvodi selektor Goran Đorović, želi da nastavi i posle Gibraltara. Pet utakmica, isto toliko pobeda uz gol razliku plus deset, obavezuju da se nastavi u istom ritmu.

Orlići su se danas okupili u hotelu M gde će boraviti do srede kada preko Franfurta lete za Malagu, a odatle će autobusom stići do Gibraltara.

Izabrane vesti

Selektor Goran Đorović računa na sve igrače sa spiska, osim mladog Luke Ilića koji se priključio omladinskoj reprezentaciji koja u Rumuniji od 21. marta igra završni ciklus kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo.
Svi su momci zdravi, jedino je pod malim upitnikom zbog povrede Luka Adžić, ali videćemo posle pregleda kakva je situacija“, poručio je Goran Đorović.

Utakmica protiv autsajdera je samo na papiru laka, jer dres reprezentacije i dosadašnji rezultati obavezuju da se na terenu ponovo bude u skladu sa zahtevima koji nisu mali. Posle meča sa Gibraltarom Srbiju očekuje jaka provera protiv Italije, 27. marta u Novom Sadu.


tagovi

Goran Đorović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara