Hose Luis Mendilibar (©Reuters)
Hose Luis Mendilibar (©Reuters)

Olimpijakos rešio da veruje Mendilibaru

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.04.24. | 13:07

Grčki klub produžio saradnju sa trenerom na još godinu dana

Sa Dijegom Martinezom je Olimpijakos ušao u sezonu. Početkom decembra nasledio ga je Karlos Karvahal, a takmičarsku godinu kraju će privesti Hose Luis Mendilibar. I, ostaće 63-godišnji Bask tu i za sledeći ciklus.

Naime, grčki klub je saopštio da je produžio saradnju sa trenerom na još godinu dana, odnosno do leta 2025.

Izabrane vesti

U dosadašnjih 13 mečeva na klupi crveno-belih iz Pireja, Mendilibar ima 10 pobeda i tri poraza. Uspeo je da vrati Olimpijakos u trku za titulu, kao i da ostvari pozitivan rezultat u prvom četvrtfinalnom okršaju sa Fenerbahčeom. Atinjani su kao domaćini pobedili sa 3:2, tako da imaju prednost pred revanš u Istanbulu sledećeg četvrtka, mada je ona mogla da bude i ubedljivija jer je Olimpijakos vodio sa čak 3:0 do dvadesetak minuta pred kraj.

Što se tiče nacionalnog prvenstva, slavni klub je trenutno tek četvrti, sa četiri boda manje od vodećeg PAOK-a, ali do kraja ima jop šest kola plus će u sredu crveno-beli gostovati kod lidera na tabeli i pobedom bi dodatno zakuvali situaciju.

Veruju na Karaiskakiju da sa Mendilibarom mogu da povrate primat u Grčkoj, kao i da bi ponovo mogli da imaju zapaženu ulogu na međunarodnoj sceni.



tagovi

OlimpijakosHose Luis Mendilibar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara